Heyyy ben geldim nerdesiiiiiinnn :) bebegimi gordum teyzesi cok sukur cok iyi..merak etme inanıyorumki seninki de cok saglikli bacim.. Boyumuz 5 cm olmus normalde bugun 10+6 dı ultrasona gore 11+3 dedi onden gidiyor.. Burun kemigi cene kemigi hepsi guzel olusmus dedi haftaya 2 li teste cagirdi icim cok rahat etti cok sukur saglikliymis.. Bulanti belirtiyi felan sordum hic bise hissetmiyorum dedim artik bulantinin bitme zamani dedi bundan sonra olursa bilki idrar yolu enfeksiyonu vardir dedi bide kan ilaci verdi iste boyle cnm darisi sana insallah sende icin rahat bi sekilde gelirsin :) merak etme yani bebislerimiz ÇOOOK İYİ ÇOK ŚÜKÜR :)))))
orkidem ben catlatma ignesini 6 mayista olmustum. bugun 16. gun iste ...bugun test yaptim. negatif yine. irem duymasin. dayanamadim :26:
progestani kesicem bugunden itibaren ...:44:
merhaba kızlar kim var kim yok bakalım
bende seniöptüm orkideciğim çok saol
nasılsın
rümüş coşmuşsun
coştum orkidem coştummm sen nasılsın iyimiisin
mide sıkıntım dışında iyiyim. canım bir sey yemek istemiyor. yesem de çıkarıyorum:120::120::120:
kan kırmızı renkte olduğundan çook korktum. ultrason yapıldı. yerleşme kanaması dedi. bebekler sağlıklıymış çoook şükür. korkulacak bir durum yokmuş. dr dan bunları duyana kadar ömrümden ömür gitti. ben yine de 1 hafta rapor alır evde dinlenirim.
Allah'a çok şükür tatlım inşaallah doğurup sağlıklı sağlıklı büyüteceksin
kız senin sancılar falan ne durumdarümüş tatlım kıymetlim tesekkürler çiçekler için
bu arada banada senden baska kimse hiç bişey yazmamıs canımmmmmm benim
kız senin sancılar falan ne durumda
onları yazarken kimse yoktu topikte sonrada orkide geldi cevap yazdı bana..
ya bi iki gündür düşünüyorumda eşim işyerinden izin alsa cumartesi günü sabah kahvaltımızı yapsak evde sonra cıksak yola ünyeye gitsek gezsek sahilde pikniğimizi yapsak denize girsek akşam batan güneşi izleek sonrada evimize gelsek oy oyyyyyyyyyy
biz aynı devam ediyorz bildiğin gibisancı falan sıfır bebeğim yaaa 15 gün kaldı sancı yok tansiyonum yükseliyo bu aralar doktorum 41. haftaya bile baslayabileceğimi söledi kızım daha kanala girmemiş bilmiyorum ne olacak yaaa muhteşem bi şekilde şişiyorum ellerim ayaklarım bacaklarım berbat bi durumdayım sende ne var ne yok
yumurtlama günün takip etmiyornmu şeker bazı bayanlarda yumurtlama günlerinde ağrılar olabiliryormuş,ya kızlar bişey sorcam 3 gündür kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi aynı yumurtanın çatlamasından dolayı olabilir mi en çok sancı dündü bugün biraz daha az ama hem çok gerginim hem de sancım neden olabilir sizce?
klomenle hamile kalan varmıydı tam bilmiyorum ama klomen kullanan vardı ne oldu kikızlar nasılsınız bişi sorcam bizim topikte klomen kullanan veya klomenle hamiş kalan varmıydı
o sahiili vra ya o sahili süper ya..ah ah fırsat olsada bir kac gün kalabilsem orda ne güzel olurrrünyemiii :) bem arkadaşımda ünyede okudu çok beğeniyodu... sahili olan bi üniverside harika olmalı
ne kadaaannn bonkörsün şekercan herkeze papatyalarrrr
biz aynı devam ediyorz bildiğin gibi
senin doktor normal yolla doğurmandan taraf galiba.
yumurtlama günün takip etmiyornmu şeker bazı bayanlarda yumurtlama günlerinde ağrılar olabiliryormuş,
klomenle hamile kalan varmıydı tam bilmiyorum ama klomen kullanan vardı ne oldu ki
o sahiili vra ya o sahili süper ya..ah ah fırsat olsada bir kac gün kalabilsem orda ne güzel olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?