aman yarabbi kıllandıranı boş ver. Kız zaten gebelikle birlikte göğsümden karnıma kadar orta hatta kıllanma oldu. Gördükçe sinir oluyorum ya o kıllaraBana da kadın doğumcu arkadaş önerdi lierac kremi
kızlar bugün sattan itibaren 13.gun. Yine 36.5 çikti.akinti falan da baslamadi.yarin bizim evlilik yildönumumuz. 5.senemize giriyoruz.bebiş yapmaya baslayali tam bir sene oldu
Buraya acibadem hastanesi acildi. Jinekologunu cok övüyorlar.yarin ona mı gitsem acaba diyorum ..yumoslara bakitabilirim. Ilac kullanmadan nasil oluyor merak ettim. Belki de yildönumuzu bekliyor bebek gelmek icin.
o kıllandıran için genelde iyi yorumlar gördüm arkadaşa eczacı tavsiye etmiş boşuna bir sürü para veriliyo diğerlerine demiş ki göğüs çatlaklarına falan süper çözümmüş , cilt lekeleriyle ile ilgili kk da ble topik gördüm ii diye kıllanmayı sadece bir kişiden duydum belki hayvan kıllanmaya müsaittir veterinerdi çünküBu arada bebişin biri erkek diyom ahada bir belirti daha ben kıllanmadım üstüne kaşlarım bile çok ağır çıkmaya başladı kızçemin östrojeni sağolsun
canım şuan yükselmiyo ve 13. Günse kesin önemli günler bu günler iyi değerlendir yükselmeden ataşınDoktoruda bir dene ama mesela bugün git büyük ihtimal çatlayacan bence yakında
he ben de birini erkek hissediyorum diğerini de kız. Annem de kızlara hamileliğinde böyle çok kusar perişan olurmuş.
kızın ki zor geçermiş ama ben istisna2 li testte beta 50 nin altıysa erkekmiş ben istisna çin takvimi bana erkek dedi biz yine istisna
Slm canlar nasılsınız... Arzu hosgeldin canım...
Irem Napiyon nasılsın şeker konusamiyoz seninle hiç...
Yengem doktoruyla konuşmuş ben erken gidiyorum ya kocis gelene kadar bana bakcak kocis gelincede aşılama yapabiliriz isterse demiiiissss :)
Karamana hamile gitcem ınşallah...
slm canlar nasılsınız... Arzu hosgeldin canım...
ırem napiyon nasılsın şeker konusamiyoz seninle hiç...
Yengem doktoruyla konuşmuş ben erken gidiyorum ya kocis gelene kadar bana bakcak kocis gelincede aşılama yapabiliriz isterse demiiiissss :)
karamana hamile gitcem ınşallah...
artık seni sevmiyom irmooos :-d biz ikili test yaptirmayacagiz. ıkizlere yapilmiyormus. Yanlış sonuçlar çıkabiliyormus
ben affetmeye dünden razıydımÖzür dilediyse ne güzel yapcak bişey yok sende affedivericenn. arada canları sıkılınca hanzoluk yapmk isityor bu herifler arada izin vermek lazım aşırıya kacmamak şartıyla tabikiii
napıyım çok yogunum, ama sizi merak da ediyorum....biii ceeeee diyip gidiyon hadi bakalım
sesin soluğun çıkmıyo naptın doğum yaptın mı?slm kızlar beni unuttunuz mu
Kepenki ben actimmmmmmmmmmm hayirli sabahlarrr kizkardesim geliyor istanbuldan.1 saate burda olacak insallah..ben cok kotu belimi incitmisim
Ay canım benim ya çok mutlu oldum. Hemencene sana özel duaya da baslayalim. 4444 tefriciye basla kendi başına bitir.
hayırlı olsun tatlımmmmhadi memleketim doğumlu bir yeğenim olsun
işe yarar mı bu saatten sonra bir dene istersenBen sırf bu beta değeri için 2 li yaptırmıştım diğer testleri yaptırmadım bende gelecek çarşamba ayrıntılıya gircez
canım her işte bir hayır vardır derler çok inanırım bence siz taşındıktan kısa bir süre sonra bize güzel haberi vericeksin çok yaklaştı teslim ol tevekkül et çok yakında meleğini göndericektir yüce RabbimBenim kırmızılar geldi erkenden :'' ' '( çok stres yaptım sanırım bugün ateşte düşüşe gecince 5 gün önceden geldi ışte
Of allahım ya kırmızı renk görmek bile istemiyorum artık :'' ' '( bu ay 14. Ay ne zaman olcak :' ' ' ' '( sabaha kadar aglayasim var :' ' ' ' ' ' ' ' ' '(
Kızlar geçmişi fırsatım olmadığı için okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir bugun doktora gittim kızım olacakmışşşş :)))) cok mutluyum kizlarrrrrrr hepinizi öpüyorum :))
bu kocalara noluyo ben anlamıyorum bu haftasonu biz de çok kötü bi kavga ettik hatta boşanma dilekçesi bile imzaladık annemin evindeydim yeni geldim şimdi barıştıkKızlar yarın sabah erken Türkiye'ye uçuyorum 2 hafta Antalya side de olacağım .
aynı zamanda çookk bozuk bir morale gidiyorum büyük ihtimal dönüşte eşimden ayrılacağım(
orada internet vardır muhakkak Hotel'de ,vakit çok olur orda sizlere yazmaya çalışacağım .
