inşaşallah bu defa yüzün gülecek ve sana çook güzel bi doğum günü hediyesi olacakbizi de haberdar et lütfen
viole buraya yumruk havayaaaaa:124::124::124:haydin kız meraktan uyuyamadım
Eve geldim kızlar direk yatağa daldım ,iğnenin uzunluğu çok korkunçu ,acıdı biraz ama geçti şükür ,bebeğin eşinden parça aldılar .
çarşamba öğlen ararız seni dediler sonuç için.
Binevi gen araştırması olduğu için kız yada erkek olmasıda kesinleşecekmiş ,downsendromu dışındada başka bir rahatsızlığı varsada biliceklermiş , Çarşamba downsenromu olup olmadığı ve cinsiyet söylenecekmiş ,diğer rahatsızlık gibi şeyler varmı diyede 3 hafta sonra sonuç alırmışım ,benden bukadar
güzel Türkçemi seveyim ben nasıl yazdım Allah bilir
şimdi çıkmam lazım arkadaşım geldi ziyarete
Kız ben sana ne dedim he ne dedimkız ben bu aralar erdim i ne oldum okadar net hissettimki başından anlatamam ,hadi gözün Aydın viloleeeeeemm çookk sevindim
kız ne duruyon koş kan ver havai fişekleri patlatalım:119::119::119::119::119:
cok sevindim canim tebrikler.olleyyyyyyyyyyyy ay cok heyecanli
kızım bile heyecanla tekme atıyor teyzesinden haber bekliyoruz:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
hepinize çokk çoook teşekkür ederim canlarım benim kanı verdim öğleden sonra olduğu için biraz geç çıkıcak 6 da çıkıcakmış maillicekler inşallah güzel sonuçlar verebilirim size de tam halay çekeriz
daha kocama söylemedim bi hediye alıp öyle söylemek istiyorum bu babalar gününde biraz geciktik ama bi dahakine telafi ederiz babası dicem bakalım surat ifadesini çok merak ediyorum
hepinize çokk çoook teşekkür ederim canlarım benim kanı verdim öğleden sonra olduğu için biraz geç çıkıcak 6 da çıkıcakmış maillicekler inşallah güzel sonuçlar verebilirim size de tam halay çekeriz
daha kocama söylemedim bi hediye alıp öyle söylemek istiyorum bu babalar gününde biraz geciktik ama bi dahakine telafi ederiz babası dicem bakalım surat ifadesini çok merak ediyorum
ben ne zaman duycam kalbinin attığını acabaaa
senin randevun ne zaman
ya cnm sat 9 mayıstı. hesaplayıcıya göre bugün 5 hafta 4 gün. randevumda cuma günü. cumaya ne görcem ne görmicem ne duycam :) yaaaaaaaaaaaaa ilk defa görces :) ancak randevu alabildim o hastaneden. ya ben cumaya keseyi görürümde bebegimi görcemmipeki ya kalp atışı, duysam nolur sanki yaaaaaaaaaa
canım cumaya 6 haftalık olursun büyük ihtimal kalp sesini bebeğide görürsün ama kalp atışını dinletmeyebilir benim doktorum 7 haftalıkken dinlettiydi.miniminnacık bişey olcak byle fasülye mercimek gibi...inşallah sağlıklı gine görürsün bebişini.
kötü şeyler düşünmek yok inşallah sağlıklı gine duyarsınçok saol cnm. umarım eli boş dönmem :) bide viole ne zaman yazacak yaa :) meraktayımm :)
heyecan doruktaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?