hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Allah'a çok şükür tatlım inşaallah doğurup sağlıklı sağlıklı büyüteceksin

rümüş tatlım kıymetlim tesekkürler çiçekler için

bu arada banada senden baska kimse hiç bişey yazmamıs canımmmmmm benim

kız senin sancılar falan ne durumda
onları yazarken kimse yoktu topikte sonrada orkide geldi cevap yazdı bana..

sancı falan sıfır bebeğim yaaa 15 gün kaldı sancı yok tansiyonum yükseliyo bu aralar doktorum 41. haftaya bile baslayabileceğimi söledi kızım daha kanala girmemiş bilmiyorum ne olacak yaaa muhteşem bi şekilde şişiyorum ellerim ayaklarım bacaklarım berbat bi durumdayım sende ne var ne yok

ya kızlar bişey sorcam 3 gündür kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi aynı yumurtanın çatlamasından dolayı olabilir mi en çok sancı dündü bugün biraz daha az ama hem çok gerginim hem de sancım neden olabilir sizce?

ünyemiii :) bem arkadaşımda ünyede okudu çok beğeniyodu... sahili olan bi üniverside harika olmalı

ne kadaaannn bonkörsün şekercan herkeze papatyalarrrr

biz aynı devam ediyorz bildiğin gibi
senin doktor normal yolla doğurmandan taraf galiba.

yumurtlama günün takip etmiyornmu şeker bazı bayanlarda yumurtlama günlerinde ağrılar olabiliryormuş,
kızlar nasılsınız bişi sorcam bizim topikte klomen kullanan veya klomenle hamiş kalan varmıydı
klomenle hamile kalan varmıydı tam bilmiyorum ama klomen kullanan vardı ne oldu ki
ünyemiii :) bem arkadaşımda ünyede okudu çok beğeniyodu... sahili olan bi üniverside harika olmalı

ne kadaaannn bonkörsün şekercan herkeze papatyalarrrr
o sahiili vra ya o sahili süper ya..ah ah fırsat olsada bir kac gün kalabilsem orda ne güzel olurrr

bende normal yolla doğurmak istiyorum canım zaten sezeryandan çok korkuyorum
Allah korktuğuma uğratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…