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın .sizleri seviyorum
orkide - rümeysa-iremneva-viole-tu met-cemree-berceste-nazlıma-Derya-meltem-bartek-Selda
peeeh bu kızların hepsine küstüm ben.. beni hiç kimse merak etmemiş sormamışlar bile üstelik düşük tehlikem vardı bi kişi bu viole nerde dememiş bi hayalim sormuşOrkidem bana bir özet geçebilirmisin geçmişi okuyamıcam şimdi uzun olur erkenciyim malum.
selda doğurdumu ? Viole bebişi gördümü ?başka yeni haberler ?
kızlar doğum yaptım pazartesi 16 da suni sancıyla normal oldu çok şükür
çok tatlı bi kızım oldu adını yağmur ayşe koyduk
Allah hepinizede nasip etsin inşallah sağlıklı evlatlar alın kucaklarınıza
walla aslında süper olur belisimide verdim bitiririm orlanmam... orkide ya bide ben 25ince hastalandım ya 14 ündede memlekete gitcem yani yumurtlama günüm büyük ihtimal yine muşta kocişin yanında olcak... bellimi olur belki aşılamaya bilem gerek kalmazzz...
ayy ewet karaman doğumlu olcak olursa
Maşallah canım. Gözün aydin. Sağlıkla büyütünkızlar doğum yaptım pazartesi 16 da suni sancıyla normal oldu çok şükür
Ama ben de sormuştum gormedin heral. Cok merak ettim seni.canım her işte bir hayır vardır derler çok inanırım bence siz taşındıktan kısa bir süre sonra bize güzel haberi vericeksin çok yaklaştı teslim ol tevekkül et çok yakında meleğini göndericektir yüce Rabbim
kız mııııııı ay çok güzel maşallah maşallah hayırlı evlat olsun işallah inşallah benim de kızım olucaktır tabi sağlıklı hayırlı olsun en başta isteğim bu ama gönlümden geçen bir kız
bu kocalara noluyo ben anlamıyorum bu haftasonu biz de çok kötü bi kavga ettik hatta boşanma dilekçesi bile imzaladık annemin evindeydim yeni geldim şimdi barıştıkgönlünü ferah tut inşallah düzelirsiniz canım benim bunu canı gönülden söylüyorum
peeeh bu kızların hepsine küstüm ben.. beni hiç kimse merak etmemiş sormamışlar bile üstelik düşük tehlikem vardı bi kişi bu viole nerde dememiş bi hayalim sormuşbebeğimin kesesini gördük canımcım betamız da en son 9000 olmuştu 4+5 dedi doktor 2 gün önce
maşallah canım hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah darısı bizim başımıza
Maşallah canım. Gözün aydin. Sağlıkla büyütün
Ama ben de sormuştum gormedin heral. Cok merak ettim seni.
Kuzum bu ggebeliklerde cok oluyor eslerle sorunlar. Ama aceleci davranmamak lazım. Çünkü büyük çoğunluğu düzeliyor. Ben de ilk gebelikte boşanmayi düşündüm. Arkadasim hamileyken evi terketti. Ev tutacakti. Zor ikna ettik. Birak kocan bu süreçte evden gitsin dedik. Ta doguma kadar küs kaldılar. Ikisi de bebegi görünce küs olduğunu unuttu. Böyle şeyler cok oluyor yani
Canım evde varsa her gun kuru incir ye. Arı sütü aktarlarda marketlerde satılıyor. Alabilirsen hemen al her sabah aç karina bir tatlı kaşığı ye. Her gün ateş ölç ve bize yaz emi. Ari sütü kocan da yesin. Bulamazsan bal yiyin. Belkim adanaya gittiginde hamile olursun inşallah :-D
çok üzüldüm bu süreçte orkidem haklısın galiba
orkidem değerlerim nasıl yorumlasana bi 6. hafta içindeyim ama 4+5 çıktık dün ne dersin normal mi?
masallahkızlar doğum yaptım pazartesi 16 da suni sancıyla normal oldu çok şükür
kızlar bişi sorcam size ewde folik asit var onu içsem nolur_??? faydası olurmu bu kadar kısa sürede...:26::26:
kızlar bişi sorcam size ewde folik asit var onu içsem nolur_??? faydası olurmu bu kadar kısa sürede...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?