hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Umarım ne demek canım herkeze kalbimiz gönlümüz açık bizim:)
hoşgeldin Sefa getirdin inşallah sende bebişinde kavuşursun en yakın zamanda

sağol canım... inşallah. pozitif olmak çok önemli. eşimle pek konuşmak istemiyorum. üzüldüğümü görüyor ve çok üzülüyor. onun üzülmesine de dayanamıyorum. en iyisi burada beni anlayanlarla konuşmak.

biliyorum. geçen yaz da okuyordum yazdıklarınızı. seni, iremneva'yı ve orkide'yi çok net hatırlıyorum. ne güzel hamile kalmışsınız. ben de o mutluluğu yaşarım inşallah.

beni de yalnız bırakmayın.

iremm yooookkkkk

get gett eşine hediye almaya gidiyn diimi..aay duramaz bu can şimdi yerindeeeeeeee
ehehe evet canım sıkıldı gezelim biraz dedim çıktık arkadaşları falan da çağırdık sohbet koyuydu.. sonra ben onları kafede bıraktım bişiler alıcam dedim gittim tişört aldım canlı kırmızı şimdi eve geldik sana hediye aldım dedim babalar günü geçti ama seneye telafi ederiz dedim saftorella anlamıyo hiç boşver hediyeyi falan diyo yılışıyo anlamadın mı hamileyim dedim tuhaf tuhaf bakıyo ciddi misin kız falan dedi ahaha yaşlılık psikolojisine girme diye kırmızı aldım bilerek dedim çok sevindi
canım tebriklerrrrrrrr :) cok sevndim, hayırlı olsun. kaç gün gecti regln. hemen baktırdınmı

teşekkür ederiiim 2 gün geçti canım ama 30 günde bir olurum belki diye bekledim bugün 31. gün test yaptırdım işte pozitif

Ne guzell yapmissin iyi o kadar sabredebilmissinn

tebrik ederim tatlım çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah geç saatte girebildiğim için topiğe yeni gördüm

Hosgelddinn gorumcen ile ilgili haberler varmi

canım kısaca anlatayım. görümcem daha evvel 2düşük yapmıştı.sebebi bitürlü bulunamadı. genetik araştırmaları da yapıldı eşiyle beraber temiz çıktı. fakat bebekler hep anormal olarak bozulmaya uğrayıp düştüler. görümcemi gençkızlığından beri ara ara korkutularmış şu mahluklar. bu sonolaydan bikaç gün önce yine korkutmuşlar geçen gün bi hocaya gitti. hoca kızım sende uğrak var uğrayıp bebeğini bozuyorlar demiş. annenden geçmiş bu sana demiş. hakikaten de kayınvalidem görümcem doğunca korkmuş korkutmuşlar onu ozaman sübyan geçmiş.dualar muska filan vermiş şimdi bu hoca. okuyo bakalım ama artık ALLAH ne göstericek beklicez...

Ya Allah Bismillahirahmanirahim gece gece korktum:18: böyle şeylerdemi var ya Allahım kötülüklerden şer den korusun Ya Rabbim

yok daha doğurmadım şekerim kızımın doğmaya niyeti yok pek tembel teyzesi dişini çıkartıp doğacak bu gidişle

yerim onu ben ben de geç doğmuşum seldam hatta ellerim ayaklarım annemin karnında belli oluyomuş sunni sancıyla doğurmuş annem beni yoksa çıkmaya niyetim yokmuş daha

günaydıııınnnnnnnnnnn

irem zillisi gelmeden kepenkleri açayım dedim

ben zaten kepenk açmıycam senin için sevinip gitcem :116::116::116::116::116::116::116::116::116::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin tatlımmm , inşallah artarak devam edecek değerlerin , bu arada üşütmüyorsun yemeklerle sıvı tüketmiyorsun sabah aç karnına olsa çok iyi 2 ceviz ayrıca fındık badem yiyorsun neyse sıkıntın olmasın ama olursa söylenecek bişey olursa burdayız öpüldün bebişinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…