doktor hanım bende bi soru sorabilirmiyim1 bucuk saat önce sağ elimdeki bir parmağım böyle yanık gibi yanıyordu bende yemek yaparken yaktım diye düşündüm sonra sol elimdeki parmakta başladı sonra avucumun icide dahil oldu bu yanmaya yanık gibi yanıyor ellerim birbcuk saattir
Panik rumus. Panik olmuş iste :-D
canlarım şu an çok heyecanlıyım evde test yaptım ve ikinci çizgi çıktı hem de baya belirgin sonra bi de ovulasyon testi yaptım o da koyu çıktı yani Allah'ın izniyle hamileyim kesin sanırsam galibaaa kan vermeye gidiyorum şimdiii
bacım sen ayaklanmadın de mi?kordosentez oldun, aman gözünü seveyim dinlen kalkma bu aralar. tabi riskli bir işlem.valla bacım kordosentezi öyle bildiki mübarek hergün her saat yaptığı bir iş miş gibi tat tak 2 dk bitti
bugüne kadar hep ekranda bakıldı kalp atışı ,ses mes dahi dinletmediler ,valla sorduğumda bugün olmaz dediacaba bebeğin sağlığı açısındanmı bilemedimki şimdi :26:
hmm anladım canlarım ,ikili testi ozaman bu :26: evet ensekalınlığı ölçtüklerinde kan almadılar benden daha önce 8 haftalıkken aldık zaten demişlerdi :44:
ozaman 3 lü testim kaldı geriye :26:
ya ben Türkçe'de isimlerini bilmediğim için sordumikiliye doubletest diyorlarda 3 lü nün bir ismi yok sadece usg yazıyı
Valla bana bişey denmedi denilmiyorda bugün özellikle sordumdahatta organlarına hepsine bakabilirmiyiz tamamı diye dedim onada yok dedi küçük göremeyiz dedi kalp burda bak Buda beyni diyorlar okadar idrar kesesinde idrarın olduğunu görebiliyorlarda gerisini nasıl göremiyorlar anlamadım bak idrarı var demeki böbrekleri var dedi
bilmiyim canım banada geçen Perşembe hemşire biz zorlayınca erkeğe benziyor dedi ama bu haftalarda hep erkeğe benzerler dedi kesin değil yani
bacım ille bugün bi sıkıntı yapman gerekmiyor ki. kaç zamandır ne sıkıntılar atlattın sen balım. korkma olur bunlar. olduğunda sallama o uyuşmalara odaklanmabercestem hoşgeldinnn sefa geldinkeyfin nasıl iyimisin sağlığın sihhatin
yok 3 lü test de burda zeka tarama testi önceden 3 lü test ile bakılırmş down sendromuna sonra 2 li tarama testi cıkmış yani bildğim kadarıyla fark yok aralarında.sen 5 hafta sonra 18 haftalık oluyorsun yani buraya göre 3 lü test icin cağırmış olabilirler
bebek tekmeliyor o yüzden cok da sıkıntı yapmadım ama 112 yi aradım sordum kadın doğuma mı gidim devlete mi gidim diye onlarda alerjik bi durum olsa ciltte bişeyler olur du dedi kadın doğuma gidin dedi bende devam ederse gece bi giderim belki.allahtan bebek hareket ediyor yoksa coktan gittiydim
canım benim de yumurtalıklarım tembel idi bu kürleri uyguladım hemen hamile kalamadım ama bouk olan hormonlarım normal düzeyine gelmişti.doktor gözetimini bırakma ama kendinde yumurtlama günlerini takip ed derim iki kollu takip edmiş olursun gerisi takdiri ilahi sen takıl bize şeker
aha doktorum teşhisi koydum sen öyle diyorsan öyledir cancağızım da bugün panik olmamı gerektircek bi durum olmadıydı vıolenin haberi haric
canım benim de yumurtalıklarım tembel idi bu kürleri uyguladım hemen hamile kalamadım ama bouk olan hormonlarım normal düzeyine gelmişti.doktor gözetimini bırakma ama kendinde yumurtlama günlerini takip ed derim iki kollu takip edmiş olursun gerisi takdiri ilahi sen takıl bize şeker
bacım sen ayaklanmadın de mi?kordosentez oldun, aman gözünü seveyim dinlen kalkma bu aralar. tabi riskli bir işlem.
