benzesin tabii. Akıllı yavrum. Aklı da sana çekmiş :-d
heyooo ben de gördüm bugün miniklerimi. Hastaneye rapor almaya gittim bugün. Dayanamadım bi ultrason şey edin dedim:-d kuzular biri 9+2, diğeri 8+6 olmuş maşallah ;-) ah inşallah ben de böyle gül yüzlerini görürüm
günaydın kızlar
kızçemin olacağı kesinleşti bu kızımın ayacığı Eki Görüntüle 740184 buda yumarlak suyatııı Eki Görüntüle 740185
rümeysacım nasılsın bebekim
kızlar sat birbucuk ay gecti işte. bugün doktora gittk. ultrasonda keseyle bebgi gördük ama kalp atışı görülmedi. perşembeye sabah yine gel ac karnına dedi. perşembede duyamazsak gelişmeyen gebelik denir dedi yaaaaaaa
Bazi gebeliklerde 8.haftalarda duyulabiliyor kalp atislari.kac haftaliksin dedi senin icin.kızlar sat birbucuk ay gecti işte. bugün doktora gittk. ultrasonda keseyle bebgi gördük ama kalp atışı görülmedi. perşembeye sabah yine gel ac karnına dedi. perşembede duyamazsak gelişmeyen gebelik denir dedi yaaaaaaa
kızlar sat birbucuk ay gecti işte. bugün doktora gittk. ultrasonda keseyle bebgi gördük ama kalp atışı görülmedi. perşembeye sabah yine gel ac karnına dedi. perşembede duyamazsak gelişmeyen gebelik denir dedi yaaaaaaa
doktorlar genellıkle ılk aylarda cok umutlu konuşmayı sevmıyorlar galıba.6,hftamda kanamam oldugumda doktorum bebek icin o daha bebek değil bu kadar sahiplenme demişti ve kendini cok strese sokarsan kaybedeeceğin yoksa bile bu stres yüzünden kaybadebilirsin demişti.
evet tatlım aynen öyle bende 6.haftamın başında kanama geçirdim. progestan kullandım ve yattım birdaha olmadı çok şükür ama dediğin gibi doktorlar pek umutlu konuşmaya yanaşmıyorlar bazen de çok heves kırıcı olabiliyorlar aldırmamak lazım
Canım benim ben sana demiştim duyamayabilirsin erken diye. Bir de senin geç döllenme olduğunu düşünüyorum ilk test degerlerinden. Haftaya göreceksin Allah in izni ile. Diğer bir konuya gelince dr tüm riskleri söylemek zorunda yarın bir gün yasal bir sorun ile karsilasmamak için. Dr u da gayet iyi anlıyorum. Sen şimdi guzelce duani et allaha emanet et
kusmalar ne durumda yaramazlık ypıyor mu senin bıcırlar
kusmalar ne durumda yaramazlık ypıyor mu senin bıcırlar
Bazi gebeliklerde 8.haftalarda duyulabiliyor kalp atislari.kac haftaliksin dedi senin icin.
2 gündür gündüz daha iyiyim akşam perişan. Aksam saatlerce kusuyorum. Bir de bilgisayar kullanamıyorum midemi bulandiriyor. Her gün serum takiyoruz.
Canım benim ben sana demiştim duyamayabilirsin erken diye. Bir de senin geç döllenme olduğunu düşünüyorum ilk test degerlerinden. Haftaya göreceksin Allah in izni ile. Diğer bir konuya gelince dr tüm riskleri söylemek zorunda yarın bir gün yasal bir sorun ile karsilasmamak için. Dr u da gayet iyi anlıyorum. Sen şimdi guzelce duani et allaha emanet et
5 yada 6 dedi cnm . yada ne oluyor onuda anlamadım aslında
yaa kızlar hepinize cok teşekkür ederim tek tek. sizinle paylaşmak bile iyi geliyor. iyiki varsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?