hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok canım ya onu da yapayim... Ama bu ay geçti artık 3-4 gün sonra tahminen yumurtlama olur... Ovu testinide netten getiriyom geç kalır o...

canım ateş ölçmenin kötülüğü ateşin fırladığında yumurtan çatlamış demek sonrasıda çalışacan ama öncesi çalışmak hazır sperm demek , ateş ölçmeye devam edersen ne zaman fırlayacağını ne zaman yumurtlayacağın zaten netleşir ovunun burda faydası önceden haber vermesi onda çift çizgiyi gördüğünle çalışırsın ateşte destekler onu kesinleşir yani , tabi inşallah bu kadar tecrübeli olmadan anniş olursun

Orkim bak erkek dememe bir neden daha erkek anaları bu kusmada daha çok çekiyo sanki Ben şanslı olduğum için rabbim yardımcın olsun inşallah 3. Ayına en geç kesilir canım

o zaman biri kız biri erkekacayip acı ekşi aşeriyorum. kütür ekşi erik mesela, ekşi elma
inşallah canım
senin kusmalar ilacı içince azaldı mı orkidem :18: iyi misin şimdi

daha iyiyiim canım

o zaman biri kız biri erkekacayip acı ekşi aşeriyorum. kütür ekşi erik mesela, ekşi elma

daha iyiyiim canım

kusma dönemin bitsin diğeri içinde yorum yapcam o zamana kadar sadece birine kesin irkek diyorum irkek kesin bence rabbim sağlıkla göndersin sıpalarını

bu ay ateş le yapayım o zaman zaten kocisin ilacida bitiyoya kontrole falan gitcez... Bidahaki ay Ovu ve ateşi beraber kullanırım bu sefer kaçamaz benden veletlerim
Ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay hiç olmaz ben adanada eşim burda temmuzun sonundan agustosun ortalarına kadar birlikte adanada olcaz... Yani bu ay oldu oldu olmadı eylüle kaldı çalışmalar :'(
Artık o zamn Ovu ateş beraber yaparım anca...

canım bu ayda kaçmasın sen gün aşırı kesin çarpış ateşin yükseldiği gün arka arkaya yap sonra tekrar gün aşırırya dön

günaydın kızlarrr

rumeysamustafa....canım ben hamileyimmmmmmm
canım gozunaydınnn ne zaman ögrendın.rabbım tamamına erdirir ınşallahhhhhhhhhhhhhh

nası olduda erkenden düştün buralara sen
benım herıff yavruları kapıya bıraktı dolassınlar dıye bende bekçilik yaptım onlaraa o yuzden erken dustum buralara

hosbulduk :) aminn allah isteyen herkese versinn
yumrtlama gunlerını sıkı sıkı tkıp eedınnnnnn(bende bugunlerde bunu herkese soyluyım takılmıs plak gbıı
telefondan giriyom da yanlışlıkla ağlama şekli yapmışım
fıstık tablo yapıyon dımı
bugünlerde hayalim yok yine nerelere kayboldu bu gacı:26:
o kaşınanları kasımakla mesgudlur dıye dusunuyorum ınşallah kotu bı durum yoktur

inşallah darıSı başımıza =( bir gün bizde bebiş Sahibi oluruz =(
hoşgeldınız sefa geldınzz ınşallah tez zamnda bebegunız gobuşunuze konarr..ne zamandır bebek dusunuyonuz doktora gıttınız mı dokun azcık etegınızdekı tasları bakam

telefonumda bir uygulama var onunla takip ediyorum

canım otomatik yumurtalama hesaplayıcılar var onlardn mı kullanıyrsun.benim şahsi düşüncem pek onlara güvenmiyorum düzenli adet oluyor msn bilmiyorum ama bence ovu testi yada ateş ölcme yöntemiyle yada her ikisiyle bilikte hesaplamalısnı yumurtlama günlerini.

yok otomatik hesaplayıcı değil regl güncesi diye birşey cnm , genlde doğurganlık dönemi adetin 12 13 14 15 16 17 ıncı günleri olarak biliyorum. adetlerim düzenli olduğundan yumurtlama gününde kasıklarım hafif sancı yapıyor ve yoğun bir akıntı oluyor o günler. zaten bu ay ilk denememiz eğer bu ay olmassa ateş ölçme yöntemini denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…