kızlar benim kasık ağrılarım hala devam ediyo her an adet olucak giibiyim sizce yumurtam çok büyüdü de kist mi olmuştur ne biliyim aklıma türlü türlü şeyler geliyo siz ne dersiniz?:26:
kız ne var belden aşağısını uyuşturuyorlar, yavrun 5 dk da yanında
Kizlarr ben ruyamda dogurdum hemde normal hemencecik dogurdum sonra kalktim anneme kendim haber verdim bebegimi sonra kucagima verdiler..esmer olmasini beklyoduk ama beyaz tenli bi kizimiz olmustu sanirsam.ah ahhhh keske dogumum bu kadar kolay olsa..bide ruyamda altin gordum herifle birlikye kuyumcuya gitmisiz orda altin tasli bileklik takiverdi kuyumcu sonra cikardim ama satin almadikk oyle isteee
hayırdır inş. tatlım ama kadının rüyasında ziynet görmesi iyidir derler
bende baktımm yorumlara guzel seyler dıyodu..hayırlısı.sen nasılsın
iyiyim çok şükür canım hiç sancı falan yok beklemedeyiz bakalım hayırlısı artık ben daha biberon falan bakmadım yaaa baksam mı ki bide burda bebeğe doğar doğmaz bi kaşık(tatlı) maden suyu içirirsen gaz sorunu olmuyo diyolar acaba doğrumu ki ama ben korkuyorum ufacık yavrunun midesini acıtmazmı senin fikrin ne rümüşcüm
maden suyunun tatlı olanını duymadım yenıdoğana da verıldıgınıde duymadım sadece nar suyu bı damlacık verenler olmus..bu zamanda gazsız bebek duymadım hıc salgın gıbı mubarek.
herkes bişey söylüyor ama ben doktora soracağım onunda kızmasından korkuyorum zemzem vermek istiyorum bende bir iki damla sünnet olduğu için
eee sennki sadece biberon değilmiş yawrum yok yok içinde
kızlar benim kasık ağrılarım hala devam ediyo her an adet olucak giibiyim sizce yumurtam çok büyüdü de kist mi olmuştur ne biliyim aklıma türlü türlü şeyler geliyo siz ne dersiniz?:26:
Hayirli sabahlarr canlarrr
Hayirli sabahlarr canlarrr
günaydın kızlarrr
rumeysamustafa....canım ben hamileyimmmmmmm
hayırlı olsun , rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah .........................
normal doğum mu yapıcaksın canım?:26: 13 gün var yazıyo doğuma tam gününü doldurucak heralde bebikinöle deme yaa tabii sen doktor olduğun için öle düşünüyorsun ama ben korkuyorum hem karnımın kesilmesini istemiyorum bide bana bakacak kimsem yok tatlım ben doğurup eve gelcem geldiğim gün yatıp ertesinde kalkacam inşaallah
günaydın kızlarrr
Hosgeldinn sefa geldin insallah tez zamanda bebegin saglikli gine gobusune konar
normal doğum mu yapıcaksın canım?:26: 13 gün var yazıyo doğuma tam gününü doldurucak heralde bebikinben de tam günümü doldurmuşum annemin karnında elim dirseğim falan belli oluyomuş artık sonra hastaneye gitmiş annem yeter artık diye sunni sancı vermişler öyle doğmuşum yoksa hiç çıkmaya niyetim yokmuş annemin karnından Allah yar ve yardımcın olsun inşallah kolay doğum olur sağlıcakla alırsın meleğini kucağına aklına gelirse doğumda bize de dua et kız hamile kalalım diye o anda edilen dualar kabul olurmuş
hayırlı olsun tebrik ederim Allah kucağına almayyı da nasip etsin inşallah
günaydın kızlarrr
öle deme yaa tabii sen doktor olduğun için öle düşünüyorsun ama ben korkuyorum hem karnımın kesilmesini istemiyorum bide bana bakacak kimsem yok tatlım ben doğurup eve gelcem geldiğim gün yatıp ertesinde kalkacam inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?