hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

3 lü test bacım. 2 li test sana bu geçen hafta yaptıkları

doktor hanım bende bi soru sorabilirmiyim 1 bucuk saat önce sağ elimdeki bir parmağım böyle yanık gibi yanıyordu bende yemek yaparken yaktım diye düşündüm sonra sol elimdeki parmakta başladı sonra avucumun icide dahil oldu bu yanmaya yanık gibi yanıyor ellerim birbcuk saattir

kordosentezi biliyo da kalp atışı ölçmeyi mi bilmiyokız bacık benim miniklerin bile her gitmemizde ölçülüyor kalbinin dk da kaç attığı

valla bacım kordosentezi öyle bildiki mübarek hergün her saat yaptığı bir iş miş gibi tat tak 2 dk bitti
bugüne kadar hep ekranda bakıldı kalp atışı ,ses mes dahi dinletmediler ,valla sorduğumda bugün olmaz dedi acaba bebeğin sağlığı açısındanmı bilemedimki şimdi :26:

3 lü test bacım. 2 li test sana bu geçen hafta yaptıkları

hmm anladım canlarım ,ikili testi ozaman bu :26: evet ensekalınlığı ölçtüklerinde kan almadılar benden daha önce 8 haftalıkken aldık zaten demişlerdi :44:
ozaman 3 lü testim kaldı geriye :26:
ya ben Türkçe'de isimlerini bilmediğim için sordum ikiliye doubletest diyorlarda 3 lü nün bir ismi yok sadece usg yazıyı

bendede 3 aylıkken hastahanede yatarken kız dediydi ya 138 lerde yada 128 lerdeydi kalp atışı kız dediğim hemşire bayandı

Valla bana bişey denmedi denilmiyorda bugün özellikle sordumda hatta organlarına hepsine bakabilirmiyiz tamamı diye dedim onada yok dedi küçük göremeyiz dedi kalp burda bak Buda beyni diyorlar okadar idrar kesesinde idrarın olduğunu görebiliyorlarda gerisini nasıl göremiyorlar anlamadım bak idrarı var demeki böbrekleri var dedi

bilmiyim canım banada geçen Perşembe hemşire biz zorlayınca erkeğe benziyor dedi ama bu haftalarda hep erkeğe benzerler dedi kesin değil yani

Kız hayırdır ne olduki acep eline bugün neler aldın tutun düşün bakim , belki alerji gibi bişey oldun :44:

organlara zaten 22 haftalıktan sonra bakılyor burda ayrıntılı usg diye geciyor ben devlette yaptırdğım icin bişey diyemiycem cünkü onu yapan kişiye bişey soramadım görüntülerdende organların yerini hic secemedim hatta izlerken icimden kendi doktorum da beni usg ile muyane ederken aynı görüntüleri görüyürum diye düşünüyordum,özele gittiğim de bana da kalbi midesini gösterdi ama nasıl anlatam sana bebek beyaz o bölgeler siyah gözüküyordu ama kalbe mideye benzemiyor tabi..sen organlarını düşünmek sormak iicin erken demişin kikim

Kız hayırdır ne olduki acep eline bugün neler aldın tutun düşün bakim , belki alerji gibi bişey oldun :44:

bugün patates biber soydum sonra tavuk haşladıydım onu tiftftleidm biraz saat 6 dan beri ellerim yanık olurda yanar ya hani onun gibiyim önce sağ elimdeki bir parmağımda başladı yemek yaparken yandı sandım ama yayılıyor şu an iki elimde yanık gibi yanıyor ay ne bilim acayip bi durumdayım alerji olsa ciltte bişeyler olmaz mı avucilerimin görüntüsü normal

canııım hayaliiim naber erkek mi ki acep
kız ordakiler bişeycik bilmiyooo gel seni buraya transfer edelim
çelişkili söylemler var yanii annelerimiz zamanında biliyo muyduki
sende bilme noacakmış kiii
onlar gerçekten doktor muuu şaka yapıyom kikimmm kızma banaaaa

Hmmm doğru ozaman bu sebeple bana 5 hafta sonra gel dedi galiba bu 5 hafta sonraki test 3 lü olmalı organlara bakmak için :26:
tşk ederim rümüşüm

canım psikolojik bir durumda olabilir sen bir doktora git normal bir durum değil çünkü
orkidem olaydı iyiydi:44:

Bercesteeeeeeeeee ne örüyon kız görünmüyon ? Nasılsın iyimisin ?
Bak violemde hamile darısı senin başına inşallah .

