yok otomatik hesaplayıcı değil regl güncesi diye birşey cnm , genlde doğurganlık dönemi adetin 12 13 14 15 16 17 ıncı günleri olarak biliyorum. adetlerim düzenli olduğundan yumurtlama gününde kasıklarım hafif sancı yapıyor ve yoğun bir akıntı oluyor o günler. zaten bu ay ilk denememiz eğer bu ay olmassa ateş ölçme yöntemini denerim
tembelliğinn zirvelerindeyim bugün
nye kız :) yatıyonmu napıyon
nye kız :) yatıyonmu napıyon
yawrum sn kıznın adını ne koycaktın
oh maşallahh sen bu yola girmeden araştırmanı yapmışınhadi hayırlısı senin batın nezaman
evett 5 6 ay öncesinde araştırmaya başladım :) ayıptır söylemesi sağlık konusunda baya bilgiliyimdirr, kızlar bana ayaklı ansiklopedi derler.folik asitede başladım . bat'ım a çok az kaldı 11'i . ilk deneme olduğu için pek ümitli değilim açıkcası
gece gec yattık.sabah 8 de uyandım kediciklere bekcilik yaptım 10 da azcık daha uyuyam dedim 1 bucukta uyandm yemeğimi yedim sonra kediciklere gene bekcilik yaptım 15 dk falan.sonra uzanmaya devam allahtan akşam yatmadan evi falan süpürdüydüm ev toplu yemekte var...sen napıyon naslısn
kendini fazla yorma kız bnde napim ilk defa adet olcağm günü heycanla beklyorum klomen başlıcam ya bu ay adetimede daha çook var ya
vavvvvv supersınnn..bu engın bılgılerınden mahrum etme bizi de..bata bışsey kalmamış.hayırlısı tez zamanda gelr mucizen inşallah tüm bekleyenler tez zamanda ağlıklı gine inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız tembellik yaparken nasıl yorulayımm
ah ah bi tatil hayal eder dururum ünye sahilinde cadırı kurmuşum eşimle yakmışz ateşi başında ormantik ormantik oturyoruz sabah güneşi doğarken denize giriyorum oh mis gibi
ne zaman senin bat,
ay inşallah inşallahhhh . istediğinizi sorabilirsiniz eğer bildiğim bir konuysa tabii
hayalin süpermiş çok komiksin kız çok seviyom bn seni ya.bnm bat ne zaman olcak yawrum ya teeee ayın 26sı maalesef
suan aklıma gelmıyor kı bılemedım şimdik...sen calışıyonmu napıyon
yok hala okuyorum son sınıfa geçtim . Sen çalışıyormusun peki?
beni sizler bu güzelliğe getirdiniz anam siz olmaasanız ben bir hicim yavbende seni seviyorum şeker,,sana ufak bi tavsiye bu ay bat gelene kadar eşinle carpışmanın tadını cıkar bu klomen ile tedavide yapılan carpışmalar birazcık görev yapar gibi oluncaa azcık zor geliyor insana.eltimde başladı yeni bebek calışmalarına oda öyle söylüyr herif bana yaklaşmasın diyor bende aynışeyleri yaşadıydım.bu ay tadını cıkara cıkar saldım cayıra usulüyle davrannnnnnnn
yok bende calışmıyorum evde karpuzumu büyütüyorum
normal doğum mu yapıcaksın canım?:26: 13 gün var yazıyo doğuma tam gününü doldurucak heralde bebikinben de tam günümü doldurmuşum annemin karnında elim dirseğim falan belli oluyomuş artık sonra hastaneye gitmiş annem yeter artık diye sunni sancı vermişler öyle doğmuşum yoksa hiç çıkmaya niyetim yokmuş annemin karnından Allah yar ve yardımcın olsun inşallah kolay doğum olur sağlıcakla alırsın meleğini kucağına aklına gelirse doğumda bize de dua et kız hamile kalalım diye o anda edilen dualar kabul olurmuş
hayırlı olsun tebrik ederim Allah kucağına almayyı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?