önemli olan artış oranı canım 34 te battan öncesi için iyi bişey, 2 günde en az %60 artması lazım değerinin inşallah katlanır alırsın bebişini kucagına .....
Tumet zillisi nassın kız görünmüyordun topladın pılını pırtını benim memlekete mi geldin yoksam
kızlar aklım cok karıştı. regle 5 gün kala beta 34 normalmi. erken gebelk testde sil cizgi. cum günü tekrar kana cagırdı dr ama? nolurr yaşayanlar fikir versin
yok yawrum haziranın ortalarında gelcem ben senn memlekete... Büyük ihtimalde karaman olcak gibi duruyo... Bakalım kısmet... Ben adanaya gitcem bu ayın sonnda o yüzden erkn hazırlanıyom...
Kız bebişine aldıkların çok tatlı beee bayıldımAma sankim 3-4 yaşında giyilecek şeyler gibi duruyo onlar... Aceleci gacı
kızlar idrar testim pozitif beta degerm regle 5 gün kala 34 ama hafif hafif regl olacakmışım gibi sızlar hissediyorum. 3 galdı regle ama nie bu agr
kızlar idrar testim pozitif beta degerm regle 5 gün kala 34 ama hafif hafif regl olacakmışım gibi sızlar hissediyorum. 3 galdı regle ama nie bu agr
yok yawrum haziranın ortalarında gelcem ben senn memlekete... büyük ihtimalde karaman olcak gibi duruyo... bakalım kısmet... ben adanaya gitcem bu ayın sonnda o yüzden erkn hazırlanıyom...
kız bebişine aldıkların çok tatlı beee bayıldımama sankim 3-4 yaşında giyilecek şeyler gibi duruyo onlar... aceleci gacı
kız bi terlikte sana fırlatcam şimdibata 5 gün varken böyle beta cıkması güzel.doktorun tekrar cağırdı cünkü betanın artışına bakıcak bu rutin bi işlem yani.
valla canım fırlat yaa belki ii gelir. arttımı artcakmı nolcak derken uyku muyku kalmdı düşün düşün. 3 gün var regle ama sanki regl alcakmışım gibi sızı var . anlamadımmmidrarrda pozitif kanda. bu regl agrısı niye
tumet hoşgeldin tribal enfeksiyonunu yrler seniniyi yapmışın erkenden toplanmaya cok yormamış olursun kendini.ayy bizde taşıncazzzzzzzz hırkaya bayılıdım ellerine sağlık
tabi tabi dinlenmen lazım cünkü yoğun bi gezme programın varbaya baya toplandım canım ya hafiflettim kullanmadığım çoğu şey kutulu... bi salondaki ıvır zıvırlar var vitrin falan... onlarıdabir iki güne hallederim az dinlenem beee
tabi tabi dinlenmen lazım cünkü yoğun bi gezme programın var
benim ne zaman taşınacağım belli değil ama misafir odamı topladım kanepeler biryerde masalarda öyle halıda yıkandı paketlendi bi vitrinleri bıraktım aslında onlarıda bi ara toplasam mı ne
maşallah canım allah kucağına aldığın günleride göstersin inşallah sağlıkla.... allah analı babalı büyütsün...
benm bi bilgim yok ama sanki iyi bişey gibi... bnm 2-3 gün kala ewde 3 testimder pozitif çıkmıştı silik ç,zgi kanda negatifti benmde başıma böyle bi tuaf bişi gelmişti
kendini yormadan topla sen anne adayısın unutma
orkideeem nasılsınızbi sorun yok demi korkuttun bizi dün o sıpalar bi doğsun bak biz napıyoruz onlara totolarına totolarına vurucaz bi yer kavgası şeyettirdiler diye üzdüler bizim biricik orkidemizi
kızlar aklım cok karıştı. regle 5 gün kala beta 34 normalmi. erken gebelk testde sil cizgi. cum günü tekrar kana cagırdı dr ama? nolurr yaşayanlar fikir versin
yok tatlım 9-12 ay biri 12-18 biri şapkalı daha büyük kırmızıyı gelecek bayrama giyecek kızım sen anlaBende arkadaşıma örerken öyleydi ördüğüm çok küçük geliyo bana baktımda bir yaşından 3 yaşına kadar giyer dediler banada
canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı zaten , rahim bebiş yüzünden genişlediği için kasık sancıları çekebilirsinSen doktorunun dediği zaman kan testini tekrarla o zamanada kadarda akşamları bir avuç kabak çekirdeği ye , tutunmaya faydalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?