selam kızlar dün test yaptırdım 268.... :)
inşallah düşük değildir sonuç....ama hiç belirtim yook gecenki de böyleydi
kuzum sen hamilemisin anamm ne güzel...batı gcti mi kac gün gecti..inşallah rabbim izin verir bebişin sana sıkı sıkı tutunur
evet canım öylee gözüküyor ama bi kaygı sevinemiyorum bile....adetim biraz düzensizleşti kürtaj sonrası ama ya 3 ya da 1 gün geçmişti.. aminnn canım
Canım benim çoook sevindim. Allah tamamına erdirsin. Bu defa bebeğin seninle kalacak inşallah. Telefondan yazdığım için halay cekemiyorum. Kuzum daha çok yeni. Belirti olmaması çooook doğal
Canım benim çoook sevindim. Allah tamamına erdirsin. Bu defa bebeğin seninle kalacak inşallah. Telefondan yazdığım için halay cekemiyorum. Kuzum daha çok yeni. Belirti olmaması çooook doğal
canım maşallah maşallah betan güzel inşallah bu sefer olucak inşallah.rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmaz sana..böyle tatlı tatlı tekmelerini hissedecen inşallahhh
selam kızlar dün test yaptırdım 268.... :)
inşallah düşük değildir sonuç....ama hiç belirtim yook gecenki de böyleydi
sağolasın orkidee...inşallah kucağımıza alır buyuturuz hep beraber....inşallah benle kalır...
halay çektik farzedeliimm... :) yenii evet..erken üzülüyorum acı yaşayınca...
evet canım öylee gözüküyor ama bi kaygı sevinemiyorum bile....adetim biraz düzensizleşti kürtaj sonrası ama ya 3 ya da 1 gün geçmişti.. aminnn canım
seninn desteğini hiç unutmadımo dönemimde...Allah razı olsun
benim de betam senin gibi çıktı canım normal yani tebrik ederim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
dett oturun yerinizde hamiş hamiş halay mı cekilirmişmaşallah sanada değerinede bebeğine de tatlım çok güzel değerin bence sen içini ferah tut düşükten kürtajdan sonra bebek daha iyi tutunuyor rahim temizlendiği için al sana
öyle farzetmek olmaz ben kızların yerinede çekerim bugün güzel haberle gelmişin boş çevrilmezzzz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
maşallah sanada değerinede bebeğine de tatlım çok güzel değerin bence sen içini ferah tut düşükten kürtajdan sonra bebek daha iyi tutunuyor rahim temizlendiği için al sana
öyle farzetmek olmaz ben kızların yerinede çekerim bugün güzel haberle gelmişin boş çevrilmezzzz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
iremmmm dün doğum günümdüüü dün öğrendim.... teşekkür ederim...Allah razı olsun siz de ıyı ki varsınız.......:) ohhh tey teeeeyyyyy
benim de betam senin gibi çıktı canım normal yani tebrik ederim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
canım benimmm
dett oturun yerinizde hamiş hamiş halay mı cekilirmişben cekerim sizin yerinize
teşekkür ederim kızlarr... :) mutlu oldum....inşallah hepimiz alır buyuturuz burda beraber... Ben çıkıyorummm öopüyorummmm
canim ne yaptin seni merak ediyorumumarim bi sıkıntı yoktur..hadi hemen gelde soyle.. Cinsiyetinide cok merak ediyorum ama herseyden onemlisi sagliginiz
sana cinsiyet tahmini yapayım bari, bulantı varsa erkek diyorum belki 2 liye gittiğinde tahminde bulunur
cancağızım nasılsınnn serum mu yedin yemek mi yedin bugün
Dünden beri yemek yiyemedim su icemedim. Ha bire kusuyorum. Acilde serum yiyorum
Allahıma binlerce şükürler olsunki KIZIM SAĞLIKLIYMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?