hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Tarama testinide yaptircan mi hayirli saglikli haberlerle gelirsin insallah

Bende gogus, kalca, gobek hepsi orantili gidiyo maasallah yakinda yuvarlanacam :) esim bile diyo yarin sana genis biseler bakalim hepsi gobegini sıkıştırıyo diyo kararsiz kaldim simdiden boyle gobekli hamile moduna girersem 6 ay nasil gececek kim bilir :))

kız rümüş öperim seni derken acep :44: döverim manasındamı yoksa gerçek öpüşmemi çıkaramadıydım

Cok istiyorum kizim olmasini ama allah bilir tabi saglikli olsunda ama icimden hep erkek olacakmis gibi geliyo çin takvimindede erkek gosteriyo ama kizim olsun yaaaaaa :))

Arca ben Çin takvimine baktığımda benimde erkek gösteriyor , senin yaşın kaç ? Sanırım 1 yaş fazla hesaplayarak bakıyoruz takvime öyle değilmi :44::44:

kizcelerimi uyuttum.heyecanla kostum.guzel haberi gordumnasil mutlu oldum anlatamam darisi diger dostlarimizin basina,ay dayanamiycam bir halay cekeyim
kizlar endise etmeyin.2 cocuk annesi olarak spyluyorumbelirtiler her zaman olmuyor.cok bilmis gibi konustum
bide kizcemi gosteriyim bakin buyumusmu teyzoslari

canim arkadasim benim inan cok cok sevindim rabbim tamamina erdirsinmasalllahhh
orkidem ikiz annesi oluyor yaaa cok guzelll ikiside tutunacak canim siki siki hemde ben de inaniyorummmm....tekrar tekrar tebrik ederim....azicik ta oynayayimmm kiiiiiiizzzzz

kizzzz masaaallllalllah nazarlardan saklasin.........

şimdilik bu kızımın bütün bohcası bu kızlar

Eklentiler

• $IMAG0227.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMAG0228.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMAG0229.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMAG0230.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG0231.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMAG0232.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMAG0233.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMAG0234.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMAG0235.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMAG0236.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 28
Arca ben Çin takvimine baktığımda benimde erkek gösteriyor , senin yaşın kaç ? Sanırım 1 yaş fazla hesaplayarak bakıyoruz takvime öyle değilmi :44::44:

Ben 25 yasindayim cnm ocak 1988 dogumluyum dur bakim yas nasil hesaplaniyordu benimkine 2 yas ekleyip bakmam gerekiyodu. Sende yasini ve dogum tarihini yaz bakim bi

kız maşallah maşallah ne kadar tatlı olmuş onun ağzını burnunu mıncırlarım yanaklarını koparırım kız sen ne ile besliyon bu bebişleri ben bilmimki maşallah maşallah

AL AZCIK BOL BİŞEYLERDEN SIKIŞTIRMA BEBEĞMİZİ,YOK YARIN 10 HAFTALIKSA 2 HAFTA SONRA TEKRAR CAĞIRIR SENİ İKİLİ İCİN
nasilsinizzz??..........
BAYRAM HAVASI VAR DAHA NASIL OLALIM KIZ
kız rümüş öperim seni derken acep :44: döverim manasındamı yoksa gerçek öpüşmemi çıkaramadıydım

OLAY ŞÖYLE OLDU yazdım ama gözünden kactı galiba şimdik orkide bi doktor olarak gerekenleri söylyince bendaha yazacak bişey bulamadım eee bide sana da kızamadım (aslında kızmam lazımdı niye kızmadıysam)icimden öpesim geldi şundan olabilir orkidemin ikizlerinden kaynaklanıyor olabilir bu kızmayan hallerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…