şimdilik bu kızımın bütün bohcası bu kızlar
oy oy neler almis annesi.gule gule giysin yegenimiz
sagolun canlarim.darisi basiniza.az kaldi koklamaya minnoslari
evet canim tabii lazim.ama 0-1 ay arasi fazla alma biraz buyuk al.cunki hemen buyuyorlar keratalaryolu yarıladık inşallah sağsalim alabilrim bebişimi kucağıma..daha cok şey lazım dimi giysi olarak birtane daha 10 lu hastahene cıkışı alcam da giysi olarak sonra bi liste yapsam iyi olcak
AL AZCIK BOL BİŞEYLERDEN SIKIŞTIRMA BEBEĞMİZİ,YOK YARIN 10 HAFTALIKSA 2 HAFTA SONRA TEKRAR CAĞIRIR SENİ İKİLİ İCİN
2 hafta sonra derse iznimiz var memlekete gidiyoruz olmazsa orda yaptırırm hem bakarsın cinsiyetide belli olur 2 hafta sonra ne dersin :))
anamm hadi gel beraber ağlayakevet canim tabii lazim.ama 0-1 ay arasi fazla alma biraz buyuk al.cunki hemen buyuyorlar keratalaray rumus ne kadar hizli geciyor zaman.bazilarimiz dogurduk.bazilarimiz yaklastik doguma.bazilarimiz inda bebisi nin gobusune gelmesine az kaldi.bu ay tam 1 senedir sizleri taniyorum.cok seviyorum sizi. suan duygu patlamasi yasiyorum
dikkat et kendine özlüycez senikizlarrr esim yarin gidiyor yaaa ben de annemlere gidecem 2 hafta oralardayim...net gordugum yerde girerim artik annemlerde yok ama buldugum yerde girerim artikinnn ben kactim kizlar kendinize iyi bakin gorusuruzzzz....
erkek olursa bazı doktorlar tahmin edebiliyormuş öyle diyenleri okuduydumAL AZCIK BOL BİŞEYLERDEN SIKIŞTIRMA BEBEĞMİZİ,YOK YARIN 10 HAFTALIKSA 2 HAFTA SONRA TEKRAR CAĞIRIR SENİ İKİLİ İCİN
2 hafta sonra derse iznimiz var memlekete gidiyoruz olmazsa orda yaptırırm hem bakarsın cinsiyetide belli olur 2 hafta sonra ne dersin :))
kizcelerimi uyuttum.heyecanla kostum.guzel haberi gordumnasil mutlu oldum anlatamam darisi diger dostlarimizin basina, ay dayanamiycam bir halay cekeyim
kizlar endise etmeyin.2 cocuk annesi olarak spyluyorumbelirtiler her zaman olmuyor. cok bilmis gibi konustum
bide kizcemi gosteriyim bakin buyumusmu teyzoslariEki Görüntüle 725594 Eki Görüntüle 725595
amin canım arkadaşımcanim arkadasim benim inan cok cok sevindim rabbim tamamina erdirsinmasalllahhh
orkidem ikiz annesi oluyor yaaa cok guzelll ikiside tutunacak canim siki siki hemde ben de inaniyorummmm....tekrar tekrar tebrik ederim....azicik ta oynayayimmm kiiiiiiizzzzz
ben de iyiyim ne olsun yarim esim yurtdisina gidiyor 2 hafta yok biraz dertliyim o bakimdannn
yerim senin ikizlerini bennnnn....oyyy ne guzel herkese soylediniz miiii esin nasil mutlu muuuu??
yav hamilelik konusunda insanlar naıl art niyetli olabilir ki tövbe yarabbimoy yerim ben bu balı. maşallah çook tatlıı sağolasım nazlım
amin canım arkadaşım
aileler ve bir kaç dost dışında kimseye söylemedik. 12 hafta bitene kadar da düşünmüyorum. art niyetli insan çokmuş maalesef. öncekilerde test ettim gördüm, duydum.eşim şaşkın ve mutlu
ohh miss gibii hadi kızlar toplanın mumları üfleyek
AL AZCIK BOL BİŞEYLERDEN SIKIŞTIRMA BEBEĞMİZİ,YOK YARIN 10 HAFTALIKSA 2 HAFTA SONRA TEKRAR CAĞIRIR SENİ İKİLİ İCİN
Yarin 11. Hafta bitiyo cnm yapmazmiki diyosun :)) ay ne bilim icimden hep erkek geciyo ama kizim olacagini duysam balli kaymak iste :))
Yarin 11. Hafta bitiyo cnm yapmazmiki diyosun :)) ay ne bilim icimden hep erkek geciyo ama kizim olacagini duysam balli kaymak iste :))
benim ikili tam 12artı0 iken yapıldıydı ,,annenin icine doğan büyük ihtimal ile oluyr bende böyle icimde kız diye seviyordum ben cay demleyecem kaybolman biryere
kizcelerimi uyuttum.heyecanla kostum.guzel haberi gordumnasil mutlu oldum anlatamam darisi diger dostlarimizin basina, ay dayanamiycam bir halay cekeyim
kizlar endise etmeyin.2 cocuk annesi olarak spyluyorumbelirtiler her zaman olmuyor. cok bilmis gibi konustum
bide kizcemi gosteriyim bakin buyumusmu teyzoslariEki Görüntüle 725594 Eki Görüntüle 725595
Ben 25 yasindayim cnm ocak 1988 dogumluyum dur bakim yas nasil hesaplaniyordu benimkine 2 yas ekleyip bakmam gerekiyodu. Sende yasini ve dogum tarihini yaz bakim bi
benim ikili tam 12artı0 iken yapıldıydı ,,annenin icine doğan büyük ihtimal ile oluyr bende böyle icimde kız diye seviyordum ben cay demleyecem kaybolman biryere[/
Bakalim ne zaman derse artik :) bu cinsiyet konusuna gelince ilk kalp atisi icin gittigimizde ultrasonda girdugum gibi erkek hissettim bakacaz artik saglikli olsunda ne olursa olsun yarinida hayirlisiyla atlatirsam cok rahatlicam. Bu bebise kavusabilmek icin yaklasik 4 sene ugrastim allah kimseyi bekletmesin o yuzden bise olacak die cok korkuyorum
OLAY ŞÖYLE OLDU yazdım ama gözünden kactı galiba şimdik orkide bi doktor olarak gerekenleri söylyince bendaha yazacak bişey bulamadım eee bide sana da kızamadım (aslında kızmam lazımdı niye kızmadıysam)icimden öpesim geldi şundan olabilir orkidemin ikizlerinden kaynaklanıyor olabilir bu kızmayan hallerim
Merhaba kızlar eve gidince ayrıntıları yazarım. Bi maşallah deyin gari once ikizler geliyor
Aynen senin dedigin gibi canim sen 1 ekliyosun. Bende pek inanmiyorum ama son zamanlarda etrafimda kim dogurduysa hep dogru cikti ama yinede kendimi kaptirmiyorum ona. Bende kendime bakinca kizmis gibi ilerliyorum mesela hamile kaldigim gunden beri canim hep eksi tuzlu sulu sulu seyler istiyo bakalim ne gelecek sıpalar :)) bide su yarini hayirlisiyla atlatsaydim cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?