hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın kızlar

kızçemin olacağı kesinleşti bu kızımın ayacığı Eki Görüntüle 740184 buda yumarlak suyatııı Eki Görüntüle 740185
ayyy ayy maşallah büyümüş de poz da verirmiş maşallah canım
isminiz hayirli ugurlu olsun rumeysaa ..dereceyi buldum.siparis verdim ama gelmedi daha

violee farkli bisey denedinmi kız bu ay? !
kizlar ben bugun ruyamda tosun gibi bir oglan dogurmustum. cok guzeldi
tedaviye başlamıştık canım tiroid hormonum yani tsh düşürmek için ilaç vermişti onu düzenli kullandım bi de serophene yumurtlamak için ilaç kullandım siz napıyosunuz bu ay var mı yeni gelişmeler:26:
ayy ne tatlı ikiz ikiz maşallah canım size de

Sağol tatlı violem benim

Slm kizlarrr batima bir hafta var ama adet belirtilerimde var... Aslında adet belirtileriyle aynıymış hep öyle diyonuz ama nebilim ışte bugün "hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz" diye bi topik varmıs orayı okudum... Bende oraya yazmak istiyoruuuuum

İnşallah Tumet canım. 1 hafta sonra güzel bir halay cekeriz.

Oy kuzum benim üzülme de diyemiyorum. Biliyorum insan cok uzuluyor yutkunuyor. Allah tez gunde hayırlı evlatlar versin bu sıkıntıdan kurtarsin

Telefondan giriyom kim var kim yok bilmiyom ama bi sorum var kızlar... Benim bat cuma günü hamile degilsem atesim ne zaman düşüşe geçer acaba??? Atesim hala 35.9 ve 36.6 arasında gidip geliyo... Umut edeyimmi daha erkenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…