meltem önümüzdeki ay ikimizde güzel haber alcaz ınşallah canım...
benim bi arkadaşım aynı senin gibi adet olmuştu bi dahaki ay hamile kaldı inşallah sen de önümüzdeki ay güzel haberler vericeksin bize tumetim
bu lekelenmeler herkeste oluyor sanırımoynadıklarını görmek çok güzelll biz de o günleri görebilcek miyiz acaca ben kalp atışını duymak için bile çok heyecanlanıyorum bi de böyle görsem nasıl olurum kim bilir maşallah size orkidem
duyarsın inşallah violem. çok güzelmiş. kim bilir daha ne güzellikler yaşatacaklar bize
Bitirmeyi cookk istedim ama gozkapaklarim kazandi saavasiOrkide bebislerinin iyi haberlerine çok sewindim canim... Ikisinide sağlıkla kucağına alcaksin ınşallah...
Rümüş kız bitirseydin filmi güzel filmdi... "3 idiot" alt yazılı izlemiştim ben :):):)
benim ilk aylarda oluyordu tansiyonum dusuyordu ondan dolayi yasiyordum.inşallah balım inşallahdaha 2 haftamız var doktora gitmek için.. bugün çok başım döndü benim hemen yattım uyudum uyandığımda geçmişti böylee bişey yaşadınız mı siz hiç?
inşallah balım inşallahdaha 2 haftamız var doktora gitmek için.. bugün çok başım döndü benim hemen yattım uyudum uyandığımda geçmişti böylee bişey yaşadınız mı siz hiç?
ohoooo her gün yaşıyorum. ilk 3 ay böyle şeyler çok oluyor
bizler iyiyz canim sen nasilsinnmerhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Ne guzelll anlatmisin yaa anne olmak butun duygulari ayni anda yasamak demekselam kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.hamişler sağıkla bebeklerini kucaklarına alırlar ve bebişleri olmayanlarda en kısa zamanda hamiş kalırlar inşşşalllahhh aminn.ama varya ilk kez anne olacaklara söylüyorum zorlu bir maraton sizi bekliyor.bana hep derlerdi de insan başa düşmeyince anlamıyor.çocuk büyütmek dünyanın en ama en zor işi.anlatılmaz yaşanır.ve inanırmısınız çocuk büyüdükçe bakmak kolaylaşmıyor gitgide zorlaşıyor.öte yandan sizin gözünüzün içine bakıp gülüyor ya bütün o zorluklar solda sıfır kalıyor.içinize büyük bir enerji doluyor ve yorgunluğunuzu bir anda unutturuyor:)) benim için daha da zor çünkü ikinciye 6,5 aylık hamileyim ve büyük olanı sadece 13 aylık.üstelik yürümüyo daha ve hep kucağımda bazen o kadar bıkkın oluyorum ki..... bana anne demiyo seda diyo.dün yine öyle tatlı seda dediki eridim bittim.bazende anne diyo.eşim diyoki bak oğlum annene bi seda diyosun kadının vidaları gevşiyodiyo:)))
meltem önümüzdeki ay ikimizde güzel haber alcaz ınşallah canım...
ah meltemcim ateş ölçmek de normal bi yol zaten. sadece yumurtladığın günü falan daha iyi anladığından hamile kalma ihtimali artıyor ve hiç gebelik testine gerek kalmıyor çünkü anlıyorsun adet olup olmayacağınıinsallah tumet. beklemkten sıkıldım artik. sanki hic olmayacakmis gibi geliyor.
rümeysa ben cok tembelim bu konularda.surekli " olsa normal yollardan da olur " falan diye dusunuyorum. :26:
Cancagizim bugun nasilsin..hafiflemeye devam ediyomu bulantilar
Cok sıkıp stres yapmamn guzel de ama belli bi zamandan sonra azicik isleri sıkı tutmk lazim belli bi yaştan sonra daha da zorlasiyor cunku..insallah tumet. beklemkten sıkıldım artik. sanki hic olmayacakmis gibi geliyor.
rümeysa ben cok tembelim bu konularda.surekli " olsa normal yollardan da olur " falan diye dusunuyorum. :26:
hadi insallah azalir hep daha rahat eddersin.anammm sen bide 5 aylik olsunlarda renkli usg de gorcen onlari kipir kipir ...kiz hergun her ay yasattiklari mutlulujlar kat katlanarak dahil oluyorlar hayatimiza insallah hep mutluluk yasar ve yasatirlar evlat olarak anne baba olarak..ah meltemcim ateş ölçmek de normal bi yol zaten. sadece yumurtladığın günü falan daha iyi anladığından hamile kalma ihtimali artıyor ve hiç gebelik testine gerek kalmıyor çünkü anlıyorsun adet olup olmayacağını
her güne göre iyi son iki güne göre yine arttı. inşallah daha artmaz. bu kadarını idare ederim artık. ay rümüş rüyada gibiyim ultrasonda ne güzel hareket ediyordu onlar yaaacanlarım benim
insallah tumet. beklemkten sıkıldım artik. sanki hic olmayacakmis gibi geliyor.
Kızımın ilk hediyesi geldimetommmmmmm çok sağol datlummmm rabbim tez zamnda kuzunun haberlerini vermeyi nasip etsin rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?