cok zıplama kız hamilesin sen oturdugun yerden alkışla saedce
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
tatlimiiii ne guzelll :) ben bugün ne yemek yaptım ne çorba ne salata anca ev temizledim eşya kutuladim :) kocamda maça gitti gelince önüne kahwaltilik katarim bende bi elma yedimmi tamm dir :)))
inşallah bitanem ınşallah.... O güzel haberi ınşallah bende bu ay haber veririm :)
sonuç 249 resmen hamileyim yaniii hadi gelsin halaylaarrrrrrrrrrrrr
bunlar bebişlerimin zıplamasıııı
tatlimiiii ne guzelll :) ben bugün ne yemek yaptım ne çorba ne salata anca ev temizledim eşya kutuladim :) kocamda maça gitti gelince önüne kahwaltilik katarim bende bi elma yedimmi tamm dir :)))
yok canım ya ben bitti diyom cikiyo yine biseyler.... Bir haftaya evim karamana ben adanaya gidebilirim eşimde temmuzun sonuna kadar burda :) üçe bölüncez :)
hoş geldin canııım. tez zamanda sana da bi halay çekeriz diyelim inşallah
En kısa zamanda çekeriz ınşallah canım senn halayinida
merhaba kızlar, uzun zamandır takip ediyorum buraları... geçen yazdan beri. yazmak bugüne kısmetmiş. halay çektiğnizi gördüm bir gün benim için de çekilir o halaylar umarım.
ben de pkoluyum, bir yıldır uğraşıyoruz. arada eşim askere gitti geldi. şimdi devam ediyoruz çalışmalara. ilk defa klomen kullandım bu ay. yumurtam da çatladı ama hamile kalamadım. sat 16 mayıs ama gelen giden de yok. testlerim hep negatif. yumurtam çatlamıştı oysa ki. :44: adetimin gecikmemesi gerekiyordu. bütün testler negatif. galiba moralim bozulduğu için olamıyorum.
çarşambaya randevu aldım. bakalım ne diyecek doktor.
Canim herseyin hayirlisi insallah bi sorun cikmadan paşanı kucağına alirsin bende ikili test sonucumu yarin ogrenecem.. İkimiz icinde hayirlisi olsun canim sag salim kucagimiza aliriz insallah.. Cinsiyet icin haftaya gidecem bende memlekete izine geldik burda yogunluktan pek firsat bulup giremiyorum ama arada girip bakiyorum..
Dokturum bugün sana sormak istediğim sorumu sormayı unuttum
ben şimdi doktora kalbi sordum nekadar atıyor diye ? Dr. Şimdi ölcemeyiz küçük dedi3 buçuk aylık görülmezmi kız ? Yada Tr demi değişik :44: anlamadım ben .
Ve 5 hafta sonraya randevu verdi gel organlarına bakalım dedi bu 3 lü testmi oluyo ? 2 li mi ?kikiki
İnşallah canım sağol . Kız herkez bir paşadır gidiyorbelki kızdır bilmiyoruzki hele bi Çarşamba olsun önce sağlığını öğreneyimde ben .
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ? Bu ikili test dediğiniz nasıl bişey nasıl yapılıyor neye bakılıyor , ?
ben şimdi doktora kalbi sordum nekadar atıyor diye ? Dr. Şimdi ölcemeyiz küçük dedi3 buçuk aylık görülmezmi kız ? Yada Tr demi değişik :44: anlamadım ben .
Ve 5 hafta sonraya randevu verdi gel organlarına bakalım dedi bu 3 lü testmi oluyo ? 2 li mi ?kikiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?