hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

valla bol bol temizlik yapıyorum zaten sekerim cumartesi mutfak pazar salon hallettim bugünde cam sileceğim kapılarla bakalım hayırlısı

rümüş eşimde öle diyodu sen otur ben kalkmana yardım edeyim umurundamı adamın biz hala limoniyiz
iyi geceler tatlı rüyalar sana canikom
eftelya ben burdayım şekerim bilmem yeterlimiyim ama sabaha kadar burada oluyorum genelde geceleri

beni de uyku tutmadı. mide bulantılarım hafifliyor galiba bugün hiç kusmadım şükür ama halsizliğim hala had safhada. temizlik yapmayı özledim :)

sağol tatlım sende güzel haberler ver inşallah stresin geçsin Ne kadar zamanda çıkıyomuş sonuç...

güzel haberlerle geleceksin inşallah tatlışım

Eve geldim kızlar direk yatağa daldım ,iğnenin uzunluğu çok korkunçu ,acıdı biraz ama geçti şükür ,bebeğin eşinden parça aldılar .
çarşamba öğlen ararız seni dediler sonuç için.
Binevi gen araştırması olduğu için kız yada erkek olmasıda kesinleşecekmiş ,downsendromu dışındada başka bir rahatsızlığı varsada biliceklermiş , Çarşamba downsenromu olup olmadığı ve cinsiyet söylenecekmiş ,diğer rahatsızlık gibi şeyler varmı diyede 3 hafta sonra sonuç alırmışım ,benden bukadar
güzel Türkçemi seveyim ben nasıl yazdım Allah bilir

şimdi çıkmam lazım arkadaşım geldi ziyarete

Oy kuzum benim çarşamba sağlıklı oglumuzun haberini alacağız inşallah. Cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…