bugünki en güzel haberlerden biride bu işteeee
Teşekkür ederim tu-met cim ,çok şükür ya ,
Bak ben ayağımı sürdüm arkamdan dökülüyo herkez tek tekinşallah 9 gün sonrada senin müjdeni alırız canım benim
amin canım benm inşallah bu ay bereketli zaten hamile olduğunu ilan eden çok kişi vardarısı banaaa
kızlar yaa benim bi stresim varBen karşı komşumun kızına bakıcılık yapıom bir senedir... 3 yaşlarında ve çççooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı Bi o kadarda akıllı Son bir haftam kaldı ayrılcaz ama ben çok üzülüyorum fena alıştım bu sıpaya çok özlicem çokkkkk... Oda beni çok sewiyo hafta sonu bile beni ablama götür diyomuş annesine kuzum
Eki Görüntüle 739590
işte son dünlerde hep böyleyiz oda farkınta ayrılacağımızın onlardada bizdede taşınma hareketleri kutular falan... Anladı oda...
ühüüüüü özlicemmm
Ikimizde acıların çocuğu gibiyiz
olur öyle ayrılıklar bugün olmasa yarın olacaktı çocuğuda çok kucağına alma belkim yüklüsün
nabersiniz canlar orkidem nasıl oldun hala devam mı kusmaya inşallah biran önce geçer tatlım
2 gündür çok kötüydüm ama bugün iyiyim çook şüküürsen nasılsın bakalım
eşine söyledin mi nasıl söyledin azcık anlatsana ne tepki verdi
allaha emanet olun ikinizde
Gözün Aydın canımAllah devamına erdirsin inşallah
ohhh ne güzel yaaaaKizlar biraz once kizimin hareketini disardanda gordum cok guzeldi
kızlar yaa benim bi stresim varben karşı komşumun kızına bakıcılık yapıom bir senedir... 3 yaşlarında ve çççooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı bi o kadarda akıllı son bir haftam kaldı ayrılcaz ama ben çok üzülüyorum fena alıştım bu sıpaya çok özlicem çokkkkk... oda beni çok sewiyo hafta sonu bile beni ablama götür diyomuş annesine kuzum
Eki Görüntüle 739590
işte son dünlerde hep böyleyiz oda farkınta ayrılacağımızın onlardada bizdede taşınma hareketleri kutular falan... anladı oda...
ühüüüüü özlicemmm
ikimizde acıların çocuğu gibiyiz
Kasık ağrısı normal. Benim hala oluyor. Kiz nasıl bir fal o :-Daman iyi ol canım sevindimben iyiyim bi sıkıntı yok şu anda çok şükür ama kasık ağrım var o da beni korkuytuyo her tuvalete gittiğimde korkuyorum kırmızıları görücem diye inşallah bi sıkıntı olmaz hayırlısıyla bebişimi kucağıma alırım
bugün yüzük falı baktırdık benimki kız çıktı hem de usluymuş
canım nasılsın....ben bugun kan verecektim vazgectim gecen seferki hamileliğimde cok ustune düşmüştüm...
en son 268 i biliyorum yani yükseliyor mu bilmiyorum
göğsüm acımıyor midem bulanmıyor...belirtilerim yok...sen nasılsın ...
doğum hangi gün oluyor nasip olursa şubatın kaçı
canım nasılsın....ben bugun kan verecektim vazgectim gecen seferki hamileliğimde cok ustune düşmüştüm...
en son 268 i biliyorum yani yükseliyor mu bilmiyorum
göğsüm acımıyor midem bulanmıyor...belirtilerim yok...sen nasılsın ...
doğum hangi gün oluyor nasip olursa şubatın kaçı
Kasık ağrısı normal. Benim hala oluyor. Kiz nasıl bir fal o :-D
Kuzum ama o saydigin belirtiler için çok erken. Hatta bazı kadınlarda olmuyor bile. Sen icini ferah tut
Kendi kendimiE bakabiliyor muyiuzalyansını ipe bağlıyosun sol elini açıyosun yüzüğü avuç içine alıp kapatıyosun 1. bebeğimin niyetine diyosun sonra açıyosun birisi de ipi tutuyo yukardan eğer yüzük yuvarlak sallanırsa kız, öne arkaya sallanıra erkek oluyomuşyavaş sallanırsa uslu hızlı sallanırsa yaramaz sonra 2. çocuğumun niyetine diyosun eğer sallanmazsa 1 tane çocuğun olucak demekmiş ben 3 e kadar gittim 4. de durdu yani 3 veledim olucakmış sonra okuldaki diğer öğretmen arkadaşlara da yaptık çocuğu olanlara falan hepsinde doğru çıktı böyle işte orkidem
Kendi kendimiE bakabiliyor muyiuz
alyansını ipe bağlıyosun sol elini açıyosun yüzüğü avuç içine alıp kapatıyosun 1. bebeğimin niyetine diyosun sonra açıyosun birisi de ipi tutuyo yukardan eğer yüzük yuvarlak sallanırsa kız, öne arkaya sallanıra erkek oluyomuşyavaş sallanırsa uslu hızlı sallanırsa yaramaz sonra 2. çocuğumun niyetine diyosun eğer sallanmazsa 1 tane çocuğun olucak demekmiş ben 3 e kadar gittim 4. de durdu yani 3 veledim olucakmış sonra okuldaki diğer öğretmen arkadaşlara da yaptık çocuğu olanlara falan hepsinde doğru çıktı böyle işte orkidem
eveeet hadi bak söyle doğru mu çıkıcak bakalım :26:
Erkek ve yaramaz cikti bizimkieveeet hadi bak söyle doğru mu çıkıcak bakalım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?