hiçte bile kanduruk falan yapmıyom ben ona hamile olduğunu öğrenmeden dedim gel beni sevme bana çeksin kuzuların diye ama yokkk dedi ille seviyom
günaydın güzel hamisler...
Her gün çıkarsam da bir iki lokma yiyordum doymasam da. Dun bir şey yiyemedim sürekli kustum gece 2 ye kadar onca iğne seruma rağmen. Bir de üstüne mide yanması. Bilgisayara bakamiyordum şimdi tv ye de bakamiyorum. Bulantiyi artırıyorhe cancağızım sorduydum ben tok ta tutuyor sandıydımm eee şimdi sen hic bişey yiyomuyon serumda tok tutmuyor ufffff oldum ben şimdiii tez zamanda geçer inşallahhhhh
şuan kandan besleniyolar yediğin çok önemli değildir ama inş. 2 haftaya bitecek sıkıntıların her türlü besini tattırcan bebişlerine , yer onları teyzesi
Atesim yumurtlama öncesine döndü canım olcuyorum halen ama daha ateş ölçme topigindeki tabloyu yapamadım bugün onuda yapayım diyom.... Doktor iki tane var aklımda biri arcanin dediği bide eşimin yengesiyle konuştuk onun doktoruna da gidebilirim... Oda çok memnun doktorundan esinde sıfır sperm çıkmış onun çok tedavi gördüler 16 yıl sonra 6 tüp bebek denemesinden sonra şimdi 1 yaşında çok yakışıklı bi oğulları varonun doktorunada gidebilirim... Bakalım kısmet artık ... Belki karamana hamile olarak gidebilirim bellimi olur
Atesim yumurtlama öncesine döndü canım olcuyorum halen ama daha ateş ölçme topigindeki tabloyu yapamadım bugün onuda yapayım diyom.... Doktor iki tane var aklımda biri arcanin dediği bide eşimin yengesiyle konuştuk onun doktoruna da gidebilirim... Oda çok memnun doktorundan esinde sıfır sperm çıkmış onun çok tedavi gördüler 16 yıl sonra 6 tüp bebek denemesinden sonra şimdi 1 yaşında çok yakışıklı bi oğulları varonun doktorunada gidebilirim... Bakalım kısmet artık ... Belki karamana hamile olarak gidebilirim bellimi olur
Inşallah orkidem ınşallah... Benim bi komşum war burda çok sewerim onu öz ablam gibi... Hasta oldum dedim uzuluyodum da zaten anladı oda... Moral vermek için tamm tamm üzülme bu kadar ben biliyom neden bu kadar üzülüyosun burda hamile olmadin benden hediye alamicaksin o yüzden dimi falan dedi
Her gün çıkarsam da bir iki lokma yiyordum doymasam da. Dun bir şey yiyemedim sürekli kustum gece 2 ye kadar onca iğne seruma rağmen. Bir de üstüne mide yanması. Bilgisayara bakamiyordum şimdi tv ye de bakamiyorum. Bulantiyi artırıyor
Ya dun kadin dogumcu arkadaş daha da surebilir 11-12 haftanda daha da artabilir dedi. Böyle devam ederse yatiracaklarmis
Ewet çok uğraştılar gerçekten ve maddi durumlarida hiç yoktu tüp bebeğin birinin masrafını biz vermiştik ama o tutmamıştır son besincide tutmayinca çok üzüldüler maddiyatta tükenince vaz geçmişlerdi 6. Denemeyide gorumcesi verdi son bu olsun dedi kısmet ışte o tuttu... Çok iyi insanlar ben çok sewiyorum dayisinida yengesinede eşimin iyi olanın karşısına rabbim de iyi insan cikariyo demekki... Bu tüp bebek denemeleri boyunca ev sahiplari kira almadi onlardan benimde yardimim böyle olsun dedi hep :) allah kalbi temiz olanın herzaman yanında bundan eminim...
Ewet çok uğraştılar gerçekten ve maddi durumlarida hiç yoktu tüp bebeğin birinin masrafını biz vermiştik ama o tutmamıştır son besincide tutmayinca çok üzüldüler maddiyatta tükenince vaz geçmişlerdi 6. Denemeyide gorumcesi verdi son bu olsun dedi kısmet ışte o tuttu... Çok iyi insanlar ben çok sewiyorum dayisinida yengesinede eşimin iyi olanın karşısına rabbim de iyi insan cikariyo demekki... Bu tüp bebek denemeleri boyunca ev sahiplari kira almadi onlardan benimde yardimim böyle olsun dedi hep :) allah kalbi temiz olanın herzaman yanında bundan eminim...
