Ben simdik kismetse kizimi gormeye gidicem doktor ablamiz insallah azcik erken geldigim icin kizmaz.kizlar sizi seviyomm
sağol canım. canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun, eşinle nice mutlu huzurlu, bebişli yıllar geçirirsiniz inşallahne güzel olmussun kiz orkide! masallah.
ireeemmm ne tatli bebis esyalarin olmus öyleinsallah saglikla gelsin bebekleriniz
bizim bugün evlilik yildönümümuz..ben adamin hediyesini bugün alıcam. dün geceyarisi adam eköpekleri gezdiricem diye disari ciktti.elinde hediye posetleri vardi.cok mutlu oldum görünce. .ben ne hediye alacagima karar bile vermedim daha. cok utandim garibim hediye sormadi bile bana.ben olsam hediyem nerde derdim disari cikinca bulurum herhalde biseyler. bugün ates olcmeyi unuttum. buraya girince aklima geldi.
tebrik ederim canım. sağlıcakla kucağına al inşallah.kızlar gene yıl temmuzda yazmıstım dusuk yaptım adetım nezaman olur dıye eylulde tekrar hamıle kaldım 34.haftada erken dogum yaptım ve suan kızım 40 gunluk cok sukur saglıklı vehızla buyuyor benım uc kaybım vardı enbuyugunu 34.haftda kaybetmıstım buda 34.haftada dunyaya geldı ama cok sukur sesını duydum saaglıklı dogdu allah herseyın hayırlısını versın herkeze nasıp etsın cok guzel bı duygu
Kizlar saat 3 de ciktik doktordan kizimiz 27 haftalik olmusuz tabii diger olcumlerde 3 4 gunluk oynamalar var.800 gr 30 cm boyundaymis sagolsun doktor ablamizz kalp atislarini da dinletti sira numaram 96 ydi aama halenn o guler yuzlulugu devam ediyordu dedim doktor ablamiza guler yuzunuz icin cok tesekkur ederiz diye bidahakine insallahhh dilek sikayet kutusuna dokturucem doktor abllamiz icin guzel seyleri..resim vermeyi unuttu bende daha yormak istemedim guzel doktorumuzu.yarin ozelde cektirdiklerimi yukleiycem.doktordan ciktik koye gitiik dereye karsi cayimizi yudumladik sonra dereye ayaklozledim hatta koye gidince kardesmin teefonundan yazacaktim aama koyu gorunce azcik unttum sizi
Kizlar saat 3 de ciktik doktordan kizimiz 27 haftalik olmusuz tabii diger olcumlerde 3 4 gunluk oynamalar var.800 gr 30 cm boyundaymis sagolsun doktor ablamizz kalp atislarini da dinletti sira numaram 96 ydi aama halenn o guler yuzlulugu devam ediyordu dedim doktor ablamiza guler yuzunuz icin cok tesekkur ederiz diye bidahakine insallahhh dilek sikayet kutusuna dokturucem doktor abllamiz icin guzel seyleri..resim vermeyi unuttu bende daha yormak istemedim guzel doktorumuzu.yarin ozelde cektirdiklerimi yukleiycem.doktordan ciktik koye gitiik dereye karsi cayimizi yudumladik sonra dereye ayaklarimizi soktukk bi guzel geldi bi guzell offf anlatamam yaa..sonra dedemlere giittik yeni eve geldim kizkardesimin vesilesiye bi guzl gezdik..iste boylle gecti gunumuz..sizleri de ozledim hatta koye gidince kardesmin teefonundan yazacaktim aama koyu gorunce azcik unttum sizi
maşaALLAH barekALLAH şu güzelliğe bak annesi kırkbirkere maşaALLAH. yerim ben onu yerimkızlar bu özelde cektirdiğim foto maşallah deyiverirseniz seviniriz
maşaALLAH barekALLAH şu güzelliğe bak annesi kırkbirkere maşaALLAH. yerim ben onu yerim
