dil altından nasıl ölçüyonuz kız enteresan du ben sorayım bugün bibulursam alırımzaten bu ay olmazsa bi dahaki ay ateş ölçmeye karar verdiydim
dereceyi agzina tikiyondil altından nasıl ölçüyonuz kız enteresan du ben sorayım bugün bibulursam alırımzaten bu ay olmazsa bi dahaki ay ateş ölçmeye karar verdiydim
sagol yaa doktora niye soram yazip yazamayacgini ni.10 liraysa yazdirmama gerek yok onu alirim bencanım arkadaş medacassol diye bir krem kullanıyo doktoruna sor onu , 10 lira normal fiyatı yazdırırsan 1.5 2 oluyomuş , ve göğüs çatlaklarıda dahil doğum sonrası çok iyiymiş eczacı bunu tavsiye etmiş diğerleri para tuzağı demiş bilgine doktoruna sor bence :44::44::44: banada bir 60-70 arası bir krem önerdide henüz bende bir hareketlenme olmayınca bekliyorum
dereceyi agzina tikiyonbiraz beklyon ates olcer dit dit ses cikariyo sonra aliyon ates olceri.erteleme kiz git bi eczaciya al hem hangi ates ile adet olaup olmadigini ogrenirsin ki insallah hanmile oldugun icin gelmez kirmizlar
sagol yaa doktora niye soram yazip yazamayacgini ni.10 liraysa yazdirmama gerek yok onu alirim ben
yok siz tavsiye ediyor musunuz diye sorcan yazsın diye değilben şahsen sorcam biraz daha ilerleyince ...............
şimdik senin arkdaşın kullandığına göre bi zararı yoktur doktor derseki o ucuz 40 lira olanından kullan derse ne diycem
ama ben meraktan catlıcam galiba. cumartesi 34 cıktı beta. bugün gittim ama cuma günü bakıcaz dediler. geri yolladılar yaaama ben cok merak ediorum artıyormu diyee idrar testindeki çizginin koyulaşması arttıgını gösteririmiki acaba
günaydıııııııın
irem baya farklı yaklaşımlar bulmuşsun
violem dün çatladın heralde:44:keşke bu ara ateş ölçeydin iyiydi
selda hem şişmek hem tansiyon beraber pek iyi değil. sezeryan düşünmüyor musun?
düşünmüyorum canım korkuyorum sezeryandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?