hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben cok yoruldummmmmmmm bittimmmmmmm,,,saat 12 den beri eşimin yanında dükkandayım her yerim ağrıyor yorgunluktan taş mı taşıdın derseniz yooo oturuyorum sadece ayaklarım şiştii ayakkabımı giyemiyorum yaaaaaaaaa

Allahıma binlerce şükürler olsunki KIZIM SAĞLIKLIYMIŞ
yuppiiiiiiii çok sevindim biliyodum ben bak bişey çıkmadı gördün mü öpüyorum kızçeni bana da bulaştır benim de kızım olsun
Hadi gözün Aydın canım troıd meselesi ortadan kalkmış çok şükür

tam ortadan kalktı diyemeyiz ilaçlarımı almaya devam ediyorum en az 3 ay içicem sanırım ama bu değerlerle düşük tehlikem yok şu anda bu çok güzel bi haber

kuzum nereye yazdın değerlerini ben niye göremiyorum yav,,anladığım kadarıyla düşük tehliken yok şükerler olsun hamileliğin tadını cıkarabilirsin hayırılsıla

kuzum nereye yazdın değerlerini ben niye göremiyorum yav,,anladığım kadarıyla düşük tehliken yok şükerler olsun hamileliğin tadını cıkarabilirsin hayırılsıla

tsh 2,45 çıktı canım doktor hamilelerde 2,5 altı olması lazım demişti benim 5 lerdeydi değerim düşmüş yani şimdi istenen seviyede tam

Canim ne yaptin seni merak ediyorum Umarim bi sıkıntı yoktur..hadi hemen gelde soyle.. Cinsiyetinide cok merak ediyorum ama herseyden onemlisi SAGLİGİNİZ

Canım benim senin mesajını gözden kaçırmışım yeni farkettim,merak etmişsin bizi çok sağol aşkımmm
çok şükür bugün 10kg birden atıp zayıflamış kadar hafifledim rahatladım valla yanekadar stres dolu 5 gün yaşadım anlatamam Allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zormuş
sağlığımız yerindeymiş çok şükür downsendromu yok korkmana gerek yok dedi ,diğer ufak tefek rahatsızlıklar hala incelemede o sonuç mektupla 3 hafta sonra gelir dedi .
sonra cinsiyetini öğrenmek istiyormusun dedi , evet dedim ,ben çevremdekiler erkek diye diye benide o etkide bırakmışlar demek minik bir kız deyince adeta şok oldum ilk 5-10dk kadar oysaki başından beri kız hisseden bendim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…