hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

oh maşallahh sen bu yola girmeden araştırmanı yapmışın hadi hayırlısı senin batın nezaman

nye kız :) yatıyonmu napıyon

gece gec yattık.sabah 8 de uyandım kediciklere bekcilik yaptım 10 da azcık daha uyuyam dedim 1 bucukta uyandm yemeğimi yedim sonra kediciklere gene bekcilik yaptım 15 dk falan.sonra uzanmaya devam allahtan akşam yatmadan evi falan süpürdüydüm ev toplu yemekte var...sen napıyon naslısn

oh maşallahh sen bu yola girmeden araştırmanı yapmışın hadi hayırlısı senin batın nezaman

evett 5 6 ay öncesinde araştırmaya başladım :) ayıptır söylemesi sağlık konusunda baya bilgiliyimdirr, kızlar bana ayaklı ansiklopedi derler .folik asitede başladım . bat'ım a çok az kaldı 11'i . ilk deneme olduğu için pek ümitli değilim açıkcası

vavvvvv supersınnn..bu engın bılgılerınden mahrum etme bizi de..bata bışsey kalmamış.hayırlısı tez zamanda gelr mucizen inşallah tüm bekleyenler tez zamanda ağlıklı gine inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

kendini fazla yorma kız bnde napim ilk defa adet olcağm günü heycanla beklyorum klomen başlıcam ya bu ay adetimede daha çook var ya

kendini fazla yorma kız bnde napim ilk defa adet olcağm günü heycanla beklyorum klomen başlıcam ya bu ay adetimede daha çook var ya

kız tembellik yaparken nasıl yorulayımm
ah ah bi tatil hayal eder dururum ünye sahilinde cadırı kurmuşum eşimle yakmışz ateşi başında ormantik ormantik oturyoruz sabah güneşi doğarken denize giriyorum oh mis gibi
ne zaman senin bat,

hayalin süpermiş çok komiksin kız çok seviyom bn seni ya.bnm bat ne zaman olcak yawrum ya teeee ayın 26sı maalesef

hayalin süpermiş çok komiksin kız çok seviyom bn seni ya.bnm bat ne zaman olcak yawrum ya teeee ayın 26sı maalesef

beni sizler bu güzelliğe getirdiniz anam siz olmaasanız ben bir hicim yav bende seni seviyorum şeker,,sana ufak bi tavsiye bu ay bat gelene kadar eşinle carpışmanın tadını cıkar bu klomen ile tedavide yapılan carpışmalar birazcık görev yapar gibi oluncaa azcık zor geliyor insana.eltimde başladı yeni bebek calışmalarına oda öyle söylüyr herif bana yaklaşmasın diyor bende aynışeyleri yaşadıydım.bu ay tadını cıkara cıkar saldım cayıra usulüyle davrannnnnnnn

haklısn canm ya mecburmuş gibi oluyo ozaman ama napim olsun yeterki hapdı iğneydi işe yarasın herşeye razıyım bn

ederim sancıdan aklıma gelirseniz tatlım ama ben galiba evde doğuracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…