kendini iyi hissediyor olmana olaya güzel tarafından bakıyor olabilmene cok sevindim dediğin gibi adet olabilmen bile güzel..inşallah en kısa zamanda güzel gine sağlıklı gine gebe kalabilirsin..kürleri denemeye devam edebilirsin bir taraftanda diye düşünüyrum
iki ay soğan kürü bir ay da havuç, incir kürü denedim. onlardan da yoruldum. yumurtlayınca her şey hallolacak sanmıştım. ona rağmen bile kalamıyorsan kalamıyorsun. önümüzdeki aya bakacağız artık.
bugün iyiyim. iyi olduğum için belki de adet oldum. yoksa önceki günler çok kötüydüm. durmadan hamile kalmayı beceremedim adet olmayı bile beceremiyorum deyip duruyordum.ağlayıp duruyordum. doktordan randevu almıştım. ona gidecek olmak biraz rahatlattı beni, doktora gideceğim falan derken oldum.
iki ay soğan kürü bir ay da havuç, incir kürü denedim. onlardan da yoruldum. yumurtlayınca her şey hallolacak sanmıştım. ona rağmen bile kalamıyorsan kalamıyorsun. önümüzdeki aya bakacağız artık.
bugün iyiyim. iyi olduğum için belki de adet oldum. yoksa önceki günler çok kötüydüm. durmadan hamile kalmayı beceremedim adet olmayı bile beceremiyorum deyip duruyordum.ağlayıp duruyordum. doktordan randevu almıştım. ona gidecek olmak biraz rahatlattı beni, doktora gideceğim falan derken oldum.
insan bazen kendini cok yorgun hissediyor kırmızıları görünce üstüne artık bittim tükendim diyor ama umudunu yitirmemek gerekir ki sen yitirmemişsin konuşmalrından onu anlıyorum.herşey güzel olucakk inşallah
bende kür yaptıydım ama öyle kaynatıp falan değil.kuruincir aldım adetin 3.günü ikişertane atıverdim ağzıma.mankenlerden biri demişti bir adet kuruincir bayanların her gün yemesi gereken bişey diye ozman karar verdiydim bende kuruinciri yemeye
ramazandan sonra kursa başlayacağım, yds sınavına hazırlanacağım, iş değiştirmeyi düşünüyorum. şurada iki ay daha canım sıkılır sonra kendimi başka şeylere veririm. bebeğe odaklanmak insanın hamile kalma şansını da düşürüyor. sen hangi tedavi ile hamile kalmıştın? ya da kendiliğinden mi oldu?
Gözün aydin canım. Eşin hiç test yaptırdı mı? Sanki sadece kendine odaklanmış gibisinmerhaba kızlar. ben adet oldum bugün. doktordan randevu almıştım bugün için, gitmeme gerek kalmadı. artık yarın gideceğim ve tüm tahlillerimi baştan yaptıracağım. adet olmama da sevindim. hiç olmazsa hamile kalamasam da adet olabildim en azından. yeni tedavime başlayabileceğim.
