hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bunlar bebişlerimin zıplamasıııı

merhaba kızlar, uzun zamandır takip ediyorum buraları... geçen yazdan beri. yazmak bugüne kısmetmiş. halay çektiğnizi gördüm bir gün benim için de çekilir o halaylar umarım.

ben de pkoluyum, bir yıldır uğraşıyoruz. arada eşim askere gitti geldi. şimdi devam ediyoruz çalışmalara. ilk defa klomen kullandım bu ay. yumurtam da çatladı ama hamile kalamadım. sat 16 mayıs ama gelen giden de yok. testlerim hep negatif. yumurtam çatlamıştı oysa ki. :44: adetimin gecikmemesi gerekiyordu. bütün testler negatif. galiba moralim bozulduğu için olamıyorum.

çarşambaya randevu aldım. bakalım ne diyecek doktor.

bunlar bebişlerimin zıplamasıııı
iyi barimm
tatlimiiii ne guzelll :) ben bugün ne yemek yaptım ne çorba ne salata anca ev temizledim eşya kutuladim :) kocamda maça gitti gelince önüne kahwaltilik katarim bende bi elma yedimmi tamm dir :)))

bisküvi tatlısı yapcam azcık canım cektiydi dün..bittimi kutulama işin..

hoşgeldin sefa geldin..eğer prolaktin hormonunda sıkıntı yoksa yüksekliği falan yoksa adetinin 3.günü başla günde sabah 2 tane ac karnına kuruincir ye bu yumurtaların büyümesine yardımcı olur.stresten gecikme yaşamış olabilirsin
yumurtlama günlerini ne ile takıp ediysun

Ben geldim uzan uzan kıçım ağrıdı bide uykuya dalmışım çookk uyumuşum çok
halay çekmişiniz bensiz :)). Gerçi ben çok önceden çekmiştim yinede birkezdaha çekeyim

viole değerin çok güzel çıkmış hadi Allah devamına erdirsin inşallah

İnşallah canım sağol . Kız herkez bir paşadır gidiyor belki kızdır bilmiyoruzki hele bi Çarşamba olsun önce sağlığını öğreneyimde ben .
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ? Bu ikili test dediğiniz nasıl bişey nasıl yapılıyor neye bakılıyor , ?

Dokturum bugün sana sormak istediğim sorumu sormayı unuttum
ben şimdi doktora kalbi sordum nekadar atıyor diye ? Dr. Şimdi ölcemeyiz küçük dedi 3 buçuk aylık görülmezmi kız ? Yada Tr demi değişik :44: anlamadım ben .

Ve 5 hafta sonraya randevu verdi gel organlarına bakalım dedi bu 3 lü testmi oluyo ? 2 li mi ? kikiki

kordosentezi biliyo da kalp atışı ölçmeyi mi bilmiyokız bacık benim miniklerin bile her gitmemizde ölçülüyor kalbinin dk da kaç attığı

Son düzenleme:

kikim ikili test bebeğn önce ense kalınlığına bakıloyr sonra bizden kan alınıyor ortalama 4 gün yada 1 hafta sonra sonuc cıkıyor bebeğin zekasına bakılıyor down sendromu var mı diye.ikili tarama testi böyle bişey işte

3 lü test bacım. 2 li test sana bu geçen hafta yaptıkları

Son düzenleme:

bendede 3 aylıkken hastahanede yatarken kız dediydi ya 138 lerde yada 128 lerdeydi kalp atışı kız dediğim hemşire bayandı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…