hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sen yakında aynı karede göremeycendir onları , bizim gibi parça parça resimlerini verecekler gül yüzlerini alırsın o zaman

kızlar sat birbucuk ay gecti işte. bugün doktora gittk. ultrasonda keseyle bebgi gördük ama kalp atışı görülmedi. perşembeye sabah yine gel ac karnına dedi. perşembede duyamazsak gelişmeyen gebelik denir dedi yaaaaaaa

güzelim canını sıkma doktorlar bazen ifadelerini düzgün kullanmayıp milleti de strese sokuyorlar. henüz 6.haftandasın. bunu demesi çok saçma zaten. bugünlrde kalp atışı görülecektir inan bana

Bazi gebeliklerde 8.haftalarda duyulabiliyor kalp atislari.kac haftaliksin dedi senin icin.

ayrıca bak ben 10gün adet gecikmesiyle gitmiştim doktora hcg 58 çıkmıştı. doktor sata göre değer çoook küçük olduğundan hamilesin diyemem dedi halbuki ben güldüm ona emindim çünkü hamile olduğumdan. 1hafta sonra gittiğimde gebeliğim kesinleşti ve sata göre 2 hafta geriden gidiyorum. geç yumurtlamışım geç döllenme olmuş. doktora inansam hamile değilim diye üzülcektim

doktorlar genellıkle ılk aylarda cok umutlu konuşmayı sevmıyorlar galıba.6,hftamda kanamam oldugumda doktorum bebek icin o daha bebek değil bu kadar sahiplenme demişti ve kendini cok strese sokarsan kaybedeeceğin yoksa bile bu stres yüzünden kaybadebilirsin demişti.

evet tatlım aynen öyle bende 6.haftamın başında kanama geçirdim. progestan kullandım ve yattım birdaha olmadı çok şükür ama dediğin gibi doktorlar pek umutlu konuşmaya yanaşmıyorlar bazen de çok heves kırıcı olabiliyorlar aldırmamak lazım

ah ahhh aldırmamak mümkün olsa dokotrum öyle diyince onu bi kaşık suda boğmak istemişti o an ama daha sonra dönüp baktğım zaman onların soğukkanlı cok umut verici konuşmamalarında bi haklılık payı var,

Canım benim ben sana demiştim duyamayabilirsin erken diye. Bir de senin geç döllenme olduğunu düşünüyorum ilk test degerlerinden. Haftaya göreceksin Allah in izni ile. Diğer bir konuya gelince dr tüm riskleri söylemek zorunda yarın bir gün yasal bir sorun ile karsilasmamak için. Dr u da gayet iyi anlıyorum. Sen şimdi guzelce duani et allaha emanet et

kusmalar ne durumda yaramazlık ypıyor mu senin bıcırlar

yaa kızlar hepinize cok teşekkür ederim tek tek. sizinle paylaşmak bile iyi geliyor. iyiki varsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…