hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

off be ne çok konuştun he sana sorcaz ne diyip ne demiyceğimizi ben lafımı söyledim bitti uzatmasan iyi olur sana cevap yazmakdan sıkıldım !

yahu bende evliyim anne olmak herkesin hakkın bişi demedim ama bu müthiş mücadele destek nedir onu anlayamadım herhalde anne olmadığımdan bunu anlayamıyorum hamilelik psikolojine sahip diğilim bilemiyorum yanlış bişi söyledimse af ola ! ama bi mana veremedim dediğim gibi herkese mutlu geceler :)

ayy hepsine cevap vermişsin maşallah üşünmemişte :)

ben senin çabanı böle bi amacın olduğunu bilemezdim söyledin iyi oldu destekse destek oluruz sende üzülme rabbim herkese anne olmayı kısmet etmiyor işte ağlıycam ya ne derin şeyler yazmışsın içim acıdı

bak canım haddini aşıp insanları incitiyorsun haberin ola. daha canın sıkılınca uğrama buralara emi ya da kendine gel konuşmalarına dikkat et sen de evlisin ve de korunmuyormuşsun ve de çocuk istiyormuşsun, doktora gitmeye korkmuyor da değilmişsin. o zaman öyle ortalıkta boş boş konuşup incitip "ah" alma. çok uğraşırsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
off be ne çok konuştun he sana sorcaz ne diyip ne demiyceğimizi ben lafımı söyledim bitti uzatmasan iyi olur sana cevap yazmakdan sıkıldım !
komiksin daha ne diyeyim ilk kez cevap yazıyorsun bana dikkatli oku yazdıklarımı bana sor demedim üslubuna dikkat et dedim. sıkıldıysan gelme emi

hadi canım hadi git canım sıkılıyor diye bir başlık aç gelen takılan çok olur. orda istediğin gibi konuşursun. senin sinirlerin acayip derecede bozuk buralarda daha da bozulmasın

Son düzenleme:
AY canım inşallah rahat olur.geliyor bebişimiz kızlarya teyze oluyoruzçok mutluyum.

Nasıl insansın sen.çok kötü kalplisin.uğrama buraya.haddini fazlasıyla aştın.sus ve git yeter

canlarım üzmeyin kendinizi değmez şeylerle cevap dahi vermeyin görmezden gelmek en güzel cezadır hem kendiniz de strese girmemiş olursunuz Allah her şeyi kararlar herkes hakettiğini bulur unutmayın Allah'ın sopası yoktur boşverin siz

Haklısın canım.dünya kötülerle dolu malesef. Aldırmamak en iyisi.sen nasılsın.darlsı başına inşallah.
Loweli aşağıdasın.nasılsın tatlım.doğum yaptınmı

Haklısın canım.dünya kötülerle dolu malesef. Aldırmamak en iyisi.sen nasılsın.darlsı başına inşallah.
Loweli aşağıdasın.nasılsın tatlım.doğum yaptınmı

iyyim canım okullar başladı bana maraton da başladı sınıfım 4. katta her tenefüs in çık baya spor yapıyoruz bebişimle kocam da hastalandı 2-3 gündür boğazları şiş yoruluyorum bu günlerde yani ama halimden memnunum çok sıkılıyodum evde tek başıma şimdi kafam dağılıyo baya sen napıyosun bebiş nasıl yaramazlıklara başladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…