hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın teyzoşlarrrr :119::119::119::119:

rümüş teyzesi buda kızçemden sana

bu konuda bi irem şanslı o maşallah sessiz sakin skıntısız devam ediyor hamileliği .seninkilerde birazcık zorlayacak galiba olsun sağlıklı losunlarda hayırlısıyla gerisi teferruat

tatlım hem ben relaksım hem kızım tembel ben takılmadım kızımda üşendi sıkıntı yaratmaya

tatlım büyük ihtimal 2 sinde çatladın ve 16 sıda batın hayırlı olsun şimdiden

günaydıııııııın

irem baya farklı yaklaşımlar bulmuşsun

violem dün çatladın heralde:44:keşke bu ara ateş ölçeydin iyiydi

selda hem şişmek hem tansiyon beraber pek iyi değil. sezeryan düşünmüyor musun?

arkadaşım zor durumdaydı orki 2 arada kalmış 3. seçeneği sundum bende kız viole dün mü çatlamıştır sence :44::44::44: çalış kız o zaman boşlama herifi ağrım var deyii

nasılsın topiğimizin nadide ikizlerinin anası

bugün ağrım yok hiç kızlar ama 3 gün adetli gibi gezdim resmen dün hariç ondan önceki günlerin hepsini değerlendirdik bugün de bi ayar çekerim ben herifime hayırlısı artık :18:

bugün ağrım yok hiç kızlar ama 3 gün adetli gibi gezdim resmen dün hariç ondan önceki günlerin hepsini değerlendirdik bugün de bi ayar çekerim ben herifime hayırlısı artık :18:

oh ohhh Ne bereketli karısın benim yumoşlama bir günde biterdi 3 günde kaç yumurta salladın acep doktor kaç yumoşun var demedi miydi çoksa o yüzden ağrılı olmuştur , inşallah bebişin temelini attınız tatlım başla sen akşamları kabak çekirdğine

ben kaç tane diye sorunca 1 tane dedi iğnelerde falan 2 ve daha fazla yumurta oluyo dedi ilaçla çok yumurta oluşmuyo dedi zaten benim yumoş baya büyümüştü sanırım bişey demedi ben de sormadım kendisi çatlar demişti heralde çatladı ama kasık ağrım dün çoktu bugün biraz daha az sanki :26:

normalden daha büyük olduğu için ağrı yaptı o zaman bugün kesin değerlendir bir hafta gün aşırı çarp herifini en iyisi, kız bugünden itibaren sabahları ateşini ölçsene

normalden daha büyük olduğu için ağrı yaptı o zaman bugün kesin değerlendir bir hafta gün aşırı çarp herifini en iyisi, kız bugünden itibaren sabahları ateşini ölçsene

geç kalmadım mı ateş ölçmek için adetle başlanıyo sanki ateş ölçmeye :26:

o zaman aliim bugün ne diyip de alıcam söle bakiim irem zillisi

dil altından ölçüm yapan derece diyeceksin bak şu tip bişey kullandım ben 7,5 verdim ki 5 liraya bile bulursun , sabahları da yataktan çıkmadan yastığının altına koy , 6-8 arasında en az da 3-4 saatlik derin uyku olacak tabi ölçeceksin her günü yaz bir kenara aynı saate kur alarmınıda

dil altından nasıl ölçüyonuz kız enteresan du ben sorayım bugün bi bulursam alırımzaten bu ay olmazsa bi dahaki ay ateş ölçmeye karar verdiydim

O catlaklar icin herif 50 60 lira verecegini pek sanmiyorum sekerim ilk catlagimda sag tarafimda bobrege yakin yerde oy oyyyyyy
canım arkadaş medacassol diye bir krem kullanıyo doktoruna sor onu , 10 lira normal fiyatı yazdırırsan 1.5 2 oluyomuş , ve göğüs çatlaklarıda dahil doğum sonrası çok iyiymiş eczacı bunu tavsiye etmiş diğerleri para tuzağı demiş bilgine doktoruna sor bence :44::44::44: banada bir 60-70 arası bir krem önerdide henüz bende bir hareketlenme olmayınca bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…