hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın teyzoşlar ve kuzularrrr biz bugün doktor teyzemizi görmeye gitcez

hemşom biz sana demiştik demiycem sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızçeni sevsinler cimcimeni şimdiden seni zorlamaya başladı şakacı keratan

bu arada dün gördüm şu karikatürü rümüşüm sayesinde hala gülüyorum nasreddin hocanın fıkrası gibi

Eki Görüntüle 739525

gunaydin hanimlarrr......
ben dun saglik ocagina gittim 3 tup kan aldilar oyle genel bir kontrol icinmiss...
sizler de iyi misiniz...
bizim hanimlar alisverisi tamamlamak uzere ben daha 3 5 parca birsey aldim yaa onumuzdeki haftalarda esim izine cikmayi dusunuyor...o zaman herseyini 1 gunde alirim dedim...

yaaa kayrola isini nasil yapsam bilemedim oda olarak tam takim almayi dusunmuyorum ben...kayrola alayim diyorum birde sifanyer almayi dusunuyorum iyi mi sizce dolap almayacam...bir de bas ucuma besik tarzinda heryere de tasiyabilecegim birsey alayim diyoru...

kızlar yaa benim bi stresim var ben karşı komşumun kızına bakıcılık yapıom bir senedir... 3 yaşlarında ve çççooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı bi o kadarda akıllı son bir haftam kaldı ayrılcaz ama ben çok üzülüyorum fena alıştım bu sıpaya çok özlicem çokkkkk... oda beni çok sewiyo hafta sonu bile beni ablama götür diyomuş annesine kuzum

işte son dünlerde hep böyleyiz oda farkınta ayrılacağımızın onlardada bizdede taşınma hareketleri kutular falan... anladı oda...

ühüüüüü özlicemmm

ikimizde acıların çocuğu gibiyiz

Son düzenleme:

olur öyle ayrılıklar bugün olmasa yarın olacaktı çocuğuda çok kucağına alma belkim yüklüsün

nabersiniz canlar orkidem nasıl oldun hala devam mı kusmaya inşallah biran önce geçer tatlım

2 gündür çok kötüydüm ama bugün iyiyim çook şüküürsen nasılsın bakalım

aman iyi ol canım sevindim ben iyiyim bi sıkıntı yok şu anda çok şükür ama kasık ağrım var o da beni korkuytuyo her tuvalete gittiğimde korkuyorum kırmızıları görücem diye inşallah bi sıkıntı olmaz hayırlısıyla bebişimi kucağıma alırım
bugün yüzük falı baktırdık benimki kız çıktı hem de usluymuş

eşine söyledin mi nasıl söyledin azcık anlatsana ne tepki verdi

allaha emanet olun ikinizde

açıkçası sürpriz olacaktı ama gecen seferden üzüntülüyüz...geceye kadar netten bekledim bı türlü sisteme düşmemiş gizli aradım hastane cevap vermedi.... gece 12 den sonra giyindim hadi dedim gidiyoruz sonuç almaya inşallah inşallah deyip durdu...sonra da öğrendik işte.........

Gözün Aydın canım Allah devamına erdirsin inşallah

teşekkkür ederim sağolasın canım

Kizlar biraz once kizimin hareketini disardanda gordum cok guzeldi
ohhh ne güzel yaaaa

nasıl da sarılmış sana canım sen ne küçüksün sen kaç yaşındasın anca 20 ...

canım nasılsın....ben bugun kan verecektim vazgectim gecen seferki hamileliğimde cok ustune düşmüştüm...
en son 268 i biliyorum yani yükseliyor mu bilmiyorum
göğsüm acımıyor midem bulanmıyor...belirtilerim yok...sen nasılsın ...
doğum hangi gün oluyor nasip olursa şubatın kaçı

Kasık ağrısı normal. Benim hala oluyor. Kiz nasıl bir fal o :-D

Kuzum ama o saydigin belirtiler için çok erken. Hatta bazı kadınlarda olmuyor bile. Sen icini ferah tut

iyyim canım ama kasık ağrılarım korkutuyo beni.. ben de bi daha ölçtürmedim önümüzdeki hafta doktorum ölçsün artık göğsümde acıma var midemde de yanma var bi de kasık ağrısı çok var yaa inşallah her şey yolundadır doğum günü 23 şubat oluyo benimki de 25 şubat peş peşe doğum günü kutlarız artık meleğimle

Kasık ağrısı normal. Benim hala oluyor. Kiz nasıl bir fal o :-D

Kuzum ama o saydigin belirtiler için çok erken. Hatta bazı kadınlarda olmuyor bile. Sen icini ferah tut

alyansını ipe bağlıyosun sol elini açıyosun yüzüğü avuç içine alıp kapatıyosun 1. bebeğimin niyetine diyosun sonra açıyosun birisi de ipi tutuyo yukardan eğer yüzük yuvarlak sallanırsa kız, öne arkaya sallanıra erkek oluyomuş yavaş sallanırsa uslu hızlı sallanırsa yaramaz sonra 2. çocuğumun niyetine diyosun eğer sallanmazsa 1 tane çocuğun olucak demekmiş ben 3 e kadar gittim 4. de durdu yani 3 veledim olucakmış sonra okuldaki diğer öğretmen arkadaşlara da yaptık çocuğu olanlara falan hepsinde doğru çıktı böyle işte orkidem

Kendi kendimiE bakabiliyor muyiuz

Heee tamam biliyorum. Şimdi yaptım önce yuvarlak donmeye başlıyor sonra durmadan öne arkaya sallanıyor. Hehe bi kız bi erkek heralde :-D ama yaramaz çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…