Kızlar yarın sabah erken Türkiye'ye uçuyorum 2 hafta Antalya side de olacağım .
aynı zamanda çookk bozuk bir morale gidiyorum büyük ihtimal dönüşte eşimden ayrılacağım(
orada internet vardır muhakkak Hotel'de ,vakit çok olur orda sizlere yazmaya çalışacağım .
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın .sizleri seviyorum
orkide - rümeysa-iremneva-viole-tu met-cemree-berceste-nazlıma-Derya-meltem-bartek-Selda
Kuzum çok üzüldüm. Hic çıkar yol yok mu?
Kikimm inan yazacak soyleyecek bisey bulamiyom.hayirlisi diyelim belki tatile cikip ondan uzak olman durumu duzeltir.Yok orkidem aylardır böyle gittikçe zorlaşıyor herşey ,ve ben artık karnımdaki bebeğim stres olsun istemiyorum ,inanki çoğu zaman düşük mü yapacam acaba kalbimi durdu diye endişeleniyorum,hadi beni boşver bebeğime bunu yapmaya hakkı yokböyle olmaktansa herkez kendi yoluna ,tatile çıkıyorum oda bende düşünecekmişiz aileleler öyle diyor ,bana kalsa hiç uzamasın şimdi bitsin
bakalım ne olucak
günaydın kızlarrr ve kuzular
hemşom belki tatil ikiniz içinde iyi gelecek stressiz rahat daha iyi düşünürsünüz eşinde farkeder seni nası yıprattığını etkilediğini 2 haftanı güzel geçir tamam mı tombiş olsun kızçende oda eğlensin
kızlarrrrr bebeğimin bir haftadır dışardanda hareketleri belli oluyordu malumunuz babamız yoktu ama dün akşam ilk defa tanıştılar , gece yattığımda daha hareketli elini koydu eşim hareketi hissedince tepkisi kız bu hareket ediyo gece gece napıyo orda dedi
Sabah uyurken sag dizimin arka tarafina bir kramp girdi anlatamam bi acidi bi acidi bi avaz bagirttii beni aha dedim doguruyom ordaki kramp ile dogumun ne alakasi var ise artiknasil olcak bu isler dedim kurt kuzuyla yanynaaaa sarkisi dedirtti bana
benimde 2 haftadır arada diz değilde dizin alt tarafı arka baldır böyle uyuşma kramp arası bişey oluyo sabah onla uyanıyom, sen magnezyum kullanıyormusun normalde şikayetim olmayınca doktor vermedi bana , bende kalsiyumu basmaya başladım sabahları 3 peynir türünü birden götürüyom akşamda hem dondurma hem süt şimdilik sıkıntı yok bir süredir ( bu arad orki bu kısmı okumasın) .............
Yok magnezyum falan hecc biseyy kullanmiyomm.boyle bicagi aldilar dizimin asagisina arka tarafina btirdilar benim bagirmamla esimin bi uyanmasi vardi uykulu uykulu nereme saldiracagini sasirdi.pazartesi doktora gidicem gene olursa soylewrim belki vitaminn verir ilac kullanmkatn nefet ediyom ya....sende masallahh kasi bir taraflarini kiskanmiyom desewm yalan olur ama artniyetsizz kotu bir niyetim yok..yogurt yogurt kalsiyum deposu bide koy yogurtu bulsan yemede yaninda yat
yogurdu saymıyom bile bir öğün kesin yiyorum bazen 2 öğündede oluyo eşim gümüşhaneden almış çok beğenmiş köy değil ama aratmaz köy koyun yogurdu arası bişey ki ben koyun yogurdunu çok severim helede annem yaptıysasen doktoruna kasılmayı söyle magnezyum verir erken kasılmalar zaten tehlikeli erken doğum nedeni diye biliyom bende sık yaşamaya başlarsam söylüycem şimdi bacak sonra neresi kasılcağı belli olmaz ...
işte o kasılmalar erkenden olunca iyi değilmiş kasılma kesilsin diye doktorlar magnezyum veriyo nası bişey olacak adetken ki çekilme gibidir heralde....sabah sabah korkutma beni be ne alaka kız bacaktaki kasılmayla erken doğumunbazı bayanlar diyor karnımda kasılmlar oluyor diye bu nasıl bişey cok merak ediyorum
bu arada viıoleden haberin var mı
işte o kasılmalar erkenden olunca iyi değilmiş kasılma kesilsin diye doktorlar magnezyum veriyo nası bişey olacak adetken ki çekilme gibidir heralde....
benimde 2 haftadır arada diz değilde dizin alt tarafı arka baldır böyle uyuşma kramp arası bişey oluyo sabah onla uyanıyom, sen magnezyum kullanıyormusun normalde şikayetim olmayınca doktor vermedi bana , bende kalsiyumu basmaya başladım sabahları 3 peynir türünü birden götürüyom akşamda hem dondurma hem süt şimdilik sıkıntı yok bir süredir ( bu arad orki bu kısmı okumasın) .............
Duydum bi kerem. Ben de süt yoğurt hiç yok. Peynir de bir kibrit kutusunun 6 da 1 i kadar ancak yiyebiliyorum
Günaydın bakeem. Rumus serum karnını doyurmuyo mu diye sormuşsun. Yok canım doyurmuyo sadwce su ihtiyacını karşılıyor
Duydum bi kerem. Ben de süt yoğurt hiç yok. Peynir de bir kibrit kutusunun 6 da 1 i kadar ancak yiyebiliyorum
sen inanma iremin yazdıklarını kanduruk yapıyor ooo hem öyle hamile olupta hic midesi bulanmayan başıdönmeyen yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?