hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Orkide bebislerinin iyi haberlerine çok sewindim canim... Ikisinide sağlıkla kucağına alcaksin ınşallah...

Rümüş kız bitirseydin filmi güzel filmdi... "3 idiot" alt yazılı izlemiştim ben :):):)

duyarsın inşallah violem. çok güzelmiş. kim bilir daha ne güzellikler yaşatacaklar bize

duyarsın inşallah violem. çok güzelmiş. kim bilir daha ne güzellikler yaşatacaklar bize

inşallah balım inşallah daha 2 haftamız var doktora gitmek için.. bugün çok başım döndü benim hemen yattım uyudum uyandığımda geçmişti böylee bişey yaşadınız mı siz hiç?

Orkide bebislerinin iyi haberlerine çok sewindim canim... Ikisinide sağlıkla kucağına alcaksin ınşallah...

Rümüş kız bitirseydin filmi güzel filmdi... "3 idiot" alt yazılı izlemiştim ben :):):)
Bitirmeyi cookk istedim ama gozkapaklarim kazandi saavasi cok yol yuruduydum napim dayanamadim ama izlicem insallah
inşallah balım inşallah daha 2 haftamız var doktora gitmek için.. bugün çok başım döndü benim hemen yattım uyudum uyandığımda geçmişti böylee bişey yaşadınız mı siz hiç?
benim ilk aylarda oluyordu tansiyonum dusuyordu ondan dolayi yasiyordum.

ohoooo her gün yaşıyorum. ilk 3 ay böyle şeyler çok oluyor

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli
bizler iyiyz canim sen nasilsinn
sagliginiz sihhatiniz nasil
Ne guzelll anlatmisin yaa anne olmak butun duygulari ayni anda yasamak demek

insallah tumet. beklemkten sıkıldım artik. sanki hic olmayacakmis gibi geliyor.

rümeysa ben cok tembelim bu konularda.surekli " olsa normal yollardan da olur " falan diye dusunuyorum. :26:
ah meltemcim ateş ölçmek de normal bi yol zaten. sadece yumurtladığın günü falan daha iyi anladığından hamile kalma ihtimali artıyor ve hiç gebelik testine gerek kalmıyor çünkü anlıyorsun adet olup olmayacağını
Cancagizim bugun nasilsin..hafiflemeye devam ediyomu bulantilar

her güne göre iyi son iki güne göre yine arttı. inşallah daha artmaz. bu kadarını idare ederim artık. ay rümüş rüyada gibiyim ultrasonda ne güzel hareket ediyordu onlar yaaacanlarım benim

normal yollardan derken hani takip bile etmeden tesadüfen gebe kalmaktan bahsetmistim orkidem. ama bizim öyle olmayacak demekki. illa ki ek yardimlar gerekiyor demekki. ocakta dügün fotograflarini cektigim gelinin gebe oldugu haberini aldim.onlara da sürpriz olmus. ne güzel ya..

rümeysa ben cok tembelim bu konularda.surekli " olsa normal yollardan da olur " falan diye dusunuyorum. :26:
Cok sıkıp stres yapmamn guzel de ama belli bi zamandan sonra azicik isleri sıkı tutmk lazim belli bi yaştan sonra daha da zorlasiyor cunku..
hadi insallah azalir hep daha rahat eddersin.anammm sen bide 5 aylik olsunlarda renkli usg de gorcen onlari kipir kipir ...kiz hergun her ay yasattiklari mutlulujlar kat katlanarak dahil oluyorlar hayatimiza insallah hep mutluluk yasar ve yasatirlar evlat olarak anne baba olarak..

öyle düşünme canım ben de senin gibi düşünürdüm ama 1 yıl boşu boşuna beklemişiz keşke daha önce doktora gitseydim diyorum çok yakında sizin de güzel haberlerinizi alıcaz bak görüceksinizz inşallah biran önce alıcaz hamilelik haberlerinizi canım benim

Günaydın topikcanlar
Adetim dengesiz olsada atesim çok dengeli çoğunda 36.2 cikiyo :):):) ben saati aksatiyodum ama artık düzenli kocis 8 de gidiyo ise 7bucukta hazırlanmak için kalkiyo... Kalkınca ilk işi ateş olceri azima sokuyo :):) bende ölçüp geri uyuyom mışıl mışıl :)

Kızımın ilk hediyesi geldi metommmmmmm çok sağol datlummmm rabbim tez zamnda kuzunun haberlerini vermeyi nasip etsin rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallah

Kızımın ilk hediyesi geldi metommmmmmm çok sağol datlummmm rabbim tez zamnda kuzunun haberlerini vermeyi nasip etsin rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallah

pembiş pembiş giymeyi,süslenmeyi nasip etsin inşallah..anne kız süslenip süslenip gezin inşallah..minik minik tokaları olsun prensesin..tak takıştır..oyyyy ben çok seviyorum kız bebekleri!!!

Son düzenleme:
günaydın can kuşlaaar en geç ben kalmışım çok uyuyorum bugünlerde..
sabah sağlık ocağına gittim hemogram baktılar bi de tsh ye de bakıverin dedim yarın sonuçları alıcam sonra da endokrinolojiye görünmem lazım artık doktorum da izinden dönmştür umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…