ederim sancıdan aklıma gelirseniz tatlım ama ben galiba evde doğuracağım
neynn evdemi doğurcan ne oldu ki kız niye evde doğruyn
moralim bozuk benimkiyle atıştım baya bi evde doğuracam gitmeyecem hastaneye
kız olurmu öyle şey herifle atıştın diye hastaahaneye gitmemek.
moralim bozuk benimkiyle atıştım baya bi evde doğuracam gitmeyecem hastaneye
Kuzum ya belki maddiyati bu aralar musait degildir.o beni doğum evine götürmek istiyo sırf üç kuruş para vermemek için rezil edecek beni ilk kızımda da oraya götürdü rezil oldum açlık susuzluk azar keyifleri yetmeyince bakmıyorlar bile oraya gideceğime evdedoğururum daha iyi üç kuruş kadar kıymet vermeyen adama bebek veriyorum salaklığıma doymayayım
Olsun bu yorgunluun ustune 3 ay tatil yapcan...o zamanlari dusun iyi gelirnotları girdim sonunda bu iş de bitti ama çok yoruldum belim ağrıdı resmen kaç saattir onlarla uğraşıyorum kocam da totosunu devirmiş uyuyo oh ne güzel valla
Sen boyle anlatinca bende dogum evinde yapicam dogumu tirstttimmm yaao beni doğum evine götürmek istiyo sırf üç kuruş para vermemek için rezil edecek beni ilk kızımda da oraya götürdü rezil oldum açlık susuzluk azar keyifleri yetmeyince bakmıyorlar bile oraya gideceğime evdedoğururum daha iyi üç kuruş kadar kıymet vermeyen adama bebek veriyorum salaklığıma doymayayım
kız şimdi senin hormonlar ve heyecan tavan yapmıştır ondan öyle söylüyosun herifinde heyecanlı tabi atışmanız normal ama sen boşver onu takma kafana boşver canım benimerkekler güçlerini yetiremedikleri şeylere böyle atarlanarak cevap veriyolar onun da doğum heyecanı tutmuştur baba olucak kolay mı
Kuzum ya belki maddiyati bu aralar musait degildir.
aman yok yaaa kendine gelince buluyo bana bi gecelik bile almadı bebeğimin nevresimi bile yok ama gezmeye gelince benzine buluyo parayı gitmeyecem hastaneye işte bağıra bağıra evde doğuracam kendi dönsün dursun korkudan
Hayirli sabahlar canlarr
canım gozunaydınnn ne zaman ögrendın.rabbım tamamına erdirir ınşallahhhhhhhhhhhhhh
günaydın kızlarr
canım 4 haziranda öğrendim bat 3 hazirandı hatrlıyosan.....gecikince yaptım test....çift cıktı sobra kosa kosa kan tahlili yaptırdım...o da pozitif...dün de dr a gittik kocişimle....kesemizi gördük...ama kalp atışları 2 hafta sonra duyulurmusss
de geetOlsun bu yorgunluun ustune 3 ay tatil yapcan...o zamanlari dusun iyi gelir
çok kırdı kalbimi yaaa atarlanmasına takılmam normalde ama ağır konustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?