canım gecmiş olsun tekrardan kistin adı yumurtalık kistimimymiş.bendede olduydu ilk klomen türü ilac kullandğmda kist olunca benim vucudum kendisi atamadıydı sonraki ay doğum kntrol hapı kullandıydım.
Test sonuclarini etkilermi bilemiyorum ama doktorun kullanma dediyse kullanma derim ben.sogan kuru kullansan bi sey olmaz diye diye dusunuyomkızlar bir şey soracağım. doktorum doğum kontrol hapı kullanma dedi ama ben kullansam adetin 2. günü yapılan test sonuçlarını etkiler mi bu durum? çünkü ilaç kullanmazsam adetim çok sarkacak. en azından ilaç beni rahatlatıyor. günüm geçmiyor. ya da soğan suyu mu kullansam acaba belki hamile bile kalırım. :44: karar veremedim.
Bu ay kistin oldugu icin gununde adet olamayacagini biliyon bunun da seni rahatlatmasi gerekmez mi bu zaten olmaz deyip daha rahat olabilirsin diye dusundumkızlar bir şey soracağım. doktorum doğum kontrol hapı kullanma dedi ama ben kullansam adetin 2. günü yapılan test sonuçlarını etkiler mi bu durum? çünkü ilaç kullanmazsam adetim çok sarkacak. en azından ilaç beni rahatlatıyor. günüm geçmiyor. ya da soğan suyu mu kullansam acaba belki hamile bile kalırım. :44: karar veremedim.
Test sonuclarini etkilermi bilemiyorum ama doktorun kullanma dediyse kullanma derim ben.sogan kuru kullansan bi sey olmaz diye diye dusunuyom
Bu ay kistin oldugu icin gununde adet olamayacagini biliyon bunun da seni rahatlatmasi gerekmez mi bu zaten olmaz deyip daha rahat olabilirsin diye dusundum
iyi aksamlar kızlar pazartesi hastaneye yatacağım ne olur dua edinde bana sancım tutsun yoksa suni sancı deneyecek doktorum olmazsa sezeryan olacağım dualarınızı bekliyorum
eger cınsıyette degısme olmaz ıse salıha ezgı olcak prensesımızın ısmı o gunlerı gormmek nasıp olur ınşallah
hayırlısı olsun canım ikiisimde çok güzel. meleğinle adaş olucaz inşaALLAH:)) benimde iki ismim var emine ezgi:)
Kızlar 3 4 gündür uyuyamıyorum ben yaagece bi o yana bi bu yana dönmekten mahvoluyorum bi bakıyorum ezan okunuyor ((( normal mi bu sizde de oldumu ((((
ayyy el yazmışım telden oluncada duzeltemedim de :):):) el yerine ayak oku ırem
eger cınsıyette degısme olmaz ıse salıha ezgı olcak prensesımızın ısmı o gunlerı gormmek nasıp olur ınşallah
kızzz napıyon duydugum kadarıyla ınternettende bulammaısıın ates ölçeri
günaydın kızlar
kızçemin olacağı kesinleşti bu kızımın ayacığı Eki Görüntüle 740184 buda yumarlak suyatııı Eki Görüntüle 740185
ayyy el yazmışım telden oluncada duzeltemedim de :):):) el yerine ayak oku ırem
günaydın kızlar
kızçemin olacağı kesinleşti bu kızımın ayacığı Eki Görüntüle 740184 buda yumarlak suyatııı Eki Görüntüle 740185
Merhaba arkadaslar benim tahmini batim dun bugun ya da yarindi ama pazartesi bhcg degerim 45.25 cikti carsamba gunu 99.10 bugun ise 194.40 cikti sizce artis nasil
Hey maşallah kuzuya. Kiz bu sana benziyor yaaa. Yirim onu ben
Benzesin tabii. Akıllı yavrum. Aklı da sana çekmiş :-Ddimi teyzesi huyu suyu tipi hrseyi beno kadar ovu testleri ateş ölçmeler boşuna değildi yawrum kadir kıymet bilir benim kızçem o kadar emeğe anama benzeyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?