Hem doktorum hem ikizlere gebeyim hemde evhanimiyim pazardaki fiyati bilkrim diyon yanibu sene ben de yapamadım ama pek reçellik bir şey kalmadı. neyse ayvalar çıkınca ayva reçeli yaparsın artık. portakal çıkınca ondan yaparsın. incir bu arada çok pahalı.
Bu tahlillerld ilgili hic bilgim yok insallah saglikli gine tutar transferinarkadaslar 7 eylülde tüp bebek transferi yapıldı.4. gün estradiol 732 progesteron 60 çıktı.bugun yani 9. gün estradiol 762 progesteron 60 çıktı.sizce nasıl sonuçlar.hamile olabilirmiyim.gegelik testini persembe yapacagız
canım benim acaba diyorum bugünün çok güzel geçti sebebi senin bu güzel duan mıgünün pek güzel geçsin emi. yeni eğitim ve öğretim yılınız da hayırlı olsun efenim
sanada tombişim bu arada doğuma şurada az kaldıhayirli sabahlarrr guzel ogretmenim
hoş geldin canımgunaydin araniza ywni katiliyorum :) gunaydin bu arada herkeese
arkadaslar 7 eylülde tüp bebek transferi yapıldı.4. gün estradiol 732 progesteron 60 çıktı.bugun yani 9. gün estradiol 762 progesteron 60 çıktı.sizce nasıl sonuçlar.hamile olabilirmiyim.gegelik testini persembe yapacagız
Gelsin diye yol bakiyoz insallah seninde gobusune gelsin sonra kucagina gelsin insallah ...canım benim acaba diyorum bugünün çok güzel geçti sebebi senin bu güzel duan mı
sanada tombişim bu arada doğuma şurada az kaldıhadi bakalım inşallah geliyor bizim melek Nazar
hoş geldin canım
canım pek anlamadım tahlillerinden ama sonuç güzel olacak gibi doğdu içime inşallah sana bebişin sımsıkı tutunur canım
burası sanal alem ortada sağda solda diye bişi yok ? kamuya açık alanda sohbet açmışsın o zaman özelleştirde araya girmeyelim niyetim felan öle bişi yok içimden geleni yazdım odur selam istiyosan allahın selamı herkese gelsin selamun aleyküm cümleten
iyiyim heyecanli sabirsiz yorgun ne ararsan var sekerim.ortaayada bide kizkardesim sozleniyor o kadar mileetin icindde agrim tutar suyum gelirmis bideselam topik sakinleriher kes iyidir umarim
rumus nasilsin.bebish nasil.gozler sendebazen gece aklima geliyosun.diyorum acaba bebis geliyormu simdi
günaydın millet
oyyy 6. aya kadar nasıl dayanıcam benBen yeni gordu. Yazini gunaydjnlarr hosgeldnn sefa geldinn
Yok bacim dogurmadim oyalaniyoz biz
Kotu bisey oldugundan degilde ne bilim ben senden fazla telas yaptim hemen aklima nisan mi diye geldi
benim kuzenim 6 aylikken ogrendi o vakte kadar sakladi kendini hep bu bebislere bic bellj olmaz.
hayırlı olsun kızkardeşine canımiyiyim heyecanli sabirsiz yorgun ne ararsan var sekerim.ortaayada bide kizkardesim sozleniyor o kadar mileetin icindde agrim tutar suyum gelirmis bidene mCera olur dimi.bide simdj onlar oynayacaklar ben oyamayamiycMm ona da cok uzuluyom sen nasilsin
kim size bir shey dedi kim size satashdi.buraya yazma amaciniz ne.millet yarish yapiyorsa sizi hic ilgilendirmez.durub durub topiklere boylemi daliyorsuz.kusura bakmiyinda bu gercekten terbiyesizlik
iyiyim heyecanli sabirsiz yorgun ne ararsan var sekerim.ortaayada bide kizkardesim sozleniyor o kadar mileetin icindde agrim tutar suyum gelirmis bideNe mcera olur dimi.bide simdj onlar oynayacaklar ben oyamayamiycmm ona da cok uzuluyom Sen nasilsin
oyyy 6. aya kadar nasıl dayanıcam ben
hayırlı olsun kızkardeşine canımAllah tamamına erdirsin doğursaydın sözü de göremicektin şimdi en azından görüceksin kızına da tembihle uslu uslu dursun songünlerde her gün mü nstye giriliyor nasıl oluyo:26:
azıcık oyna kız yola girer söz arkası doğurursun ama başında oynama sonunda oynaHayırlı olsun canım rabbim mesut etsin kız kardeşini de
ne amaçlı bi siteye gelmişim böle ne desem amacın ne diyolar yok bi amacım canım sıkıldıkça bakıyorum ne var ne yok diye ? Bişi diyemiycekmiyiz bişi söyleyemiycekmiyiz yahu ? Kime bişi yazsam ya amaç soruluyo yada neden sataştığım yok öle bişi cevap yazıyolar cevap veriyorum amaçlı yahut sataşmalı bi durum yok terbiyesizde oldum ya pes dinlemeden anlamadan yargılandık asıldık !!!!
ne amaçlı bi siteye gelmişim böle ne desem amacın ne diyolar yok bi amacım canım sıkıldıkça bakıyorum ne var ne yok diye ? bişi diyemiycekmiyiz bişi söyleyemiycekmiyiz yahu ? kime bişi yazsam ya amaç soruluyo yada neden sataştığım yok öle bişi cevap yazıyolar cevap veriyorum amaçlı yahut sataşmalı bi durum yok terbiyesizde oldum ya pes dinlemeden anlamadan yargılandık asıldık !!!!
sürekli aynı tepkiyi alıyorsan dönüp bir kendine bakmanı tavsiye ederim.yazı yazdığın topiklerin ne amaçlı oldugunu bilemem ama bu topik senin can sıkıntını gecirecek bir yer değil.burdaki insanlar dünyanın en kutsal en güzel duygusu olan annelik duygusunu yaşayabilmek icin zorlu yollardan gecerken birbirine destek olmak için varlar.sana daha çok yazmak isterdim ama mağlum dogum yarışına girdiğim icin fırsat bulamıyorum yarışın sonunda da cok büyükkkkkkkkkkk para ödülü vercekler bize
millet doğurcam diye yarış yapıyo şuraya bak bu ne çaba azim böle şaşıp kaldım ya :S
evet canım sohbeti ben açtım kamuya açıkburası sanal alem ortada sağda solda diye bişi yok ? kamuya açık alanda sohbet açmışsın o zaman özelleştirde araya girmeyelim niyetim felan öle bişi yok içimden geleni yazdım odur selam istiyosan allahın selamı herkese gelsin selamun aleyküm cümleten
ne amaçlı bi siteye gelmişim böle ne desem amacın ne diyolar yok bi amacım canım sıkıldıkça bakıyorum ne var ne yok diye ? bişi diyemiycekmiyiz bişi söyleyemiycekmiyiz yahu ? kime bişi yazsam ya amaç soruluyo yada neden sataştığım yok öle bişi cevap yazıyolar cevap veriyorum amaçlı yahut sataşmalı bi durum yok terbiyesizde oldum ya pes dinlemeden anlamadan yargılandık asıldık !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?