hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

oy oy neler almis annesi.gule gule giysin yegenimiz

sagolun canlarim.darisi basiniza.az kaldi koklamaya minnoslari

yolu yarıladık inşallah sağsalim alabilrim bebişimi kucağıma..daha cok şey lazım dimi giysi olarak birtane daha 10 lu hastahene cıkışı alcam da giysi olarak sonra bi liste yapsam iyi olcak

yolu yarıladık inşallah sağsalim alabilrim bebişimi kucağıma..daha cok şey lazım dimi giysi olarak birtane daha 10 lu hastahene cıkışı alcam da giysi olarak sonra bi liste yapsam iyi olcak
evet canim tabii lazim.ama 0-1 ay arasi fazla alma biraz buyuk al.cunki hemen buyuyorlar keratalaray rumus ne kadar hizli geciyor zaman.bazilarimiz dogurduk.bazilarimiz yaklastik doguma.bazilarimiz inda bebisi nin gobusune gelmesine az kaldi.bu ay tam 1 senedir sizleri taniyorum.cok seviyorum sizi.suan duygu patlamasi yasiyorum

kizlarrr esim yarin gidiyor yaaa ben de annemlere gidecem 2 hafta oralardayim...net gordugum yerde girerim artik annemlerde yok ama buldugum yerde girerim artikinnn ben kactim kizlar kendinize iyi bakin gorusuruzzzz....

anamm hadi gel beraber ağlayak kız harbiden 1 sene olduk ama biz 1 sene pastası kesmedik bak şimdi olmadı

kizlarrr esim yarin gidiyor yaaa ben de annemlere gidecem 2 hafta oralardayim...net gordugum yerde girerim artik annemlerde yok ama buldugum yerde girerim artikinnn ben kactim kizlar kendinize iyi bakin gorusuruzzzz....
dikkat et kendine özlüycez seni

bende saatin 12 yi gecmesini bekliyrum 01 haziran eşimin doğum günü pastanın üzerine babacığım iyiki doğdun yazdırdım 12 yi gecince pastayı cıkarıvercem hoppp

oy yerim ben bu balı. maşallah çook tatlıısağolasım nazlım
amin canım arkadaşım
şimdilik bu kızımın bütün bohcası bu kızlar

ben de iyiyim ne olsun yarim esim yurtdisina gidiyor 2 hafta yok biraz dertliyim o bakimdannn

yerim senin ikizlerini bennnnn....oyyy ne guzel herkese soylediniz miiii esin nasil mutlu muuuu??

aileler ve bir kaç dost dışında kimseye söylemedik. 12 hafta bitene kadar da düşünmüyorum. art niyetli insan çokmuş maalesef. öncekilerde test ettim gördüm, duydum.eşim şaşkın ve mutlu

yav hamilelik konusunda insanlar naıl art niyetli olabilir ki tövbe yarabbim
ohh miss gibii hadi kızlar toplanın mumları üfleyek

Heyy maşallah nazar değmesin inşallah Allah sağlıklı analı babalı büyütsün inşallah çookk tatlı bişey buuu tombiş bebiklere bayılırım ben

şimdilik bu kızımın bütün bohcası bu kızlar

Güle güle giydirmeyi nasip etsin yüce Rabbim inşallah rümüşüm ,çok şekerler

Ben 25 yasindayim cnm ocak 1988 dogumluyum dur bakim yas nasil hesaplaniyordu benimkine 2 yas ekleyip bakmam gerekiyodu. Sende yasini ve dogum tarihini yaz bakim bi

Ben 1982 canım 1 Mayıs ,sanırım sadece Ocak ve Şubat aylarında doğanlar 2 yaş diğer aylarda doğanlar 1 yaş eklicek ,ben yanlış anlamadıysam . Ama bu takvime nekadar güvenilirki :26: inandırıcı gelmiyor pek ,şişkinliğime baktımmı kız gibi geliyor bana :26:

Az bisey sorcam ben simdikk 22 haftalikim renkli usg cektirmek istiyom cunku devletteki usglerde bebk net olmuyor.simdi bu haftalarda cektirsem bebek simasi yuzu gozu net olurmu

Ben 1982 canım 1 Mayıs ,sanırım sadece Ocak ve Şubat aylarında doğanlar 2 yaş diğer aylarda doğanlar 1 yaş eklicek ,ben yanlış anlamadıysam . Ama bu takvime nekadar güvenilirki :26: inandırıcı gelmiyor pek ,şişkinliğime baktımmı kız gibi geliyor bana :26:[/QUOTE]

Aynen senin dedigin gibi canim sen 1 ekliyosun. Bende pek inanmiyorum ama son zamanlarda etrafimda kim dogurduysa hep dogru cikti ama yinede kendimi kaptirmiyorum ona. Bende kendime bakinca kizmis gibi ilerliyorum mesela hamile kaldigim gunden beri canim hep eksi tuzlu sulu sulu seyler istiyo bakalim ne gelecek sıpalar :)) bide su yarini hayirlisiyla atlatsaydim cok korkuyorum

Anladım canım rümüşkom balım rümüşkom ,bende seni öpüyorum kooocamannn orkidem benim şaşkın şaşkın yazdığıma güldü sadece

Merhaba kızlar eve gidince ayrıntıları yazarım. Bi maşallah deyin gari once ikizler geliyor

canım benim maşallahhh maşallahhh sizeee çoookkk çoookkk çoookk mutlu oldum ve çooooookkk duygulandım.bebişlerinle birlikte yepyeni ve güzel bir hayat seni bekliyor tatlım tadını çıkar her anın

Aklına kötü şeyler getirme inş herşey yolundadır ,seni yarın dört gözle beklicem senin bebişin iyiyse bi nebze kendim içinde rahatlıcam çünkü bende korkuyorum ,yaşadığım stresten dolayı bişey oldu sanıyorum hep
ben 3-4 gün et aşerdim sonra beyaz peynir kahvaltıda en sevdiğim oldu ,şimdi durakladım pek bişi yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…