hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Gece yapilan aciklik muayenmde 2 3 cmlik acilma oldugunu soyledi hemsire.agrim sizim yok uykuda yok.karnim accccc yemekte yasak...bizedn son haberlr boyle

günaydın kızlar
kuzum sırada sen varsın. sen de inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

demi ay heyecanlandım bak ama kızçeme ses edin erken gelmesin

Gece yapilan aciklik muayenmde 2 3 cmlik acilma oldugunu soyledi hemsire.agrim sizim yok uykuda yok.karnim accccc yemekte yasak...bizedn son haberlr boyle

canım ben doğurdun diye düşünmüştüm hala bekletiyo mu cimcime inş. sağlıkla bir an önce alırsın kucağına bebeğini

Yok daha dogurmadim.yarim saat sonra falan dpktorum gelir.aksamadan beri 4 kez alttan muane oldum 2 sinden sonra sinir bosalttim.yoruldum.morLim bozukm

Yok daha dogurmadim.yarim saat sonra falan dpktorum gelir.aksamadan beri 4 kez alttan muane oldum 2 sinden sonra sinir bosalttim.yoruldum.morLim bozukm

moralini bozma tatlım olaya olumlu tarafından bakalım bu kız her türlü bugün kucağında olacak stres sinir moral bozukluğu yok makyaj malzemelerin yanında mı kızçen le buluşurken sür sürüştür azcık resimlerde yorulmuş bir anne görmek istemiyoruz kızçenle yarış diycem ama kesin seni geçecek güzellikte çok tatlı çünkü onlarrr

Kızllaaarrrrr rümeysa çıkmış doğumdan...eşi fotoğraflarını paylaşmış.faceten gördüm..Maşallah maşallah nur topu gibi bir prenses..Rümeysa da iyi görünüyordu..yüzü gülüyordu çok duygulandım..Darısı hepimizin başına inşallah..

ay mashallahcok sukur ALLAHIMA kurtuldu arkadasimiz.darisi sizlerinde bashinaagrisi cabuk gecsin cabucak ayaga kalksin inshallah
yok yok olmuyor boyle ya bende face aciyim kendime artik.

rümeysaa doğum yapmışsın tatlımm gözün aydınn prensesimiz şimdi kollarındadır ne güzel yaaa ay çok duygulandımmmmm.. bu arada benim sıramı aldın ama olsunn İnşallah iyisindir en kısa sürede aramıza bekliyoruzz

kizlar hderya dan haber varmi.kac aydir ugramiyor.iyidir inshallah:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…