hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

vioelem vıolemmmmmmm yolda gelirken seni sayıkladımmm kız nereye verdin kan sonuclarınıııııııı nezaman gelcen nezamang elcennn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canim herseyin hayirlisi insallah bi sorun cikmadan paşanı kucağına alirsin bende ikili test sonucumu yarin ogrenecem.. İkimiz icinde hayirlisi olsun canim sag salim kucagimiza aliriz insallah.. Cinsiyet icin haftaya gidecem bende memlekete izine geldik burda yogunluktan pek firsat bulup giremiyorum ama arada girip bakiyorum..

Kız ben sana ne dedim he ne dedim kız ben bu aralar erdim i ne oldum okadar net hissettimki başından anlatamam ,hadi gözün Aydın viloleeeeeemm çookk sevindim

kız ne duruyon koş kan ver havai fişekleri patlatalım:119::119::119::119::119:

cok sevindim canim tebrikler.olleyyyyyyyyyyyyay cok heyecanli

kızım bile heyecanla tekme atıyor teyzesinden haber bekliyoruz :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

hepinize çokk çoook teşekkür ederim canlarım benim kanı verdim öğleden sonra olduğu için biraz geç çıkıcak 6 da çıkıcakmış maillicekler inşallah güzel sonuçlar verebilirim size de tam halay çekeriz
daha kocama söylemedim bi hediye alıp öyle söylemek istiyorum bu babalar gününde biraz geciktik ama bi dahakine telafi ederiz babası dicem bakalım surat ifadesini çok merak ediyorum

10 dk kalmış eyü barim dayanırız artıkk napak bilgisayarın başında kamp kurdun diimi,,,
sen sabah tan mı yaptın idrar testini

heyyooooo 9 dk kaldı bekliyos

senin randevun ne zaman

ya cnm sat 9 mayıstı. hesaplayıcıya göre bugün 5 hafta 4 gün. randevumda cuma günü. cumaya ne görcem ne görmicem ne duycam :) yaaaaaaaaaaaaa ilk defa görces :) ancak randevu alabildim o hastaneden. ya ben cumaya keseyi görürümde bebegimi görcemmi peki ya kalp atışı, duysam nolur sanki yaaaaaaaaaa

canım cumaya 6 haftalık olursun büyük ihtimal kalp sesini bebeğide görürsün ama kalp atışını dinletmeyebilir benim doktorum 7 haftalıkken dinlettiydi.miniminnacık bişey olcak byle fasülye mercimek gibi...inşallah sağlıklı gine görürsün bebişini.

çok saol cnm. umarım eli boş dönmem :) bide viole ne zaman yazacak yaa :) meraktayımm :)

Canimmmmmm çok sevindim hadi Su degerinide yaz onuda merak ediyoz :):):):)

Cancazim ayağını sürtte peşinden bende gelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…