hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam kızlar dün test yaptırdım 268.... :)
inşallah düşük değildir sonuç....ama hiç belirtim yook gecenki de böyleydi

Canım benim çoook sevindim. Allah tamamına erdirsin. Bu defa bebeğin seninle kalacak inşallah. Telefondan yazdığım için halay cekemiyorum. Kuzum daha çok yeni. Belirti olmaması çooook doğal

evet canım öylee gözüküyor ama bi kaygı sevinemiyorum bile....adetim biraz düzensizleşti kürtaj sonrası ama ya 3 ya da 1 gün geçmişti.. aminnn canım

canım maşallah maşallah betan güzel inşallah bu sefer olucak inşallah.rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmaz sana..böyle tatlı tatlı tekmelerini hissedecen inşallahhh

Canım benim çoook sevindim. Allah tamamına erdirsin. Bu defa bebeğin seninle kalacak inşallah. Telefondan yazdığım için halay cekemiyorum. Kuzum daha çok yeni. Belirti olmaması çooook doğal

sağolasın orkidee...inşallah kucağımıza alır buyuturuz hep beraber....inşallah benle kalır...
halay çektik farzedeliimm... :) yenii evet..erken üzülüyorum acı yaşayınca...

selam kızlar dün test yaptırdım 268.... :)
inşallah düşük değildir sonuç....ama hiç belirtim yook gecenki de böyleydi

maşallah sanada değerinede bebeğine de tatlım çok güzel değerin bence sen içini ferah tut düşükten kürtajdan sonra bebek daha iyi tutunuyor rahim temizlendiği için al sana

sağolasın orkidee...inşallah kucağımıza alır buyuturuz hep beraber....inşallah benle kalır...
halay çektik farzedeliimm... :) yenii evet..erken üzülüyorum acı yaşayınca...

öyle farzetmek olmaz ben kızların yerinede çekerim bugün güzel haberle gelmişin boş çevrilmezzzz :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

evet canım öylee gözüküyor ama bi kaygı sevinemiyorum bile....adetim biraz düzensizleşti kürtaj sonrası ama ya 3 ya da 1 gün geçmişti.. aminnn canım

benim de betam senin gibi çıktı canım normal yani tebrik ederim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah

seninn desteğini hiç unutmadımo dönemimde... Allah razı olsun

canım benimmm
benim de betam senin gibi çıktı canım normal yani tebrik ederim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah

dett oturun yerinizde hamiş hamiş halay mı cekilirmiş ben cekerim sizin yerinize

iremmmm dün doğum günümdüüü dün öğrendim.... teşekkür ederim...Allah razı olsun siz de ıyı ki varsınız.......:) ohhh tey teeeeyyyyy

canım benimmm

dett oturun yerinizde hamiş hamiş halay mı cekilirmiş ben cekerim sizin yerinize

teşekkür ederim kızlarr... :) mutlu oldum....inşallah hepimiz alır buyuturuz burda beraber... ben çıkıyorummm öopüyorummmm

Canim ne yaptin seni merak ediyorum Umarim bi sıkıntı yoktur..hadi hemen gelde soyle.. Cinsiyetinide cok merak ediyorum ama herseyden onemlisi SAGLİGİNİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…