Aminn sagolasiniz kizlar..bu sabah kepenk acmakla gorevli arkadasi goremedim hayirdir insallahhRumus canım maşallah barekallah subhanallah. Cok tatlı. Allah sana ve eşine bagislasin. Hayirli salih evlat olsun
Kizlar saat 3 de ciktik doktordan kizimiz 27 haftalik olmusuz tabii diger olcumlerde 3 4 gunluk oynamalar var.800 gr 30 cm boyundaymis sagolsun doktor ablamizz kalp atislarini da dinletti sira numaram 96 ydi aama halenn o guler yuzlulugu devam ediyordu dedim doktor ablamiza guler yuzunuz icin cok tesekkur ederiz diye bidahakine insallahhh dilek sikayet kutusuna dokturucem doktor abllamiz icin guzel seyleri..resim vermeyi unuttu bende daha yormak istemedim guzel doktorumuzu.yarin ozelde cektirdiklerimi yukleiycem.doktordan ciktik koye gitiik dereye karsi cayimizi yudumladik sonra dereye ayaklarimizi soktukk bi guzel geldi bi guzell offf anlatamam yaa..sonra dedemlere giittik yeni eve geldim kizkardesimin vesilesiye bi guzl gezdik..iste boylle gecti gunumuz..sizleri de ozledim hatta koye gidince kardesmin teefonundan yazacaktim aama koyu gorunce azcik unttum sizi
Sagolasin canimmm sende durumlar iyidir insallah..gezmkten size cook yazamiyom okuyim sadecemaşallah canım hem kızına hem sanaiyi olmuş temiz hava almış prensesin de
Sagolasin canimmm sende durumlar iyidir insallah..gezmkten size cook yazamiyom okuyim sadece
doktorum 3 hafta sonra çağırdı kalp atışı için alttan bakmıyo ya lekelenmelerim olduğu için .. bekliyoruz bakalım gerçi lekelenmem de kalmadı hiç Allah'a şükür
inşallah duyarız kalp atışını 3 hafta sonra[/QUOTEcanim benim bak bu onemli haberini ben okumadim korkmak yok hayirlisiyla onlat bebisinin yer yapma lekeleri.bol bol dinlen dualarini et.rabbimin izniyle biseycikler olmaz..
amiiin inşallah canım ama içimden bi ses daha çok bekleyecem diyor. biz sanırım yardımcı teknikler olmadı mı bebiş sahibi olamayacaz. neyse artık, düzeltiğinize sevindim bianlık sinirle çok kırıcı şeyler olabiliyor şimdi iyiyiz şükür...tumetim yaşadıklarıma verin beni birazcık idare ediverin çok alınganım sanırım bugünlerde.. üzülme gerçekten üzülme Allah her şeyin zamanını o kadar güzel ayarlıyor ki buna çok inandım yaşadıklarımdan sonra bak görüceksin taşındıktan kısa süre sonra bebiş haberi vericeksin bize demedi deme
ben de sinirlendirdim ama böyle olması gerekmezdi.. neyse pişman oldu yaptığından ben de fazla uzatmak istemedim bazen saçmalıyolar işte canım ne diyim kelin ilacı olsa misali kendi derdime çare bulamıyorum size ne desem boş.. inşallah düzelirsiniz şeytanın işi yok karı koca arasını bozmayı çok sever fırsat vermemek lazım sen de uzatma bence hem yumoş günlerinmiş inşallah bebişiniz gelir size de canım benim
naapmışsın neva bütün çarşıyı alıp gelmişsin hem de çok ucuza almışsın, iyi yapmışsın çok ağırlaşmadan işini halletmişsin hepsi çok şeker güle güle kullansın yavrunkızımın teyzoşları günaydın hepinize bunlar kızçemin cicileri kasım annelerinde fikir olsun diye fiyatlı yazmıştım burayada öyle kopyalıyımkızıma avent pes biberonundan aldım resim koymuyorum 87 liraya almıştım onu akakçe sitesinden en uygun fiyatı alıp birde kraftın göğüs pedini aldım ...
