Ay hic sorma ayni stres bende de fazlasiyla 7/24 yasiyorum belirti olmayinca ya kalbi durduysa ya gelişmediyse diye uykularim kaciyo artik kafayi yemek uzereyim inan saka degilneyseki yarin gorecem bebisimi insallah bi sıkıntısı yoktur bebislerimizin
tabiiki normal balımama aklına böyle kötü şeyler gelmesi de doğal. ben bir hasta görmüştüm. kız trafik kazası geçiriyor, yoğun bakımda kalıyor. yoğun bakımda iken hamile olduğu anlaşılıyor. kız erkek arkadaşından hamile kalmış. erkek arkadaşı kazada ölmüş. sonra o kız o bebeği doğurdu. Allahın hikmeti
Hadi inşallah bizimkilerde sağlıklı gelir dünyaya :18: Allah büyüktür
yetişirim tabi. bensiz başını alıp nere gidiyon. kız belki benzer zamanda doğururuz. benim ikiz ya vaktinden önce doğuyorlar
He kız aynı haftada hatta aynı günlerde bile heran doğurabiliriz hmm arcada var 3 kişi yan yana diziliriz aynı hastaneyemi gitsek acep
kız rümüş öperim seni derken acep :44: döverim manasındamı yoksa gerçek öpüşmemi çıkaramadıydım
Tarama testinide yaptircan mi hayirli saglikli haberlerle gelirsin insallah
nasilsinizzz??..........
nasilsinizzz??..........
Cok istiyorum kizim olmasini ama allah bilir tabi saglikli olsunda ama icimden hep erkek olacakmis gibi geliyo çin takvimindede erkek gosteriyo ama kizim olsun yaaaaaa :))
ben de halay çekeyim Allah hepinizden razı olsun kızlar. Allah hepinizin gönlündekini hayırlısı ile versin o kadar heyecanlıyım ki bu sefer sevinç korku karışık heyecandan ağlıyorum. ne diyeceğimi bilemiyorum. şimdi 6+1 oldu. doktora gitmeden telefon geldi. 30 dk geç gelin dediler. gittik 1 saat bekledik ama zor nefes almaya başladım. sonra içeri aldılar hazırlandım. masada bekliyorum bekliyorum dr gelmiyor. 10 dk da masada bekledim ama hayatımın en aciz en zor anlarından biriydi. sonra doktorum geldi biraz güldü. dünden beri senin stresindeyim dedi. kadın doğumcu bir arkadaşım var. benim doktor bu arkadaşımın hocası. dün ağlamıştım arkadaşımı arayıp o da doktoruma söylemiş. her neyse çook ayrıntı oldu ekrana bakıyorum ama ne bir şey görüyorum ne bir şey duyuyorum heyecandan. dr ikiz dedi. ve her ikisinin kalp atışı da başlamış dedi o an neler hissettim. elim ayağım boşaldı. rahatlama, ağlama isteği. keselerden biri daha küçük dedi. eşim bu ne anlama geliyor dedi. bu bir ihtimal düşebilir dedi kesin düşer bu demedi. olsun ben inanıyorum o da benimle kalacak ve büyüyecek inşallah. haberler böyle işte kızlar
kizcelerimi uyuttum.heyecanla kostum.guzel haberi gordumnasil mutlu oldum anlatamam darisi diger dostlarimizin basina, ay dayanamiycam bir halay cekeyim
kizlar endise etmeyin.2 cocuk annesi olarak spyluyorumbelirtiler her zaman olmuyor. cok bilmis gibi konustum
bide kizcemi gosteriyim bakin buyumusmu teyzoslariEki Görüntüle 725594 Eki Görüntüle 725595
Arca ben Çin takvimine baktığımda benimde erkek gösteriyor , senin yaşın kaç ? Sanırım 1 yaş fazla hesaplayarak bakıyoruz takvime öyle değilmi :44::44:
kizcelerimi uyuttum.heyecanla kostum.guzel haberi gordumnasil mutlu oldum anlatamam darisi diger dostlarimizin basina, ay dayanamiycam bir halay cekeyim
Kizlar endise etmeyin.2 cocuk annesi olarak spyluyorumbelirtiler her zaman olmuyor. cok bilmis gibi konustum
Bide kizcemi gosteriyim bakin buyumusmu teyzoslariEki Görüntüle 725594 Eki Görüntüle 725595
şimdilik bu kızımın bütün bohcası bu kızlar
ben de iyiyim ne olsun yarim esim yurtdisina gidiyor 2 hafta yok biraz dertliyim o bakimdannnİyi olmasakta burda keyifler yerine geliyor be yasamimsen nasılsın ??
selaaaaaam baş ağrısı dışında ben ve ikizlerim iyiyiz
kizzzz masaaallllalllah nazarlardan saklasin.........
kız maşallah maşallah ne kadar tatlı olmuş onun ağzını burnunu mıncırlarım yanaklarını koparırım kız sen ne ile besliyon bu bebişleri ben bilmimki maşallah maşallah
AL AZCIK BOL BİŞEYLERDEN SIKIŞTIRMA BEBEĞMİZİ,YOK YARIN 10 HAFTALIKSA 2 HAFTA SONRA TEKRAR CAĞIRIR SENİ İKİLİ İCİNBende gogus, kalca, gobek hepsi orantili gidiyo maasallah yakinda yuvarlanacam :) esim bile diyo yarin sana genis biseler bakalim hepsi gobegini sıkıştırıyo diyo kararsiz kaldim simdiden boyle gobekli hamile moduna girersem 6 ay nasil gececek kim bilir :))
BAYRAM HAVASI VAR DAHA NASIL OLALIM KIZnasilsinizzz??..........
kız rümüş öperim seni derken acep :44: döverim manasındamı yoksa gerçek öpüşmemi çıkaramadıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?