hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

arkadaslar 7 eylülde tüp bebek transferi yapıldı.4. gün estradiol 732 progesteron 60 çıktı.bugun yani 9. gün estradiol 762 progesteron 60 çıktı.sizce nasıl sonuçlar.hamile olabilirmiyim.gegelik testini persembe yapacagız

bu sene ben de yapamadım ama pek reçellik bir şey kalmadı. neyse ayvalar çıkınca ayva reçeli yaparsın artık. portakal çıkınca ondan yaparsın. incir bu arada çok pahalı.
Hem doktorum hem ikizlere gebeyim hemde evhanimiyim pazardaki fiyati bilkrim diyon yani yakisir duble hamburgerime
Bu tahlillerld ilgili hic bilgim yok insallah saglikli gine tutar transferin

günün pek güzel geçsin emi. yeni eğitim ve öğretim yılınız da hayırlı olsun efenim
canım benim acaba diyorum bugünün çok güzel geçti sebebi senin bu güzel duan mı
hayirli sabahlarrr guzel ogretmenim
sanada tombişim bu arada doğuma şurada az kaldı hadi bakalım inşallah geliyor bizim melek Nazar
gunaydin araniza ywni katiliyorum :) gunaydin bu arada herkeese
hoş geldin canım

canım pek anlamadım tahlillerinden ama sonuç güzel olacak gibi doğdu içime inşallah sana bebişin sımsıkı tutunur canım

Gelsin diye yol bakiyoz insallah seninde gobusune gelsin sonra kucagina gelsin insallah ...

selam topik sakinleriher kes iyidir umarim
rumus nasilsin.bebish nasil.gozler sendebazen gece aklima geliyosun.diyorum acaba bebis geliyormu simdi

kim size bir shey dedi kim size satashdi.buraya yazma amaciniz ne.millet yarish yapiyorsa sizi hic ilgilendirmez.durub durub topiklere boylemi daliyorsuz.kusura bakmiyinda bu gercekten terbiyesizlik

selam topik sakinleriher kes iyidir umarim
rumus nasilsin.bebish nasil.gozler sendebazen gece aklima geliyosun.diyorum acaba bebis geliyormu simdi
iyiyim heyecanli sabirsiz yorgun ne ararsan var sekerim.ortaayada bide kizkardesim sozleniyor o kadar mileetin icindde agrim tutar suyum gelirmis bide ne mCera olur dimi.bide simdj onlar oynayacaklar ben oyamayamiycMm ona da cok uzuluyom sen nasilsin

oyyy 6. aya kadar nasıl dayanıcam ben
hayırlı olsun kızkardeşine canım Allah tamamına erdirsin doğursaydın sözü de göremicektin şimdi en azından görüceksin kızına da tembihle uslu uslu dursun songünlerde her gün mü nstye giriliyor nasıl oluyo:26:

kim size bir shey dedi kim size satashdi.buraya yazma amaciniz ne.millet yarish yapiyorsa sizi hic ilgilendirmez.durub durub topiklere boylemi daliyorsuz.kusura bakmiyinda bu gercekten terbiyesizlik

ne amaçlı bi siteye gelmişim böle ne desem amacın ne diyolar yok bi amacım canım sıkıldıkça bakıyorum ne var ne yok diye ? bişi diyemiycekmiyiz bişi söyleyemiycekmiyiz yahu ? kime bişi yazsam ya amaç soruluyo yada neden sataştığım yok öle bişi cevap yazıyolar cevap veriyorum amaçlı yahut sataşmalı bi durum yok terbiyesizde oldum ya pes dinlemeden anlamadan yargılandık asıldık !!!!

azıcık oyna kız yola girer söz arkası doğurursun ama başında oynama sonunda oyna Hayırlı olsun canım rabbim mesut etsin kız kardeşini de

Yav o bebek 6.ayda gosterdi seninki belki erken gosteriri.nst ye sokma doktordan doktora degisiyor.ozeldeki doktorum 36.haftadaydi sanirim ozaman nstye soktu.1 hafta sonra gel nstye gir dediydi.o son nst temiz cikinca haftaya goruselim dedi.o haftam daha gelmedi.nstde cikan sonuclar usgye gore sonclar sondaki nst gununu belirliyor iste boyle bisey umarim anlatabilmisimdir

herkesten benzer tepki alıyorsan o zaman azıcık oturup üslubunu gözden geçirebilirsin. Birilerine söz söylemenin de adabı vardır. Dinlemeden anlamadan yargılıyormuş gibi cümleler kurarsan seni de yargılarlar. Belli ki canın çok sıkılıyor. Daha eğlenceli şeyler de yapabilirsin.

sürekli aynı tepkiyi alıyorsan dönüp bir kendine bakmanı tavsiye ederim.yazı yazdığın topiklerin ne amaçlı oldugunu bilemem ama bu topik senin can sıkıntını gecirecek bir yer değil.burdaki insanlar dünyanın en kutsal en güzel duygusu olan annelik duygusunu yaşayabilmek icin zorlu yollardan gecerken birbirine destek olmak için varlar.sana daha çok yazmak isterdim ama mağlum dogum yarışına girdiğim icin fırsat bulamıyorum yarışın sonunda da cok büyükkkkkkkkkkk para ödülü vercekler bize

kız rümüş hadi büyük ödüle az kaldı heee

millet doğurcam diye yarış yapıyo şuraya bak bu ne çaba azim böle şaşıp kaldım ya :S

tatlım bizler birbirimizle yarış yapmıyoruz sadece abbnne olmak için çabalıyoruz
çabalıyoruz çünkü benim 5 senedir bebeğim olmuyor ve buradaki dostlarım olmasaydı
çok zor atlatırdım bu zor zamanları Allah inşallah aratmasın 9 aylık evliymişsin daha 2 sene bende hiç istemedim ama gün gelince insan canından bir can istiyor bilmiyorum eşinden memnun musun
ben eşimi çok seviyorum ve onunla beni bir paydada buluşturacak bir aşk ı bekliyoruz
Allah sana çok bekletmeden göstersin inşallah
evet canım sohbeti ben açtım kamuya açık
lakin gebelik düşünmüyorsan başka ilgileneceğin konular vardır onlarla ilgilenebilirsin
ama bir sitede 9 aydır olmuyor gibi bir şey yazmışsın demekki düşünüyorsun Allah versin inşallah ama bu konular çok ince birinin kalbini kırma bence aynısını yaşarsın istemeyiz tabiiki bunu

ben bu siteye 2009 dan beridir her sıkıldığımda girerim ama sıkıldıkça başkalarının canını sıkmam
bence üslubunda yanlışlık var biraz küçüksün galiba ama insanların hassasiyetleriyle uğraşma sonra aynı yerden seninde canın yanar biz istemeyiz tabii
bizim topiğimizi beğenmediğine göre görüşmemek üzere

kızlaaaar rümüşkonun bu sefer de suyu gelmiş yarım saat önce. dua edelim bi avazda sağlıcakla kurtulsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…