Eki Görüntüle 743954 yatağımız pierre cardin ilke bebeden 317 lira taksitli olunca yoksa peşin 288 di sitesindeyatağını e bebekten almıştım ama çok güzel değildi resmi yok şuan ...
gelelim dün gelen cicilerimize indirimli bebe diye bir siteden aldık kocaeli de bir mağazaymış orda olanlar gidip mağazanın kendini de görebilir çok uygun fiyatları...
Eki Görüntüle 743967 Eki Görüntüle 743968 Eki Görüntüle 743969 bebitof markası gerçekten yerini beğendim 49.50 hastane çıkışımız kücücükler ya doğduklarında el kadarlar resmen kurban olduklarım
Eki Görüntüle 743970 buda bebitoftan banyo havlumuz 17,90,
Eki Görüntüle 743974 şapkalı tulumumuz 10 lira
Eki Görüntüle 743975 Eki Görüntüle 743977 Eki Görüntüle 743979 takımlarımız pembe olan 5,90, yeşil olan şapkalı 7,90 ve kollar eldivenli , turuncu olan 3,90 sadece pembe olanı beğenmedim resimden anlarsınız ,sert kumaşı 5 li takım o şapka eldiven önlük var ama geri vermedim yıkanınca belki giyilir 6 lira için iade yapmadım yani ..
Eki Görüntüle 743976 Eki Görüntüle 743978 üst mavi 5,90 ve zıbın 3,90
Eki Görüntüle 743980 Eki Görüntüle 743983 pembe altımız 4,90
Eki Görüntüle 743981 Eki Görüntüle 743984 gri alt 4,90
Eki Görüntüle 743982 patikli alt 4,90,
Eki Görüntüle 743972 Eki Görüntüle 743973 Eki Görüntüle 743971 ben yinede iç zıbın aldım kimisi gerek yok desede kış bebeği olacağı için 7,50, ağız bezi altılı 4,90, çoraplarımız 3,90, şapkamız 1,50 eldivenler gri 1 lira kırmızı 1,50 bantlarımız 2,50-3,00 , ev patiğimiz 5,90,
bunlarıda e-bebekten almıştım site resimlerini yüklemiştim
Eki Görüntüle 743965 14,99 Eki Görüntüle 743964 3 lü 17,90 ben %40 indirimli almıştım park yatağı ve emzirme yastığıda almıştım ...
bunları butik bebeden Eki Görüntüle 743963
bunlarıda a-101 den 2. ay içinde almıştımindirimliydi
Eki Görüntüle 743962 Eki Görüntüle 743961 Eki Görüntüle 743966 battaniye alez ve akkabısı çorap pazardan , a-101 e hepsine 18 lira verdim diye hatırlıyom başka bişey aldımmıydı hatırlıyamadım ama battaniye 8 lira gibi bişeydi yine indirim olsun diye bekliyom erken diye küvet almamıştım küvetler çok güzeldi
bunların fiyatını hatırlamıyorum buda elbiseleri ,
Eki Görüntüle 743998 Eki Görüntüle 743997
oyyy göbişini sevsinler
Ben simdik kismetse kizimi gormeye gidicem doktor ablamiz insallah azcik erken geldigim icin kizmaz.kizlar sizi seviyomm
kızlar bu özelde cektirdiğim foto maşallah deyiverirseniz seviniriz
amiiin inşallah canım ama içimden bi ses daha çok bekleyecem diyor. biz sanırım yardımcı teknikler olmadı mı bebiş sahibi olamayacaz. neyse artık, düzeltiğinize sevindim bianlık sinirle çok kırıcı şeyler olabiliyor şimdi iyiyiz şükür...
naapmışsın neva bütün çarşıyı alıp gelmişsin hem de çok ucuza almışsın, iyi yapmışsın çok ağırlaşmadan işini halletmişsin hepsi çok şeker güle güle kullansın yavrun
oyyy göbişini sevsinlermaşşallah tam ikiz göbişi en boy yükseklik almış başını gidiyooo. bişi söyliyim ben sana hamileliği sana çok yakıştırdım maşşallah
biz de seni seviyoz rümüşüm
maşşallah maşşallah maşşalah Allah bağışlasın çiçeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?