Hayalim ve violem insallah guzel saglikli haberlerle geleceksiniz
canlarım şu an çok heyecanlıyım evde test yaptım ve ikinci çizgi çıktı hem de baya belirgin sonra bi de ovulasyon testi yaptım o da koyu çıktı yani Allah'ın izniyle hamileyim kesin sanırsam galibaaa kan vermeye gidiyorum şimdiii
canlarım şu an çok heyecanlıyım evde test yaptım ve ikinci çizgi çıktı hem de baya belirgin sonra bi de ovulasyon testi yaptım o da koyu çıktı yani Allah'ın izniyle hamileyim kesin sanırsam galibaaa kan vermeye gidiyorum şimdiii
sağlık ocağı sabahtan kan alıyomuş ben de başka bi yere gidicem şimdi kan vermeye
nasilsiniz canlarim.cok mutlu oldum.insallah yakinda topigimiz herkes hamis olacak.ve gercekdende hepimiz icin O BEBEK BURAYA GELDI DIYECEZ
iyidir nazlım. idare ediyoruz. bulantı kusmam çok oluyor. gerçi iki gündür biraz azaldı. güzel kızların nasıl canım
canimmmm.gecmis olsun.ama bunuda guzel tarafindan bak.ben hep oyle bakdim.3 aylik hastane hayatimda,.boyle dusunmesem kafayi yerdim.hep wc.kostugumda bebegim bana sinyal gonderiyor.iyi olduguna dair derdim hep.
kizlarim iyi cok sukur.onlarin odasina yatak aloicaz insallah.
Eki Görüntüle 737400
buyuk kizima yatak alicaz.bende ikisinede alicam.tek tek istemiyorum.cift yatsinlar pranseslerim
valla ben de sinyal verdikleri için mutluyum. bulantım azaldı ya korktum valla. ama kendimi azalabilir tabi diye rahatlatıyorum. bugün rapor aldım. dr istersen ultrason yapalım dedi yok dedim. iyice pimpirik olmayayım diye
biliyom tatlım ikizlerde fazla oluyor. sadece 2 gündür azaldı diye kocamın pimpiriği nedeniyle korktumNazlıma yatak çok güzel ,güle güle kullansın prenseslerin
orkide ikiz gebeliklerde bulantı fazla olur normaldir bu biliyorsun değilmi :44: inşallah benim gibi erken kesilir bulantıların
kız televizyona mı çıkacan seni gidiama bu cok guzel.masallah.hamileligin guzel gecsin.hic kimsenin benim zor hamilelik gecirmesini istemiyorum.ozellikle sizlerin 9 ay neler cekdimi.etrafimdaki her kes gordu ama kizim dogduya yanimizdaya hemde cok sukur saglikli o bana yeter seninde minnoslarin saglikla dogsunlar insallah.
bide ben yarismaya katilcam.burdaki pasta yarismasina cok heyecanliyim.
arkadaşlar nasılsınız beni belki hatırlayan olur benim ocakta kürtajım olmuştu..eşim çook ağlıyorum diye bilgisayarı elimden aldı götürdü.buraya kaçak giriyordum yeni hamile arkadaşlarımı hatırlıyorum çook tebrik ediyorum
doğum yapanlar var bize de nasip olur inşallah hepiiinizii çook çoook öpüyorum kızlar
Nazlıma yatak çok güzel ,güle güle kullansın prenseslerin
orkide ikiz gebeliklerde bulantı fazla olur normaldir bu biliyorsun değilmi :44: inşallah benim gibi erken kesilir bulantıların
şimdi iyiyim bugun adet günüm gelmedi...son 3 gündür kahverengi geldi bugun yok..sabah test yaptım siliiiiiiiikkk bir çizgi vardı saat besten beri uyuyamadım...heyecan oldum sağlık ocagı idrardan yapıyoruz dedi ....yaptırmadım... yarın sabah bir daha test yapıp silik çıkarsa özel hastaneye gidicem...
doğum günüm yarın...inşallah hayal kırıklığı ile kötü bir yaş günü olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?