hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sağol canım. canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun, eşinle nice mutlu huzurlu, bebişli yıllar geçirirsiniz inşallah
tebrik ederim canım. sağlıcakla kucağına al inşallah.

canım kızlar erkek demişler benim içimden kız geçti valla. bakalım ne çıkacakhayırlı olsun da.
canım bir de ocak annesi olacakmışsın. ocak 2014 anneleri topiğine de uğra

Son düzenleme:
Kizlar saat 3 de ciktik doktordan kizimiz 27 haftalik olmusuz tabii diger olcumlerde 3 4 gunluk oynamalar var.800 gr 30 cm boyundaymis sagolsun doktor ablamizz kalp atislarini da dinletti sira numaram 96 ydi aama halenn o guler yuzlulugu devam ediyordu dedim doktor ablamiza guler yuzunuz icin cok tesekkur ederiz diye bidahakine insallahhh dilek sikayet kutusuna dokturucem doktor abllamiz icin guzel seyleri..resim vermeyi unuttu bende daha yormak istemedim guzel doktorumuzu.yarin ozelde cektirdiklerimi yukleiycem.doktordan ciktik koye gitiik dereye karsi cayimizi yudumladik sonra dereye ayaklarimizi soktukk bi guzel geldi bi guzell offf anlatamam yaa..sonra dedemlere giittik yeni eve geldim kizkardesimin vesilesiye bi guzl gezdik..iste boylle gecti gunumuz..sizleri de ozledim hatta koye gidince kardesmin teefonundan yazacaktim aama koyu gorunce azcik unttum sizi

masaallaahh bebeklerinize hepsi guzel güzel saglikli buyuyor. kucaginaza daha saglikla gelsin insallah.

oh oh maşaALLAH iyi gelmiştir tabi değişiklik. seni de prensesi de öpüyorum canımm

kızlar bu özelde cektirdiğim foto maşallah deyiverirseniz seviniriz

Eklentiler

• $4-5511D132-512901-480.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $4-E896A5B7-473745-480.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 35
Rumus canım maşallah barekallah subhanallah. Cok tatlı. Allah sana ve eşine bagislasin. Hayirli salih evlat olsun

maşallah canım hem kızına hem sana iyi olmuş temiz hava almış prensesin de

Sagolasin canimmm sende durumlar iyidir insallah..gezmkten size cook yazamiyom okuyim sadece

doktorum 3 hafta sonra çağırdı kalp atışı için alttan bakmıyo ya lekelenmelerim olduğu için .. bekliyoruz bakalım gerçi lekelenmem de kalmadı hiç Allah'a şükür
inşallah duyarız kalp atışını 3 hafta sonra

amiiin inşallah canım ama içimden bi ses daha çok bekleyecem diyor. biz sanırım yardımcı teknikler olmadı mı bebiş sahibi olamayacaz. neyse artık, düzeltiğinize sevindim bianlık sinirle çok kırıcı şeyler olabiliyor şimdi iyiyiz şükür...
naapmışsın neva bütün çarşıyı alıp gelmişsin hem de çok ucuza almışsın, iyi yapmışsın çok ağırlaşmadan işini halletmişsin hepsi çok şeker güle güle kullansın yavrun
günaydın kızlaaaaar.ahanda benim göbek. maşallah deyin kuzularıma
Eki Görüntüle 744036
oyyy göbişini sevsinler maşşallah tam ikiz göbişi en boy yükseklik almış başını gidiyooo. bişi söyliyim ben sana hamileliği sana çok yakıştırdım maşşallah
Ben simdik kismetse kizimi gormeye gidicem doktor ablamiz insallah azcik erken geldigim icin kizmaz.kizlar sizi seviyomm
biz de seni seviyoz rümüşüm
kızlar bu özelde cektirdiğim foto maşallah deyiverirseniz seviniriz
maşşallah maşşallah maşşalah Allah bağışlasın çiçeğini

Sağol cemrem benim. Valla bir şey diyim mi bu tüp işi yumurtlama günü sayıp ilişkiye girmekten, aşılama için boşuna kasmaktan daha kolaymis. Oh adamin suratina bakmadım o ay. Artık adamdan sıkılmıştim. O yüzden yardimci ureme tekniği ile olsun geç olmasin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…