nabersiniz canlarbenim canım hep ayran istiyo gece rüyama bile girdi köpüklü köpüklü
benimde adet düzensizlğim vardı süt hormonum yüksekmiş yani prolaktin.onu düşürdük önce sonra yumurta tembelliği var dedi onun iicin serephone kullandım ama catlatma iğnesi vurdurmadıydı doktor kist oldu 2 ay kist ile ugraştık doğru dürüst adet olamadıydım.sonra burdaki kızlarla tanıştım cok yardımcı oldular sağolsunlar sonra ben başladım kürleri araştırmaya incir kürü bal tarcın kürü sonra ateş ölcme yöntemini kullandım yumurtalama icin.kürler iyi gelmişti yumurtalaybilmeye başlamıştım.hormonlr normal cıkıyordu sonra rahim filmi cektirmen lazım dedi doktor onu cektirmeye karar verdiğim ay hamile kaldığımı öğrendim.o ay bende yumurtlama akıntısına hafif kan eşlik etti burda doktor olan bi arkdaşımız var orkide aman kacırma bugünü dedi bizde değerlendirdik şükür o ay geldi meleğim.bat tarihimde ve bir gün sonra sabahları ateşi ölcütüm baktım düşmemiş hemen kan vermeye gittim öyle öğrendim.eşimde söyler kulupe girmeseydin biz doktorlara cok para verirdik diyor kürleri yaptım hic vazgecmedim 6 ay sonrada geldi öyle işte cok uzattım
benim de yüksekti sonra ilacla düşürünce dahada yükselmedi kuruincir yememe rağmen.bir kac topikte kuruincirin yükselttiğini söyelyen arkdaşlar oldu bunu en iyisi doktoruna sorabilirsin arı sütü polen de var oda yumurtlamaya kaliteli yumurtaya yardımcı oluyor.evde var ben de yiyeyim bari. yarın bi doktora gideyim bakalım ne diyecek. prolaktini yükseltir mi ki incir. benimki zaten yüksekti. o da engel oluyor hamile kalmaya...
nabersiniz canlarbenim canım hep ayran istiyo gece rüyama bile girdi köpüklü köpüklü
sağlıkla kucağına al canım. ben de inciri deneyim. bal tarçın çörek otu eşe mi yediriliyordu? onu da sperm testine yollayacağım bakalım. kaç gün ilişkiye girmemiş olmak lazımdı ya? :44:
Gözün aydin canım. Eşin hiç test yaptırdı mı? Sanki sadece kendine odaklanmış gibisin
Oooh afiyet olsun. Canın istiyorken bol bol iç. Ben hiç bir şey icemiyorum :-(
sağlıkla kucağına al canım. ben de inciri deneyim. bal tarçın çörek otu eşe mi yediriliyordu? onu da sperm testine yollayacağım bakalım. kaç gün ilişkiye girmemiş olmak lazımdı ya? :44:
benim de yüksekti sonra ilacla düşürünce dahada yükselmedi kuruincir yememe rağmen.bir kac topikte kuruincirin yükselttiğini söyelyen arkdaşlar oldu bunu en iyisi doktoruna sorabilirsin arı sütü polen de var oda yumurtlamaya kaliteli yumurtaya yardımcı oluyor.
ayyy ekşi ekşi köpüklü köpüklü olcak şimdi ohh mis gibiiiiii
3 günlik perhiz veriliyo sipermiogramda canım.. bi de tiroid hormonuna baktır ben bu yüzden hamile kalamadım 1 yıl bekledim ilaç kullanmaya başladığım ilk ay hamile kaldım
yok bal tarcını ben incirden sonra yedim, 2 ay kuru incir sonra bal tarcını.eşine keciboynuzu pekmezi yediriliyor.sperm testini yaptırcağınız yerdeki görevli söylüyor biz güya hazırlıklı gttiydiydik 5 gün pehrizle.hem randevulu olurmuş hemde 4 gün dediydi bize.
sağolun kızlar verdiğiniz bilgiler için. çok ağrım var biraz uyuyayım. depresif halimden de kurutulayım. cuma 4. gün olacak. cuma uygun o zaman. yarın gider onu da doktoruma sorarım. inşallah soracaklarımı unutmam. :44: doktora gidince saflaşıyorum çünkü. ne derse dinleyip,tamam deyip çıkıyorum her seferinde.
tahlillerden sonra da ne yiyeceğimize karar veririz artık.
görüşürüz kızlar.
yarın doktora sorarım. tahlillerim yapılsın bi. belki de düşük çıkar bilmiyorum ki.. bi topikte testten önce kesinlikle göğüslere cinsel amaçlı dokunulmaması gerektiğini söylediler. o bile prolaktini artırıyormuş. :44:
sağol canım. troid hormonuma da baktırayım. ne çok şey var. doktorlar neden hepsini baştan güzelce yaptırmıyorlar ki?
selam kızlar dün test yaptırdım 268.... :)
inşallah düşük değildir sonuç....ama hiç belirtim yook gecenki de böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?