hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım gecmiş olsun tekrardan kistin adı yumurtalık kistimimymiş.bendede olduydu ilk klomen türü ilac kullandğmda kist olunca benim vucudum kendisi atamadıydı sonraki ay doğum kntrol hapı kullandıydım.

kızlar bir şey soracağım. doktorum doğum kontrol hapı kullanma dedi ama ben kullansam adetin 2. günü yapılan test sonuçlarını etkiler mi bu durum? çünkü ilaç kullanmazsam adetim çok sarkacak. en azından ilaç beni rahatlatıyor. günüm geçmiyor. ya da soğan suyu mu kullansam acaba belki hamile bile kalırım. :44: karar veremedim.

Test sonuclarini etkilermi bilemiyorum ama doktorun kullanma dediyse kullanma derim ben.sogan kuru kullansan bi sey olmaz diye diye dusunuyom

Bu ay kistin oldugu icin gununde adet olamayacagini biliyon bunun da seni rahatlatmasi gerekmez mi bu zaten olmaz deyip daha rahat olabilirsin diye dusundum

Test sonuclarini etkilermi bilemiyorum ama doktorun kullanma dediyse kullanma derim ben.sogan kuru kullansan bi sey olmaz diye diye dusunuyom

Bu ay kistin oldugu icin gununde adet olamayacagini biliyon bunun da seni rahatlatmasi gerekmez mi bu zaten olmaz deyip daha rahat olabilirsin diye dusundum

ben de soğan kürü kullanayım dedim ama sonra da adetim geçince yaşadığım psikolojiyi hatırladım. doğum kontrol hapında çok rahat oluyorum. ağrım sancım, şişkinliğim de olmuyor. bu ay kist beni mahvetti. kasık ağrım, bel ağrım, karın şişliğim... hala da düzelmiş değilim.
doktora hiç klomenden bahsetmedim ve hata yaptım. o kendiliğinden oluştuğunu düşünüyordur belki kistin. o yüzden kontrol etmek istemiş de olabilir. :44: tüm tedavileri sıfırlayıp en baştan başlayacağım, testleri de en baştan yapsın diye diğer doktorların dediklerini ve yaptıklarını anlatmadım. keşke anlatsaydım.

en iyisi soğan suyu. bir ay daha strese, şişkinliğe katlanacağım artık ne yapalım.

Kızlar 3 4 gündür uyuyamıyorum ben yaa gece bi o yana bi bu yana dönmekten mahvoluyorum bi bakıyorum ezan okunuyor ((( normal mi bu sizde de oldumu ((((

isminiz hayirli ugurlu olsun rumeysaa ..dereceyi buldum.siparis verdim ama gelmedi daha

violee farkli bisey denedinmi kız bu ay? !
kizlar ben bugun ruyamda tosun gibi bir oglan dogurmustum. cok guzeldi

Merhaba arkadaslar benim tahmini batim dun bugun ya da yarindi ama pazartesi bhcg degerim 45.25 cikti carsamba gunu 99.10 bugun ise 194.40 cikti sizce artis nasil

dimi teyzesi huyu suyu tipi hrseyi ben o kadar ovu testleri ateş ölçmeler boşuna değildi yawrum kadir kıymet bilir benim kızçem o kadar emeğe anama benzeyim dedi
Benzesin tabii. Akıllı yavrum. Aklı da sana çekmiş :-D
Heyooo ben de gördüm bugün miniklerimi. Hastaneye rapor almaya gittim bugün. Dayanamadım bi ultrason şey edin dedim:-D kuzular biri 9+2, diğeri 8+6 olmuş maşallah ;-) ah inşallah ben de böyle gül yüzlerini görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…