Kız bişey daha dicem , valla bu listede kendimi hamiş yazılı olmayı görmeyi çok hayal etmiştim birkereline masus şu listeye bir el atsan gülüm ,çookk rica ediyorum aşkımmm

Son düzenleme:

canım işin kötüsü klomene başladım ama doktor hormon testi yaptırmadı. önceki testleri götürdüm. o tetslerde prolaktinim 30 lardaydı. bir şey demedi.

doktor takip etti yumurtlama günümü. yumurtlamışsın bu ay hamilelik bekliyoruz dedi. ama olmadı işte nasip. klomensiz yumurtlamıyorum. bir yıldır ilk defa yumurtladım. adetim geçmez sandım yine geçti.

çarşamba günü bir doçentten randevu aldım. bakalım ne diyecek. :44:bir ay incir havuç kürü uyguladım ama işe yaramadı o zaman da...

valla :26::26: rümüşüm bu iş ciddiymiş :44: sen bi doktora git bence normal gibi gelmedi bana :26: soğuk suya tuttunmu hiç ?

Doğru diyorsun bercem
bugün kordosentez yapıldı bana sonuç Çarşamba çıkacak ozaman cinsiyette kesin olacakmış , hayırlısı artık bana sağlıklı desinlerde gerisi boş

bercestem hoşgeldinnn sefa geldin keyfin nasıl iyimisin sağlığın sihhatin
Hmmm doğru ozaman bu sebeple bana 5 hafta sonra gel dedi galiba bu 5 hafta sonraki test 3 lü olmalı organlara bakmak için :26:
tşk ederim rümüşüm
yok 3 lü test de burda zeka tarama testi önceden 3 lü test ile bakılırmş down sendromuna sonra 2 li tarama testi cıkmış yani bildğim kadarıyla fark yok aralarında.sen 5 hafta sonra 18 haftalık oluyorsun yani buraya göre 3 lü test icin cağırmış olabilirler

canım psikolojik bir durumda olabilir sen bir doktora git normal bir durum değil çünkü
orkidem olaydı iyiydi:44:
bebek tekmeliyor o yüzden cok da sıkıntı yapmadım ama 112 yi aradım sordum kadın doğuma mı gidim devlete mi gidim diye onlarda alerjik bi durum olsa ciltte bişeyler olur du dedi kadın doğuma gidin dedi bende devam ederse gece bi giderim belki.allahtan bebek hareket ediyor yoksa coktan gittiydim
canım benim de yumurtalıklarım tembel idi bu kürleri uyguladım hemen hamile kalamadım ama bouk olan hormonlarım normal düzeyine gelmişti.doktor gözetimini bırakma ama kendinde yumurtlama günlerini takip ed derim iki kollu takip edmiş olursun gerisi takdiri ilahi sen takıl bize şeker

tuttum suya canım.sudan 1 dk sonra tekrar başlıyor..eşim gelsinde yemekten sonra devam ederse giderim belki bebek tekme attığı icin rahatım galiba şükürler olsun

inşallah sağlıklıdır canım hadi hayırlısı bakalım bu arada ilk sayfaya bir bak istersennn

iyiyim canım h. sonu yine misafirim var bunlar ağır toplar akrabalarım geliyoo
bugün biraz temizlik yaptım

bu arada heber ver durumun hakkında tamam bebek önemlide sen de önemlisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…