hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

dil altından nasıl ölçüyonuz kız enteresan du ben sorayım bugün bi bulursam alırımzaten bu ay olmazsa bi dahaki ay ateş ölçmeye karar verdiydim

dilinin altına koyup ağzını kapatıyon hiç görmedin mi filmlerde oyuncu bebeler okula gitmemek için ateşim var deyince yada koca bebekler hastalanınca çok ölçülür o ölçünce zaten alarmı çalıyo

dil altından nasıl ölçüyonuz kız enteresan du ben sorayım bugün bi bulursam alırımzaten bu ay olmazsa bi dahaki ay ateş ölçmeye karar verdiydim
dereceyi agzina tikiyon biraz beklyon ates olcer dit dit ses cikariyo sonra aliyon ates olceri.erteleme kiz git bi eczaciya al hem hangi ates ile adet olaup olmadigini ogrenirsin ki insallah hanmile oldugun icin gelmez kirmizlar

sagol yaa doktora niye soram yazip yazamayacgini ni.10 liraysa yazdirmama gerek yok onu alirim ben

yok siz tavsiye ediyor musunuz diye sorcan yazsın diye değil ben şahsen sorcam biraz daha ilerleyince ...............

ama ben meraktan catlıcam galiba. cumartesi 34 cıktı beta. bugün gittim ama cuma günü bakıcaz dediler. geri yolladılar yaa ama ben cok merak ediorum artıyormu diyee idrar testindeki çizginin koyulaşması arttıgını gösteririmiki acaba

düşünmüyorum canım korkuyorum sezeryandan

akşam 19.30 da uyuyakalmışım. gözümü açtım saat 23.00

eee şimdi de uykum yook

uykusuz her geceeee yorgun ölesiyeee

ay kızlar ben bebişlerimi özledim yaa. an itibari ile 5 gün var onları görmeme

kandiliniz mübarek olsun rabbim gönlünüzün muradını versin yavrularrrr , kocişim yine bir hafta yok kızçemle yalnız takılcam bendeee :106::106::106:

günaydın kızlaaarrr ben bugün ilk ateşimi ölçtüm
36.1 çıktı

gidip ateş ölçme topiğini bi karıştirim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…