hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Bende dun 3 tunik bol cinsinden birde pantolon aldim t-shirtler kisaldi ksygana laf ediyo biliyon mu dar degil mi bu diye aldigimvbir tunik cok hosuma gitti evde hemen baska pantolonla denedim ilk dugunde giycem bu arada ucakla gelirken beni giresuna sallamazlarsa kahve cay isi yatar bu arada ben hamis kalali sabah bir acik cay iciyom kahvaltiyi xaysiz yapamadigimdan onun disinda ne keyif cayi ne kahve iciyom

güle güle kullan balım. valla benim de pantolon ve iç çamaşırı almam gerekecek. kilo verdim ama göbek çıktı, pantolon belleri sıkıyor. bi de memişlerfüze oldular

Belki violeden güzel haber alırım diye girdim ama daha yok malesef... Ben olsam günüm geçse hayatta dayanamam :)

Hafta sonu program yoğun bugün doğum günü partisine gittik yeni geldik sayilir :):):) çok oynamadım ama belki bebisim benimledir onuda yormiyim diye :):):):)
Öptüm hepinizi kızlar yarın görüşürüz :):):):)

güle güle kullan balım. valla benim de pantolon ve iç çamaşırı almam gerekecek. kilo verdim ama göbek çıktı, pantolon belleri sıkıyor. bi de memişlerfüze oldular

Ben eski pantolonlarimdan trziye goturup hamile oantolonu yapmistim uyguna gelmisti ama birinin bacaklar darlasti benim en buyuk sikinti bacaklar gobekte ustleri hem kisaltti hem darlastirdi yaz gunu kat katta giyilmeyince govek ayri takiliyo ama aldiklarim normaldede giyilir sende sıkıstırma kuzulari al pantolonu patriot fuzeleri yakinda buyuye bildigi kadar buyur bir sure buyume durur

2 kilo bezelye aldım bugün ayıkladım 2 dakka kaynar suda tuttum sonra süzüp buzlu suya attım sonra yine süzüp 4 poşete bölüştürdüm havalarını alıp dolaba attım bakalım nasıl olucak :18: bu hafta içi bi 5 kilo daha alırsam çok çok yeter bize

bizde zaten bezelyeleri düşünüyorduk diimi kız gelen giden varmı ondan haber versen ya direk daldım topiğe

aynen kız pazardan pazara cay iciyorum artık bende eşim bi o gün evde birlikte kahvaltı yapıyoruz onun haricinde bende icmiorum artık cay kahve bahane sohbet şahane yaparız bizde masanın üstünde durur usulen

dıstık dıstık oynayamadın dimi...
bende bugün kendime ciciler aldım herif ilk başta biraz mızmızlandı almasak falan dedi bitane waikkiden aldım 6 tane denedim bidene zor buldum kendime ya göbek cıkıyor göbek cıkmasa büyük geliyor beden.sonra cıktık bir dükkana daha bakalım dedi eşim yok diyorum gel diyor neyse oraya da girdik burda en az 10 tane denedim 2 tane kyıafet alıp cıktık cok hoşuma gitti aldıklarım göbeğimi süper saklıyorlar gögüs altından hafif bollaşıyorlar doğuma kadar idare ederler beni doğumdan sonrada rahat rahat giyerim.bi eksik ayakkabım kaldı bakalım onu nasıl kandırcam

böyle harbiden tırnaklarımı yiycem anamm kız ne olcak acap glcek mi yav gelmeyecek m bi ateş ölcer alaydın iyydi üfff

arada bi kramp şeklinde kasık ağrısı geliyo heh diyorum geldi kırmızılar sonra geçiyo hiç bişey yokmuş gibi tuhaf tuhaf haller acaba ilaçtan mı böyle garip oldu normalde 28 günde bir adet oluyorum geçen ay bi de 31 çekti yani 15iydi aslında batım :18: ama bazen çok nadir 30 günde de olduğum oldu geçmiş aylarda bu durumda da yarın olmam lazım eğer olmazsam bi şansım olabilir zaten kafayı yicem bu gidişle yakında

Kimse yokmu ? Uyku tutmadı canım sıkıldı acık

kızlar demin bir ilk yaşadım sert hapşurdum vee bebeğim yerinde dönüp durdu ufak ufak tekmeler hissettim
ilk bebeğine hamileler aaa nasıl olur erken bu demeyin ,ikincilerde gercekten hem erken hissediliyor hemde gaz mı havamı bebekmi gerçekten ayırdedebiliyorsun ,tabiki sadece bu durumlardaki sert kasılmalarda olur şimdilik 2 haftaya kadar daha net hissederim diye düşünüyorum

merhaba sekerim geçmişi okuya okuya yeni geldim son sayfaya bende hep geç giriyorum topiğe uykumu tutmadı seni ben artık hiç uyuyamıyorum

Kız anaaa gözüme yeni ilişti 2 günün kalmış 40 haftanı doldurmaya galiba ,gelmeye niyeti yok galiba bebişin benim ablam 41 hafta tamamladı vallahi
sen bu bebişinde tekmeleri kaçıncı haftada hissettin ? Hatırlıyormusun acaba :26: ?

bu benim ikinci bebişim 22. haftada hissettim
çok tyembel teyzesi doğmaya hiç niyeti yok valla doktorumda öle diye gününü geçer diye hayırlısı bakalım bebişe bişey olmasında 1 hafta geç doğsun varsın

Sen bol bol merdiven çık in , vee küveti doldur içine otur 1 saat ,kasıkların gevşeyip açılmasına yardımcı olurmuş suda oturmak , ablamda işe yaramıştı yani

bende o haftalrda karnmda bişeyler hissedyrdum ama konduramıyordum gaz dır diye geciştiriyordum hep,ikinci gebelik yaşayan anneler cok erken hisseder hep öyle söylüyrlar,,o hapşururken karnına cok sert bişey bıcak girer gibi oluyor mu

merhaba sekerim geçmişi okuya okuya yeni geldim son sayfaya bende hep geç giriyorum topiğe uykumu tutmadı seni ben artık hiç uyuyamıyorum
yokyok seninki tam gününü doldurcak merdiven cıkıyon mu kız bebiş gelsin diye

yarın sabah git ver kan testini beklemekten kurtulursun yada bi idrar testimi yapsan sabah erkenden

merdiveni hamileliğimin basından beri bol bol inip çıkıyorum çünkü benim evim 5. katta ve asansörümüz yok sıcak suda oturmaya gelincede evimde küvet yok leğene doldurup otursam olurmu ki

Rümeysam sert bıçak gibi değil canım , bir kuş kanat çırpar ve aynı zamanda yılan gibi bişeyin dönmesi gibi anlatabilim inş

seldaaa--- leğeni doldur otur içinde gülüm bunu hergün yap ,baktın olmuyo evde bol temizlik yap o günün akşamına gelir bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…