kızlar yardımmmm :) yarın 6+1 oluyoruz. 4 gün önce kese ve bebegim göründü. ama kalp atışı duyulmadı. yarın kontrolm var. duyarmıyımmmmmmm :)
kızlar ya moralim bozuldu. geçen ay gittiğim doktor yanlış tedavi uygulamış. yumurtan çatlamış demişti, çatlamamış oysa ki.üstüne üstlük nur topu gibi 5 cm de kistim olmuş. bugün adetin 2. günü doktora gittim. tahlil bile almadı benden. kistin geçmeden hiçbir şey yapamayız dedi. ağrılarım çok dedim. çok normal bu kist ağrı yapar dedi.
iyi ki doktor değiştirmiş, kontrole gitmişim. çünkü önceki doktorum kontrole gelmeden adetin 5. günü klomene başla günde 3 tane iç demişti. ben de şaşırmıştım kontrol etmeyecek misiniz demiştim. "yok gerek yok" demişti.
siz siz olun kontrole gitmeden klomene başlamayın. eğer ben bu ay da klomen içseydim kistim 15 cm olurdu herhalde. bu gittiğim doktor doçent. artık doktor değiştirmeyeceğim. her ay yüklü bir muayene ücreti bayılacağım ama sağlığım için mecburum.bu ay da boşa uçtu gitti. soğan suyu deneyeceğim. of offf.
Canım geçmiş olsun. Üzüldüm bu duruma. Kist için tedavi başlandı mı
ben de geçtiğimiz aylarda kist problemi yaşamıştım 2taneydi biri 6cm di diğeri daha küçüktü çok sancı yapıyodu doktor ginera die bi hap verdi 1 kere adet oldum 2. adet olmama çok yakın doktora gittim ve ikisi de gitmişti korkma yani gider Allah'ın izniyle canım..doktor kendiliğinden erimesini bekleyeceğiz dedi. geçmezse tahlil yapmamız lazım sebebini araştıracağız dedi. ama önceki doktoruma çok kızdım. çatlatma iğnesi vermedi. çatladı dedi. çatlasa 5 cm nasıl kist olacak? ya doktora gitmeden klomen kullansaydım tekrar. hastanelik edecekti beni
soğan suyuna başlayacağım artık.öyle çok ağrım oldu ki bu ay. of of...
ben de geçtiğimiz aylarda kist problemi yaşamıştım 2taneydi biri 6cm di diğeri daha küçüktü çok sancı yapıyodu doktor ginera die bi hap verdi 1 kere adet oldum 2. adet olmama çok yakın doktora gittim ve ikisi de gitmişti korkma yani gider Allah'ın izniyle canım..
ama tiroidlerine baktır benim o zaman tiroidden dolayı çatlamamış sanırım ve kiste dönüşmüş yumurtalarım geçmiş olsun
Cinsiyeti belli olan hamisler ne isimler dusunuyonuz yazın hele merak yaptım ben :):):):):)
benimkine kız dedi doktor ablasıda adını yağmur koydu ama benim hala bi umudum var erkek olacak diye erkek olursa yusuf ömer koyacağım adını yusuf peygamber kadar güzel hz. ömer kadar adaletli olsun diye
kızlar ya moralim bozuldu. geçen ay gittiğim doktor yanlış tedavi uygulamış. yumurtan çatlamış demişti, çatlamamış oysa ki.üstüne üstlük nur topu gibi 5 cm de kistim olmuş. bugün adetin 2. günü doktora gittim. tahlil bile almadı benden. kistin geçmeden hiçbir şey yapamayız dedi. ağrılarım çok dedim. çok normal bu kist ağrı yapar dedi.
iyi ki doktor değiştirmiş, kontrole gitmişim. çünkü önceki doktorum kontrole gelmeden adetin 5. günü klomene başla günde 3 tane iç demişti. ben de şaşırmıştım kontrol etmeyecek misiniz demiştim. "yok gerek yok" demişti.
siz siz olun kontrole gitmeden klomene başlamayın. eğer ben bu ay da klomen içseydim kistim 15 cm olurdu herhalde. bu gittiğim doktor doçent. artık doktor değiştirmeyeceğim. her ay yüklü bir muayene ücreti bayılacağım ama sağlığım için mecburum.bu ay da boşa uçtu gitti. soğan suyu deneyeceğim. of offf.
bir kız bir erkek olursa zeynep ve ahmet, iki kız olursa zeynep ve zehra, iki erkek olursa ahmet ve yusuf olacak inşallah
Catlama ignesi olmayanlarda hep kist olmuyor canım benim. Bazı kisilerde oluyor. Nedenini ben de bilmiyorumbişey sorabilirmiyim ya şimdi hani klomen türü ilac kullanıyoruz ya catlatma iğnesi olmayanlarda niye hep catllmyrda kiste dönüyor.normalde catlayan yumurtalar klomeni görünce tırsıyor mu ctlamak icin
Catlama ignesi olmayanlarda hep kist olmuyor canım benim. Bazı kisilerde oluyor. Nedenini ben de bilmiyorum
bişey sorabilirmiyim ya şimdi hani klomen türü ilac kullanıyoruz ya catlatma iğnesi olmayanlarda niye hep catllmyrda kiste dönüyor.normalde catlayan yumurtalar klomeni görünce tırsıyor mu ctlamak icin
iyi aksamlar kızlar pazartesi hastaneye yatacağım ne olur dua edinde bana sancım tutsun yoksa suni sancı deneyecek doktorum olmazsa sezeryan olacağım dualarınızı bekliyorum
iyi aksamlar kızlar pazartesi hastaneye yatacağım ne olur dua edinde bana sancım tutsun yoksa suni sancı deneyecek doktorum olmazsa sezeryan olacağım dualarınızı bekliyorum
canım hayırlısı sıkma kendini sezaryan olucam diye bebeğine kavuşucan bu taraftan bakıp sakinleşmeye calış,kendi doktoruna mı gittin yoksa devlete mi
dün devlete gittim hiç bişey sölemedi doktor bugün kendi doktoruma gittim pazartesiye kadar hergün nst ye gitcem eğer sancım tutmazsa suni sancı verecek oda olmazsa sezeryan yapacaklar hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?