hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Panik rumus. Panik olmuş iste :-D

violeeeemmmmm harika bir haber buuuu işte bak oldu yaaa
vallla sıra sende demiştimmmm okadar mutlu oldum kiii
:118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bacım sen ayaklanmadın de mi?kordosentez oldun, aman gözünü seveyim dinlen kalkma bu aralar. tabi riskli bir işlem.
kız Türkiye de fetak eko bilem yapıyorlar. yani anne karnındaki bebeğin kalbine özel ultrason
bacım ille bugün bi sıkıntı yapman gerekmiyor ki. kaç zamandır ne sıkıntılar atlattın sen balım. korkma olur bunlar. olduğunda sallama o uyuşmalara odaklanma
aha doktorum teşhisi koydum sen öyle diyorsan öyledir cancağızım da bugün panik olmamı gerektircek bi durum olmadıydı vıolenin haberi haric

teşekkür ederim canım. çok sıcaksınız. çarşambadan itibaren düzenli bir şekilde hem tedavi olacağım hem de kürleri uygulayacağım. adet olsam bir de.. sorunumu teşhis etsin doktor, ona göre bir çare bulacağız allah'ın izniyle.. artık buralardayım ben de. aranıza alırsınız umarım.

Umarım ne demek canım herkeze kalbimiz gönlümüz açık bizim:)
hoşgeldin Sefa getirdin inşallah sende bebişinde kavuşursun en yakın zamanda

habu topikte gördügün bizler tam 1 senedir beraberiz ozmanlar hicbirimiz hamile değildi hic birimiz doğru dürüst bişeyler bilmiyorduk zamanla öğrendik bilmediklerimizi vucudumuzu daha iyi tanıdık doktorlarımızın dediklerini yaptık bazen ağladık bazen güldük ahhh neler yaşadık nelerr sen yeter ki katıl bize

Violem sabsh halayini cekcem telden cekemem ama cok sevindim inan

Bu arada kizim berceste teyzesine kustu artik demirbasgibi topigide acmiycakmis ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…