Yok canım benim kalkarmıyım hiç uzanıyorum sabahtan beri wc dışında kalkmıyorum , kanama olur dedi yorarsan kendini ,tırstım ben :18: kalkmam , kızımıda ablam götürdü sağolsun bol bol yatıyorum arada canım sıkılıyor okadar
kız Türkiye de fetak eko bilem yapıyorlar. yani anne karnındaki bebeğin kalbine özel ultrason
Kız bakma sen bunlarda her haltı bilirlerde işte pimpirikli davranırlar genelde yok zararlı yok iyi değil derler hep ,çok çok gerekmediği sürece yapmazlarhatta fazla usg ye çok kızarlar Türkiye'de gidecem diyemedim korkumdan
teşekkür ederim canım. çok sıcaksınız. çarşambadan itibaren düzenli bir şekilde hem tedavi olacağım hem de kürleri uygulayacağım. adet olsam bir de.. sorunumu teşhis etsin doktor, ona göre bir çare bulacağız allah'ın izniyle.. artık buralardayım ben de. aranıza alırsınız umarım.
herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz
bereketli bir topik olsun inşalllahhh
TOPİĞİMİZİN ÇITIR HAMİLELERİ
horstensia..............hamile.......................hoşgeldin bebek
nazlma....................hamile.......................hoşgeldin bebek
yaşamım..............hamile......................hoşgeldin bebek
h_derya................hamile......................hoşgeldin bebek
sweet85...............hamile.......................hoşgeldin bebek
sonsy.................hamile.........................hoşgeldin bebek
deniz48...............hamile........................hoşgeldin bebek
d_yeşilcik............hamile........................hoşgeldin bebek
lowely22.............hamile........................hoşgeldin bebek
rümeysamustafa.......hamile.........................hoşgeldin bebek
seap_serap............hamile.............................hoşgeldin bebek
papatyadalı..............hamile...........................hoşgeldin bebek
hayalimsin1...........hamile...........................hoşgeldin bebek
orkide2.................hamile...................hoşgeldin bebek
viole...................hamile.............................hoşgeldin bebek
Anammmmmsağol bercestemmm düzenlediğin için inşallah sende en yakın zamanda bu listede olursun ellerin dert görmesin aşkımmmm
teşekkür ederim canım. çok sıcaksınız. çarşambadan itibaren düzenli bir şekilde hem tedavi olacağım hem de kürleri uygulayacağım. adet olsam bir de.. sorunumu teşhis etsin doktor, ona göre bir çare bulacağız allah'ın izniyle.. artık buralardayım ben de. aranıza alırsınız umarım.
cok bilmiş sizin doktorlar yavbacım sen ayaklanmadın de mi?kordosentez oldun, aman gözünü seveyim dinlen kalkma bu aralar. tabi riskli bir işlem.
Yok canım benim kalkarmıyım hiç uzanıyorum sabahtan beri wc dışında kalkmıyorum , kanama olur dedi yorarsan kendini ,tırstım ben :18: kalkmam , kızımıda ablam götürdü sağolsun bol bol yatıyorum arada canım sıkılıyor okadar
kız Türkiye de fetak eko bilem yapıyorlar. yani anne karnındaki bebeğin kalbine özel ultrason
Kız bakma sen bunlarda her haltı bilirlerde işte pimpirikli davranırlar genelde yok zararlı yok iyi değil derler hep ,çok çok gerekmediği sürece yapmazlarhatta fazla usg ye çok kızarlar Türkiye'de gidecem diyemedim korkumdan
cok bilmiş sizin doktorlar yav
kız bide Avrupa çapında en iyi doktorlar danımarkaymış biliyormusun
ben şahsen sadece Almanya'yı Türkiye'den farksız görmüyorum , gerisi saçma sapan
Violem sabsh halayini cekcem telden cekemem ama cok sevindim inan
Bu arada kizim berceste teyzesine kustuartik demirbasgibi topigide acmiycakmis ......
kız zilli irem aşşada duruyon da ne yapıyon
Violem sabsh halayini cekcem telden cekemem ama cok sevindim inan
Bu arada kizim berceste teyzesine kustuartik demirbasgibi topigide acmiycakmis ......
Arkadaslar b3nim satim 24 mayisti tahmini batim 23-24 haziran ama bugun test yaptim silik cift cizgi cikti acile gittim ve deger 45.25 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?