Sağol cemrem benim. Valla bir şey diyim mi bu tüp işi yumurtlama günü sayıp ilişkiye girmekten, aşılama için boşuna kasmaktan daha kolaymis. Oh adamin suratina bakmadım o ay. Artık adamdan sıkılmıştim. O yüzden yardimci ureme tekniği ile olsun geç olmasin balım
kızlar bu özelde cektirdiğim foto maşallah deyiverirseniz seviniriz
anaaaam suratini yesinler senin
Ya kızlar benim adetim 2 gün normal geldi sonra leke leke gelmeye başladı dün öğleden sonradirda tık yok hala... Ümitlenmeliyim mi üstünemi görüyorum acaba diye yoksa adetimde kötü bisiler mi var bu dengesizlik o yüzden mi
atesim halen düşük canım 36.2 cikiyo çoğunda her sabah... Hem erken hemde az olunca acaba bi problemmi var diye korktum birazda... Üstüne görme olayını okudumda orda az geliyomus benim iki gün baya çok geldi hatta ilk gün herzamankinden bile coktu çift pet kullandım...
ben gezmelerdeyim gene
Oh oh maşallah. Ben de bulantı azaldı iki gündür. Ilk kez dışarı çıktık.
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Onlarin agzini burnunu minciklarim gene yer kavgasi yapmis mucizelerin.sabah kalktım kahve sümüksü lekelenme:18: zaten 3 gündür kaygılıydım ama çaktırmamaya çalışıyordum. kadın doğumcu arkadaşıma mesaj attım nöbetçi misin bugün diye. şansıma nöbetçiymişhemen gittim ultrasona. ooooh nasıl rahatladım büyümüşler şekerler hem de oynuyor dönüyorlar falan. çok şirinlerdi maşallah. dr genital nuba göre biri kıza biri erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi. ben zaten hep öyle hissediyorum. hayırlısı olsunlar da neyse şimdi 3 gün sonra da kontrol var. ooh bol bol görücem onları
benim bi arkadaşım aynı senin gibi adet olmuştu bi dahaki ay hamile kaldı inşallah sen de önümüzdeki ay güzel haberler vericeksin bize tumetimYa kızlar benim adetim 2 gün normal geldi sonra leke leke gelmeye başladı dün öğleden sonradirda tık yok hala... Ümitlenmeliyim mi üstünemi görüyorum acaba diye yoksa adetimde kötü bisiler mi var bu dengesizlik o yüzden mi
sabah kalktım kahve sümüksü lekelenme:18: zaten 3 gündür kaygılıydım ama çaktırmamaya çalışıyordum. kadın doğumcu arkadaşıma mesaj attım nöbetçi misin bugün diye. şansıma nöbetçiymişhemen gittim ultrasona. ooooh nasıl rahatladım büyümüşler şekerler hem de oynuyor dönüyorlar falan. çok şirinlerdi maşallah. dr genital nuba göre biri kıza biri erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi. ben zaten hep öyle hissediyorum. hayırlısı olsunlar da neyse şimdi 3 gün sonra da kontrol var. ooh bol bol görücem onları
kizz telefonun alarmini kuraydin 1 dk ya olcer sonrada uyumaya devam ederdin.artik bebis isini sıkı tutman lazimselamlar kızlar ... ateş ölcme işi kaldi benim bu ay zaten bu işi düzgün yapsam şaşıcam. unutuyorum sabahlari. . bir de bu ay ne hikmetse tesadüfen carpismalar sabaha denk geldi
hadi hayirlisi. yumurtladinmi bilmiyorum.
tumet benim bu ay kirmizilar bir hafta erken geldi. 2 gün yogun oldu. sonra kesildi. hava degisimindende olabilir. insallah diger ay gelecek olan müjdeninhabercisidir..bu ay bende bisey olmazsa yi doktor yollari görünecek bana ..
cemreeee nasilsin? !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?