Oyyy ilaç alıyor musun peki? Nane iç demeye korkuyorum bulantıysa iyi geliyor ama sen böyle hamis hamis bilemedim ki! Ayva olsa aslında o da çok iyi gelir. Anneme kemoterapi sonrası bulantıysa kessin diye ayva yediriyorduk... İnsanin elinden bişeyi gelmemesi çok kötüYok kuzum cekemedim. Tez zamanda yollayacam. O belirtilere çok şükür. Ama insan daha duygusal hassas oluyor. Kusarken tutamiyorum agliyorum bir yandan. Açlığa dayanamıyorum artik :'(
Yok tatlım gidemedi bi türlü, o giderken beni de lazere bırakacaktı ama olmadı, ben böyle daldım çayıra... Esim dün özrünü diledi gönlü aldı,şimdilik hanzuktan terfi etti.bu aksam uşağa gidecek sanırım haftaya kaldıInsallahh senin oglusun olurda hanzo olarak buyutme emi.kadin ruhundan anlayacak sekilde buyut..senin esin doktora gittimi kontrol icin
Canım benim, kikim ne olur kendini ve bebisini duşun,bazen kafa dinlemek iyi geliyor, ben duzelecegine inanıyorumKızlar yarın sabah erken Türkiye'ye uçuyorum 2 hafta Antalya side de olacağım .
aynı zamanda çookk bozuk bir morale gidiyorum büyük ihtimal dönüşte eşimden ayrılacağım(
orada internet vardır muhakkak Hotel'de ,vakit çok olur orda sizlere yazmaya çalışacağım .
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın .sizleri seviyorum
orkide - rümeysa-iremneva-viole-tu met-cemree-berceste-nazlıma-Derya-meltem-bartek-Selda
Oyyy ilaç alıyor musun peki? Nane iç demeye korkuyorum bulantıysa iyi geliyor ama sen böyle hamis hamis bilemedim ki! Ayva olsa aslında o da çok iyi gelir. Anneme kemoterapi sonrası bulantıysa kessin diye ayva yediriyorduk... İnsanin elinden bişeyi gelmemesi çok kötü
Yok tatlım gidemedi bi türlü, o giderken beni de lazere bırakacaktı ama olmadı, ben böyle daldım çayıra... Esim dün özrünü diledi gönlü aldı,şimdilik hanzuktan terfi etti.bu aksam uşağa gidecek sanırım haftaya kaldı
Canım benim, kikim ne olur kendini ve bebisini duşun,bazen kafa dinlemek iyi geliyor, ben duzelecegine inanıyorum
Neyse telden yazmak zor oluyor,görüşürüz sonra
Benim kuzumla bugün son günüm annesinden sürekli giydiği biseyini istedim hatıra diye...oda bi hırka bide terliklerini verdi... Karamanda evimin baş köşesinde durcak onlar... Bende uyutunca dışarı cikicam yazlık bisiler alcam kuzuma... Oyyyhhh ben ağlarım ayrılırken :'' '(
Bırakırım ama beni hatırlayacağından şüpheliyim daha 3 yaşında... Seneye kreşe gitcek son bakıcısı benim o yüzden unutmaz belki... Rümüş görsen öyle tatlı ki anlatmam uyurken izlemek bile güzel
Oyyy ilaç alıyor musun peki? Nane iç demeye korkuyorum bulantıysa iyi geliyor ama sen böyle hamis hamis bilemedim ki! Ayva olsa aslında o da çok iyi gelir. Anneme kemoterapi sonrası bulantıysa kessin diye ayva yediriyorduk... İnsanin elinden bişeyi gelmemesi çok kötü
Yok tatlım gidemedi bi türlü, o giderken beni de lazere bırakacaktı ama olmadı, ben böyle daldım çayıra... Esim dün özrünü diledi gönlü aldı,şimdilik hanzuktan terfi etti.bu aksam uşağa gidecek sanırım haftaya kaldı
Canım benim, kikim ne olur kendini ve bebisini duşun,bazen kafa dinlemek iyi geliyor, ben duzelecegine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?