hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok yawrum haziranın ortalarında gelcem ben senn memlekete... büyük ihtimalde karaman olcak gibi duruyo... bakalım kısmet... ben adanaya gitcem bu ayın sonnda o yüzden erkn hazırlanıyom...

kız bebişine aldıkların çok tatlı beee bayıldım ama sankim 3-4 yaşında giyilecek şeyler gibi duruyo onlar... aceleci gacı

ablamın bebişi için :) bu kış giyer planıyla yaptım ama komşumun 4 yaşındaki kızına oldu elimin ayarı yokki

Eklentiler

• $945368_4840448015453_1879947643_n.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 17
kızlar idrar testim pozitif beta degerm regle 5 gün kala 34 ama hafif hafif regl olacakmışım gibi sızlar hissediyorum. 3 galdı regle ama nie bu agr

kızlar aklım cok karıştı. regle 5 gün kala beta 34 normalmi. erken gebelk testde sil cizgi. cum günü tekrar kana cagırdı dr ama? nolurr yaşayanlar fikir versin

kız bi terlikte sana fırlatcam şimdi bata 5 gün varken böyle beta cıkması güzel.doktorun tekrar cağırdı cünkü betanın artışına bakıcak bu rutin bi işlem yani.

yok tatlım 9-12 ay biri 12-18 biri şapkalı daha büyük kırmızıyı gelecek bayrama giyecek kızım sen anla Bende arkadaşıma örerken öyleydi ördüğüm çok küçük geliyo bana baktımda bir yaşından 3 yaşına kadar giyer dediler banada

kızlar idrar testim pozitif beta degerm regle 5 gün kala 34 ama hafif hafif regl olacakmışım gibi sızlar hissediyorum. 3 galdı regle ama nie bu agr

canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı zaten , rahim bebiş yüzünden genişlediği için kasık sancıları çekebilirsin Sen doktorunun dediği zaman kan testini tekrarla o zamanada kadarda akşamları bir avuç kabak çekirdeği ye , tutunmaya faydalıdır

cünkü bat tarihine kadar bat tarihinden bi süre sonrada adet belirtilerini yaşarsın gebelik ve adet belirtileri birbirine cok yakındır,karnın şişebilir adet ağrısı cekebilirsin.azcık rahatlamaya calış stres yapmanı anlayabiliyorum ama inan stres en büyük düşmanımız

tumet hoşgeldin tribal enfeksiyonunu yrler senin iyi yapmışın erkenden toplanmaya cok yormamış olursun kendini.ayy bizde taşıncazzzzzzzz hırkaya bayılıdım ellerine sağlık

kız bi terlikte sana fırlatcam şimdi bata 5 gün varken böyle beta cıkması güzel.doktorun tekrar cağırdı cünkü betanın artışına bakıcak bu rutin bi işlem yani.

valla canım fırlat yaa belki ii gelir. arttımı artcakmı nolcak derken uyku muyku kalmdı düşün düşün. 3 gün var regle ama sanki regl alcakmışım gibi sızı var . anlamadımmm idrarrda pozitif kanda. bu regl agrısı niye

bizde o dönemlerden geçerken yaşadık aynı şeyleri kac kez buraya yazdım yok beta şöyle yok böyle ama sağlsn kızlar beni sakinleştiriyordu kafama az terlik yemediydim ağrının sebebiini yazdıydım canım.inşallah kat kat artar cok stres yapıyorum diyorsan git bi kez daha kan ver ama sonra cumaya kadar rahat dur

tumet hoşgeldin tribal enfeksiyonunu yrler senin iyi yapmışın erkenden toplanmaya cok yormamış olursun kendini.ayy bizde taşıncazzzzzzzz hırkaya bayılıdım ellerine sağlık

baya baya toplandım canım ya hafiflettim kullanmadığım çoğu şey kutulu... bi salondaki ıvır zıvırlar var vitrin falan... onlarıdabir iki güne hallederim az dinlenem beee

baya baya toplandım canım ya hafiflettim kullanmadığım çoğu şey kutulu... bi salondaki ıvır zıvırlar var vitrin falan... onlarıdabir iki güne hallederim az dinlenem beee
tabi tabi dinlenmen lazım cünkü yoğun bi gezme programın var
benim ne zaman taşınacağım belli değil ama misafir odamı topladım kanepeler biryerde masalarda öyle halıda yıkandı paketlendi bi vitrinleri bıraktım aslında onlarıda bi ara toplasam mı ne

kendini yormadan topla sen anne adayısın unutma

çook sağol canıım

kendini yormadan topla sen anne adayısın unutma

ya bi iki gündür düşünüyorumda eşim işyerinden izin alsa cumartesi günü sabah kahvaltımızı yapsak evde sonra cıksak yola ünyeye gitsek gezsek sahilde pikniğimizi yapsak denize girsek akşam batan güneşi izleek sonrada evimize gelsek oy oyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…