hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın kızlaaaaar.ahanda benim göbek. maşallah deyin kuzularıma
Eki Görüntüle 744036

ne güzel olmussun kiz orkide! masallah.

ireeemmm ne tatli bebis esyalarin olmus öyle insallah saglikla gelsin bebekleriniz

bizim bugün evlilik yildönümümuz..ben adamin hediyesini bugün alıcam. dün geceyarisi adam eköpekleri gezdiricem diye disari ciktti.elinde hediye posetleri vardi. cok mutlu oldum görünce. .ben ne hediye alacagima karar bile vermedim daha. cok utandim garibim hediye sormadi bile bana.ben olsam hediyem nerde derdim disari cikinca bulurum herhalde biseyler. bugün ates olcmeyi unuttum. buraya girince aklima geldi.

sağol tatlım daha güzelleri sizlerin olsun biz işi kolayladık sanki Kız bir şu işi savsaklama dövcem seni ha

ireeem cicileriniz çok güzel sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah canım
günaydın kızlaaaaar.ahanda benim göbek. maşallah deyin kuzularıma
Eki Görüntüle 744036

maşallah kuzularına biz burdayız diyolar annesi

amanda aman yesinler onun cicileriniii irem güle güle giysin kızcen bu cicişleri... ama üstünde paralanmasın ikinciyede kalsın

amanda aman yesinler onun cicileriniii Irem güle güle giysin kızcen bu cicişleri... Ama üstünde paralanmasın ikinciyede kalsın

ya gözüm hep pembelerde hatta pembe soluk geldi fuşyalarda , sana inat pembişler çok o kadar cazip geldi ki çok azı erkek bebeğe uygun oldu pembişte giydirirm ben paşama bu gidişle

ya gözüm hep pembelerde hatta pembe soluk geldi fuşyalarda , sana inat pembişler çok o kadar cazip geldi ki çok azı erkek bebeğe uygun oldu pembişte giydirirm ben paşama bu gidişle

fark ettim ettim çoğu pembe ama olsun maviler griler yeşiller falan kurtarıyo hastane çıkış takımlarıda çok şeker, o gri donuna bittim ama, totosu çok tatlı... hepsi güzel işte ya hepsi çok şugar darısı bana inşallah

amin canım daha iyileri ossun bebişinin hatta , ya dayanamadım pembeler çekti beni pembe donunu beğenmedin mi kızımın sadece ben açabilirmişim

Eki Görüntüle 743950 Eki Görüntüle 743951

kızlar hadi cinsiyet tahmininde bulunun çok merak ediyorum:)))

bana erkek gibi geldi yani içime öyle doğdu
hayırlısı bakalım

inşallah hepsini birde bebişin içindeyken görürüz canım
hepsi birbirinden güzel gerisinide bekliyoruz inşallah

kız sen boşver rengi hem erkeğe pembe daha çok yakışıyoo

çok şükür seldamm kavuşmuşsun güzel kızına gözün aydın

Allah diğer bekleyen tüm arkadaşlarıma sağlıkla meleklerine kavuşmayı nasip etsin inşalllahh

AMİN

kız sen boşver rengi hem erkeğe pembe daha çok yakışıyoo

ya babası pembe t-shirt giyiyo oğluda giyer ama ben niyeyse rabbim nasip ederse tabide 2. De kız olurmuş gibi geliyo

Bu arada inşallah tez zamanda senden bekliyorum böyle resimler inşallah canım, ben şimdilik cici olayını kapattım tek tük ihtiyaçlarını gidercem kısmetse en azından ben almaycam ....

kızlar gene yıl temmuzda yazmıstım dusuk yaptım adetım nezaman olur dıye eylulde tekrar hamıle kaldım 34.haftada erken dogum yaptım ve suan kızım 40 gunluk cok sukur saglıklı vehızla buyuyor benım uc kaybım vardı enbuyugunu 34.haftda kaybetmıstım buda 34.haftada dunyaya geldı ama cok sukur sesını duydum saaglıklı dogdu allah herseyın hayırlısını versın herkeze nasıp etsın cok guzel bı duygu

hayırlısı olsun canım RABBİM sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşaALLAH

bayıldım bu cicilere maşaALLAH barekALLAH RABBim evladınızı nur eylesin inşaALLAH. teyzeleri olaraktan bu cicilerin içinde de kızçemizi görmeyi istiyoruz nasipse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…