- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Arkadaslar b3nim satim 24 mayisti tahmini batim 23-24 haziran ama bugun test yaptim silik cift cizgi cikti acile gittim ve deger 45.25 cikti
arkadaslar b3nim satim 24 mayisti tahmini batim 23-24 haziran ama bugun test yaptim silik cift cizgi cikti acile gittim ve deger 45.25 cikti
Umarım ne demek canım herkeze kalbimiz gönlümüz açık bizim:)
hoşgeldin Sefa getirdininşallah sende bebişinde kavuşursun en yakın zamanda
habu topikte gördügün bizler tam 1 senedir beraberiz ozmanlar hicbirimiz hamile değildi hic birimiz doğru dürüst bişeyler bilmiyorduk zamanla öğrendik bilmediklerimizi vucudumuzu daha iyi tanıdık doktorlarımızın dediklerini yaptık bazen ağladık bazen güldük ahhh neler yaşadık nelerr sen yeter ki katıl bize
herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz
bereketli bir topik olsun inşalllahhh
TOPİĞİMİZİN ÇITIR HAMİLELERİ
horstensia..............hamile.......................hoşgeldin bebek
nazlma....................hamile.......................hoşgeldin bebek
yaşamım..............hamile......................hoşgeldin bebek
h_derya................hamile......................hoşgeldin bebek
sweet85...............hamile.......................hoşgeldin bebek
sonsy.................hamile.........................hoşgeldin bebek
deniz48...............hamile........................hoşgeldin bebek
d_yeşilcik............hamile........................hoşgeldin bebek
lowely22.............hamile........................hoşgeldin bebek
rümeysamustafa.......hamile.........................hoşgeldin bebek
seap_serap............hamile.............................hoşgeldin bebek
papatyadalı..............hamile...........................hoşgeldin bebek
hayalimsin1...........hamile...........................hoşgeldin bebek
orkide2.................hamile...................hoşgeldin bebek
viole...................hamile.............................hoşgeldin bebek
NOT:arkadaşlar salatı tefriciyeye başladık okuduklarımızı rümeysaya yazın dualarımız bizimle olsunn
ehehe evet canım sıkıldı gezelim biraz dedim çıktık arkadaşları falan da çağırdık sohbet koyuydu.. sonra ben onları kafede bıraktım bişiler alıcam dedim gittim tişört aldım canlı kırmızıget gett eşine hediye almaya gidiyn diimi..aay duramaz bu can şimdi yerindeeeeeeee
canım tebriklerrrrrrrr :) cok sevndim, hayırlı olsun. kaç gün gecti regln. hemen baktırdınmı
evett sıradaki totemim
meltem tnc sırada sen varsın canımmmm
berceste ya tekli totem yapma gözünü seveyim zaman kaybı oluyo çiftli çiftli yapmeltemin yanına benide katıver
ehehe evet canım sıkıldı gezelim biraz dedim çıktık arkadaşları falan da çağırdık sohbet koyuydu.. sonra ben onları kafede bıraktım bişiler alıcam dedim gittim tişört aldım canlı kırmızışimdi eve geldik sana hediye aldım dedim babalar günü geçti ama seneye telafi ederiz dedim saftorella anlamıyo hiç boşver hediyeyi falan diyo yılışıyo anlamadın mı hamileyim dedim tuhaf tuhaf bakıyo ciddi misin kız falan dedi ahaha yaşlılık psikolojisine girme diye kırmızı aldım bilerek dedim çok sevindi
teşekkür ederiiim2 gün geçti canım ama 30 günde bir olurum belki diye bekledim bugün 31. gün test yaptırdım işte pozitif
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :):):):)
Ne guzell yapmissin iyi o kadar sabredebilmissinn
tebrik ederim tatlım çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah geç saatte girebildiğim için topiğe yeni gördüm
teşekkür ederim canım benim inşallahsen doğurmadın mı daha kız
Hosgelddinn gorumcen ile ilgili haberler varmi
sağol canım... inşallah.pozitif olmak çok önemli. eşimle pek konuşmak istemiyorum. üzüldüğümü görüyor ve çok üzülüyor. onun üzülmesine de dayanamıyorum. en iyisi burada beni anlayanlarla konuşmak.
En iyisini düşünmüşsün canım boşver ona yansıtma ,burda paylaşırız dertlerimizi sevincimizi
canım kısaca anlatayım. görümcem daha evvel 2düşük yapmıştı.sebebi bitürlü bulunamadı. genetik araştırmaları da yapıldı eşiyle beraber temiz çıktı. fakat bebekler hep anormal olarak bozulmaya uğrayıp düştüler. görümcemi gençkızlığından beri ara ara korkutularmış şu mahluklar. bu sonolaydan bikaç gün önce yine korkutmuşlar geçen gün bi hocaya gitti. hoca kızım sende uğrak var uğrayıp bebeğini bozuyorlar demiş. annenden geçmiş bu sana demiş. hakikaten de kayınvalidem görümcem doğunca korkmuş korkutmuşlar onu ozaman sübyan geçmiş.dualar muska filan vermiş şimdi bu hoca. okuyo bakalım ama artık ALLAH ne göstericek beklicez...
yok daha doğurmadım şekerim kızımın doğmaya niyeti yok pek tembel teyzesi dişini çıkartıp doğacak bu gidişle
günaydıııınnnnnnnnnnn
irem zillisi gelmeden kepenkleri açayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?