Slmmmmmbenim atesim dün 36.1di bugün 36.0 :)
Bu arada hamile olan arkadaşım hayırlı olsun :)
slmmmmmBenim atesim dün 36.1di bugün 36.0 :)
bu arada hamile olan arkadaşım hayırlı olsun :)
yok canım ya onu da yapayim... Ama bu ay geçti artık 3-4 gün sonra tahminen yumurtlama olur... Ovu testinide netten getiriyom geç kalır o...
bugünlerde hayalim yok yine nerelere kayboldu bu gacı:26:
yok canım ya onu da yapayim... Ama bu ay geçti artık 3-4 gün sonra tahminen yumurtlama olur... Ovu testinide netten getiriyom geç kalır o...
inşallah kötü bir durum yoktur
o zaman biri kız biri erkekcanım ateş ölçmenin kötülüğü ateşin fırladığında yumurtan çatlamış demek sonrasıda çalışacan ama öncesi çalışmak hazır sperm demek , ateş ölçmeye devam edersen ne zaman fırlayacağını ne zaman yumurtlayacağın zaten netleşir ovunun burda faydası önceden haber vermesi onda çift çizgiyi gördüğünle çalışırsın ateşte destekler onu kesinleşir yani , tabi inşallah bu kadar tecrübeli olmadan anniş olursun
Orkim bak erkek dememe bir neden daha erkek anaları bu kusmada daha çok çekiyo sankiBen şanslı olduğum için rabbim yardımcın olsun inşallah 3. Ayına en geç kesilir canım
inşallah canım
senin kusmalar ilacı içince azaldı mı orkidem :18: iyi misin şimdi
o zaman biri kız biri erkekacayip acı ekşi aşeriyorum. kütür ekşi erik mesela, ekşi elma
daha iyiyiim canım
bu ay ateş le yapayım o zaman zaten kocisin ilacida bitiyoya kontrole falan gitcez... Bidahaki ay Ovu ve ateşi beraber kullanırım bu sefer kaçamaz benden veletlerim
bu ay ateş le yapayım o zaman zaten kocisin ilacida bitiyoya kontrole falan gitcez... Bidahaki ay ovu ve ateşi beraber kullanırım bu sefer kaçamaz benden veletlerim
Ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay hiç olmaz ben adanada eşim burda temmuzun sonundan agustosun ortalarına kadar birlikte adanada olcaz... Yani bu ay oldu oldu olmadı eylüle kaldı çalışmalar :'(
artık o zamn ovu ateş beraber yaparım anca...
canım gozunaydınnn ne zaman ögrendın.rabbım tamamına erdirir ınşallahhhhhhhhhhhhhhgünaydın kızlarrr
rumeysamustafa....canım ben hamileyimmmmmmm
benım herıff yavruları kapıya bıraktı dolassınlar dıye bende bekçilik yaptım onlaraa o yuzden erken dustum buralaranası olduda erkenden düştün buralara sen
yumrtlama gunlerını sıkı sıkı tkıp eedınnnnnn(bende bugunlerde bunu herkese soyluyım takılmıs plak gbııhosbulduk :) aminn allah isteyen herkese versinn
fıstık tablo yapıyon dımıtelefondan giriyom da yanlışlıkla ağlama şekli yapmışım
o kaşınanları kasımakla mesgudlur dıye dusunuyorum ınşallah kotu bı durum yokturbugünlerde hayalim yok yine nerelere kayboldu bu gacı:26:
hoşgeldınız sefa geldınzz ınşallah tez zamnda bebegunız gobuşunuze konarr..ne zamandır bebek dusunuyonuz doktora gıttınız mı dokun azcık etegınızdekı tasları bakaminşallah darıSı başımıza =( bir gün bizde bebiş Sahibi oluruz =(
Caniom sen yumurtlama gunlrini ne ile takip ediyon
telefonumda bir uygulama var onunla takip ediyorum
kızlar nasılsınız
canım otomatik yumurtalama hesaplayıcılar var onlardn mı kullanıyrsun.benim şahsi düşüncem pek onlara güvenmiyorum düzenli adet oluyor msn bilmiyorum ama bence ovu testi yada ateş ölcme yöntemiyle yada her ikisiyle bilikte hesaplamalısnı yumurtlama günlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?