hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam kızlar birkaç gündür ateş ölçüyorum.hep 36.5 çıkıyor.bir yerde yanlışlık mı yapıyorum acaba?! bir de düşerse mi yükselirse mi yumurtlama oluyor? ben anlamadım.:44:

kizlar merhaba. ben bura yeni geldim insallah hep beraber bir birmize destek oluruz ve hamis olariz. 10 aylik evliyim bir defa hamile kaldim oda kalbi durdu hamileliyi sonlandirdiq. 3 ayda deniyoruz olmuyor cumaertesi doktora gedecem insallah bir sey cikmaz ve tekrar yene hamile kalirim. insallah

masallah burdaki arkadslarin coku hamile. banada dua edin her biriniz bu mesaji okudugunuzda bir kezde olsa yureyinizde Allahim bu arkadasimizada nasib et deyin lutfen rica ederim. cooookk istiyorum bende

günaydın kızlar ve kuzucuklar
Her defasinda sirt ustu yatmicam diyorum ama yok bu akilsiz kafam unutuyor sonrada kalkarken canimdan can gidiyor sanki

aynı dert bende de var yatakta değilde kanepede sırt üstü yattım mı tutuluyom bir de herif yardım etmeye kalktımı basıyom çığlığı
selam kızlar birkaç gündür ateş ölçüyorum.hep 36.5 çıkıyor.bir yerde yanlışlık mı yapıyorum acaba?! bir de düşerse mi yükselirse mi yumurtlama oluyor? ben anlamadım.:44:

canım adetin ilk gününden itibaren kaçıncı günündesin , ateşin hep aynı seyretmesinde sıkıntı yok benim ateşimde öyledir 3-4 gün aynı seyreder bir gün fırlar sonra yeniden sabit gider yükseldimi çatladın demek sen sabit giden günleri kaçırma yani çok önemli

Hosgeldinn sefalarr getirdin..insallah saglikli gene tez zamanda hamile kalirsin.aci kaybin icin gecmisler olsun ayni aciyi tekrar yasamassiniz insallah..yumurtllama gunlerini ne ile takip ediyonuz.

masallah burdaki arkadslarin coku hamile. banada dua edin her biriniz bu mesaji okudugunuzda bir kezde olsa yureyinizde Allahim bu arkadasimizada nasib et deyin lutfen rica ederim. cooookk istiyorum bende

Gecen sene tam bu zamanlarda kimse hamile degildi desem yalan olmaz herhalde 1 sene boyunca cok destek olduk birbirimize guzel arkadaslar edindik..biz hep burdayiz seni de bekleriz.

canımcım. ölçtüğün ateşleri gün buraya yazsana. sana yorum yaparız. ateş yükselince önceki gün yumurtlamış oluyorsun. kiminde yumurtlama günü ateş düşüyor, kiminde ateş değişmiyor. ama özellikle yumoş günü ya da 1 gün öncesince falan şöyle saydam yumurta kıvamı akında akıntı oluyor. ona da dikkat et. ama herkeste çatladıktan sonraki gün yükseliyor.
bu arada ateş topiğinin başında tablo yapımından bahsediyor, ondan da yap. baya yardımcı
Kepenki ben actimmmmmmmmmmm hayirli sabahlarrr kizkardesim geliyor istanbuldan.1 saate burda olacak insallah..ben cok kotu belimi incitmisim
oy canım hem geçmiş olsun hem de gözün aydııııın
hoş geldin canım. tez zamanda inşallah bu duyguyu yeniden tadarsın

kızlar gittigidiyordan alışveriş yapıyor musunuz? çatlak kremi alacam da hiç oradan alışveriş yapmadım. lierac krem normalde piyasade 70-80 lira. gitti gidiyorda 4 kutu 145 lira

kızlar gittigidiyordan alışveriş yapıyor musunuz? çatlak kremi alacam da hiç oradan alışveriş yapmadım. Lierac krem normalde piyasade 70-80 lira. Gitti gidiyorda 4 kutu 145 lira

orki bana doktor elancy diye bir kremi tavsiye etti bir arkadaşta medacassolu çatlayan yerim bile düzeldi dedi ama kıllandırır diye duydum en sonda doğru yanlış bilmiyom ki o çok ucuz o , erkek çocukta kıllandırıyomuş adamı ayrıca Bu arada bu kıllanma hakkında bilgiyi insan deneyi sonucu öğrenmedim veterinerde çalışan biri dedi Bu kadar gereksiz bilgiden sonra , gitti gidiyor güvenilir bence o anlamda soruyorsan , ama ben ovu testi dışında ecza türü bişey almadım hiç..

aman yarabbi kıllandıranı boş ver. kız zaten gebelikle birlikte göğsümden karnıma kadar orta hatta kıllanma oldu. gördükçe sinir oluyorum ya o kıllara bana da kadın doğumcu arkadaş önerdi lierac kremi

kızlar bugün sattan itibaren 13.Gun. yine 36.5 çikti.akinti falan da baslamadi.yarin bizim evlilik yildönumumuz. 5.senemize giriyoruz.bebiş yapmaya baslayali tam bir sene oldu
buraya acibadem hastanesi acildi. jinekologunu cok övüyorlar.yarin ona mı gitsem acaba diyorum ..yumoslara bakitabilirim. ilac kullanmadan nasil oluyor merak ettim. belki de yildönumuzu bekliyor bebek gelmek icin.

bir baktır canım. yumurta varsa takip ederler belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…