hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aynen haklısın canım, ben de öyle düşünüyorum. şu tahlili haftaya yapalım sonra bi hal çaresine bakcaz artık. şu sıcaklar biraz hafiflesin aşılama yapmak istiyorum sonra hiiç vakit kaybetmeden doğruuuuu tüp. ayy bunları düşündükçe sabırsızlandım

Ya kızlar benim adetim 2 gün normal geldi sonra leke leke gelmeye başladı dün öğleden sonradirda tık yok hala... Ümitlenmeliyim mi üstünemi görüyorum acaba diye yoksa adetimde kötü bisiler mi var bu dengesizlik o yüzden mi

Canım ateş olcmeye devam ediyor musun? O bize fikir verir. Ama adet günü yazdığın ateş adet atesi gibi dusuktu. Bazen diger aylara gore kısa adet görülebilir canım. Bu düzensiz olduğunu gostermez

atesim halen düşük canım 36.2 cikiyo çoğunda her sabah... Hem erken hemde az olunca acaba bi problemmi var diye korktum birazda... Üstüne görme olayını okudumda orda az geliyomus benim iki gün baya çok geldi hatta ilk gün herzamankinden bile coktu çift pet kullandım...

selam kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.hamişler sağıkla bebeklerini kucaklarına alırlar ve bebişleri olmayanlarda en kısa zamanda hamiş kalırlar inşşşalllahhh aminn.ama varya ilk kez anne olacaklara söylüyorum zorlu bir maraton sizi bekliyor.bana hep derlerdi de insan başa düşmeyince anlamıyor.çocuk büyütmek dünyanın en ama en zor işi.anlatılmaz yaşanır.ve inanırmısınız çocuk büyüdükçe bakmak kolaylaşmıyor gitgide zorlaşıyor.öte yandan sizin gözünüzün içine bakıp gülüyor ya bütün o zorluklar solda sıfır kalıyor.içinize büyük bir enerji doluyor ve yorgunluğunuzu bir anda unutturuyor:)) benim için daha da zor çünkü ikinciye 6,5 aylık hamileyim ve büyük olanı sadece 13 aylık.üstelik yürümüyo daha ve hep kucağımda bazen o kadar bıkkın oluyorum ki..... bana anne demiyo seda diyo.dün yine öyle tatlı seda dediki eridim bittim.bazende anne diyo.eşim diyoki bak oğlum annene bi seda diyosun kadının vidaları gevşiyodiyo:)))

sabah kalktım kahve sümüksü lekelenme:18: zaten 3 gündür kaygılıydım ama çaktırmamaya çalışıyordum. kadın doğumcu arkadaşıma mesaj attım nöbetçi misin bugün diye. şansıma nöbetçiymiş hemen gittim ultrasona. ooooh nasıl rahatladımbüyümüşler şekerler hem de oynuyor dönüyorlar falan. çok şirinlerdi maşallah. dr genital nuba göre biri kıza biri erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi. ben zaten hep öyle hissediyorum. hayırlısı olsunlar da neyse şimdi 3 gün sonra da kontrol var. ooh bol bol görücem onları

Gunaydinn desem olur galiba dun aksam on gibi eve geldik yemek falan yedik sonra film izlemeye niyetlendik 3 aptal diye bir film ama ben filmin yarisinda uyuya kalinca film keyfimiz tamamlanamadim esimden iyi bir azar yedim cok yoruldummm ama iyi yuruyus yapmis oldum..buaksamida atlatsam hayirlisiyla..kardesim aksam gidiyor ondan sonra sunnete gidicez oyyy oyy gitmesek ayip olurr....dun gece uyurken kalcamin altina cok ine bi yastikla destek verince saga sola donmekte zorlanmadim.belki sizede ilerde lazim aolur aklinizda bulunsun ayyy boyleee iste canlarr

Onlarin agzini burnunu minciklarim gene yer kavgasi yapmis mucizelerin.

benim bi arkadaşım aynı senin gibi adet olmuştu bi dahaki ay hamile kaldı inşallah sen de önümüzdeki ay güzel haberler vericeksin bize tumetim

bu lekelenmeler herkeste oluyor sanırım oynadıklarını görmek çok güzelll biz de o günleri görebilcek miyiz acaca ben kalp atışını duymak için bile çok heyecanlanıyorum bi de böyle görsem nasıl olurum kim bilir maşallah size orkidem

selamlar kızlar ... ateş ölcme işi kaldi benim bu ay zaten bu işi düzgün yapsam şaşıcam. unutuyorum sabahlari. . bir de bu ay ne hikmetse tesadüfen carpismalar sabaha denk geldi
hadi hayirlisi. yumurtladinmi bilmiyorum.
tumet benim bu ay kirmizilar bir hafta erken geldi. 2 gün yogun oldu. sonra kesildi. hava degisimindende olabilir. insallah diger ay gelecek olan müjdeninhabercisidir..bu ay bende bisey olmazsa yi doktor yollari görünecek bana ..

cemreeee nasilsin? !

kizz telefonun alarmini kuraydin 1 dk ya olcer sonrada uyumaya devam ederdin.artik bebis isini sıkı tutman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…