kızlaaaar rümüşkonun bu sefer de suyu gelmiş yarım saat önce. dua edelim bi avazda sağlıcakla kurtulsunlar.
Hadi insalah saglicakla cabucak alir kizcesini kjucagina
Kizlar iyiyken size yazayimm.annemlerdeyken suyum geldi.hastneye geldik. Aciklkk yok.suni sanci aliyom suAn.nstde sanci varmis aMa ben hissetmiyom
Kizlar iyiyken size yazayimm.annemlerdeyken suyum geldi.hastneye geldik. Aciklkk yok.suni sanci aliyom suAn.nstde sanci varmis aMa ben hissetmiyom
herkesten benzer tepki alıyorsan o zaman azıcık oturup üslubunu gözden geçirebilirsin. Birilerine söz söylemenin de adabı vardır. Dinlemeden anlamadan yargılıyormuş gibi cümleler kurarsan seni de yargılarlar. Belli ki canın çok sıkılıyor. Daha eğlenceli şeyler de yapabilirsin.
sürekli aynı tepkiyi alıyorsan dönüp bir kendine bakmanı tavsiye ederim.yazı yazdığın topiklerin ne amaçlı oldugunu bilemem ama bu topik senin can sıkıntını gecirecek bir yer değil.burdaki insanlar dünyanın en kutsal en güzel duygusu olan annelik duygusunu yaşayabilmek icin zorlu yollardan gecerken birbirine destek olmak için varlar.sana daha çok yazmak isterdim ama mağlum dogum yarışına girdiğim icin fırsat bulamıyorum yarışın sonunda da cok büyükkkkkkkkkkk para ödülü vercekler bize
tatlım bizler birbirimizle yarış yapmıyoruz sadece abbnne olmak için çabalıyoruz
çabalıyoruz çünkü benim 5 senedir bebeğim olmuyor ve buradaki dostlarım olmasaydı
çok zor atlatırdım bu zor zamanları Allah inşallah aratmasın 9 aylık evliymişsin daha 2 sene bende hiç istemedim ama gün gelince insan canından bir can istiyor bilmiyorum eşinden memnun musun
ben eşimi çok seviyorum ve onunla beni bir paydada buluşturacak bir aşk ı bekliyoruz
Allah sana çok bekletmeden göstersin inşallah
evet canım sohbeti ben açtım kamuya açık
lakin gebelik düşünmüyorsan başka ilgileneceğin konular vardır onlarla ilgilenebilirsin
ama bir sitede 9 aydır olmuyor gibi bir şey yazmışsın demekki düşünüyorsun Allah versin inşallah ama bu konular çok ince birinin kalbini kırma bence aynısını yaşarsınistemeyiz tabiiki bunu
ben bu siteye 2009 dan beridir her sıkıldığımda girerim ama sıkıldıkça başkalarının canını sıkmam
bence üslubunda yanlışlık var biraz küçüksün galiba ama insanların hassasiyetleriyle uğraşma sonra aynı yerden seninde canın yanar biz istemeyiz tabii
bizim topiğimizi beğenmediğine göre görüşmemek üzere
bak canım haddini aşıp insanları incitiyorsun haberin ola. daha canın sıkılınca uğrama buralara emiayy hepsine cevap vermişsin maşallah üşünmemişte :)
ben senin çabanı böle bi amacın olduğunu bilemezdim söyledin iyi oldu destekse destek oluruz sende üzülme rabbim herkese anne olmayı kısmet etmiyor işteağlıycam ya ne derin şeyler yazmışsın içim acıdı
komiksin daha ne diyeyim ilk kez cevap yazıyorsun banaoff be ne çok konuştun he sana sorcaz ne diyip ne demiyceğimizi ben lafımı söyledim bitti uzatmasan iyi olur sana cevap yazmakdan sıkıldım !
yahu bende evliyim anne olmak herkesin hakkın bişi demedim ama bu müthiş mücadele destek nedir onu anlayamadım herhalde anne olmadığımdan bunu anlayamıyorum hamilelik psikolojine sahip diğilim bilemiyorum yanlış bişi söyledimse af ola ! ama bi mana veremedim dediğim gibi herkese mutlu geceler :)
AY canım inşallah rahat olur.geliyor bebişimiz kızlarya teyze oluyoruzçok mutluyum.
ayy hepsine cevap vermişsin maşallah üşünmemişte :)
ben senin çabanı böle bi amacın olduğunu bilemezdim söyledin iyi oldu destekse destek oluruz sende üzülme rabbim herkese anne olmayı kısmet etmiyor işteağlıycam ya ne derin şeyler yazmışsın içim acıdı
evet nazlım teyze oluyoruz. çok heyecanlıyım
canlarım üzmeyin kendinizi değmez şeylerle cevap dahi vermeyin görmezden gelmek en güzel cezadır hem kendiniz de strese girmemiş olursunuz Allah her şeyi kararlar herkes hakettiğini bulur unutmayın Allah'ın sopası yoktur boşverin siz
Bende.ne zaman girdi doğuma acaba.offf çok merak ediyorum çatlıycam
Haklısın canım.dünya kötülerle dolu malesef. Aldırmamak en iyisi.sen nasılsın.darlsı başına inşallah.
Loweli aşağıdasın.nasılsın tatlım.doğum yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?