Rümeysam sert bıçak gibi değil canım , bir kuş kanat çırpar ve aynı zamanda yılan gibi bişeyin dönmesi gibianlatabilim inş
seldaaa--- leğeni doldur otur içinde gülüm bunu hergün yap ,baktın olmuyo evde bol temizlik yap o günün akşamına gelir bak gör
rümüş eşimde öle diyodu sen otur ben kalkmana yardım edeyim umurundamı adamın biz hala limoniyiz
iyi geceler tatlı rüyalar sana canikom
eftelya ben burdayım şekerim bilmem yeterlimiyim ama sabaha kadar burada oluyorum genelde geceleri
günaydınnnn
Günaydın herkese....
Ireme yetişmek mümkünmü :):):)
sanada günaydın fıstık , naber nasılsın çalışmalara devammıbiz bugün tetanos aşımızı olcaz :18::18::18: inşallah ağrı ateş yapmaz bizde
allah yardımcımız olsun hemşom ,bişey olmaz inşallah
Günaydın kızlar
hastanenin bekleme odasındayım :18::18:
sağol tatlım sende güzel haberler ver inşallah stresin geçsinNe kadar zamanda çıkıyomuş sonuç...
güzel haberlerle geleceksin inşallah tatlışım
beni de uyku tutmadı. mide bulantılarım hafifliyor galiba bugün hiç kusmadım şükür ama halsizliğim hala had safhada. temizlik yapmayı özledim :)
Insallah yapmaz ama senin gibi guclu gaciya sanmam bisey yapcagini en fazla asi yerin o kolunu hareket ettirince anlik aci olursanada günaydın fıstık , naber nasılsın çalışmalara devammıbiz bugün tetanos aşımızı olcaz :18::18::18: inşallah ağrı ateş yapmaz bizde
Eve geldim kızlar direk yatağa daldım ,iğnenin uzunluğu çok korkunçu ,acıdı biraz ama geçti şükür ,bebeğin eşinden parça aldılar .
çarşamba öğlen ararız seni dediler sonuç için.
Binevi gen araştırması olduğu için kız yada erkek olmasıda kesinleşecekmiş ,downsendromu dışındada başka bir rahatsızlığı varsada biliceklermiş , Çarşamba downsenromu olup olmadığı ve cinsiyet söylenecekmiş ,diğer rahatsızlık gibi şeyler varmı diyede 3 hafta sonra sonuç alırmışım ,benden bukadar
güzel Türkçemi seveyim ben nasıl yazdım Allah bilir
şimdi çıkmam lazım arkadaşım geldi ziyarete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?