bende sizin topikte gördüm didoşa demiştim o sırada başka bir arkadaş dediki arkadaşıda atamıyomuş ama 2-3 hafta sonra doğurmuş, kız doğurmadan önce ishal mi olunuyomuş , geçen doktorda başka hastasına sordu onu , ulan ne şanssız karıyım benim kabızlık derdim de yok hep o halde sayılırımkizlar nizim topikte biri soylemisti.hamile bayan oturur vaziyete sirtini duvara veriyor ayaklarini uzatiyor dumduz sonra ayak ayak ustune atmaya calisiyor atamazsa 2 gun sonra dogjm yaparmis ben ilk denedgimde ativrrmistim.dun denedimmNe oldh bilin atamadimmmmm bugun ishal olmusim.aksama sabaha dogururum diye. Dusunmeye basladimm
bende sizin topikte gördüm didoşa demiştim o sırada başka bir arkadaş dediki arkadaşıda atamıyomuş ama 2-3 hafta sonra doğurmuş, kız doğurmadan önce ishal mi olunuyomuş , geçen doktorda başka hastasına sordu onu , ulan ne şanssız karıyım benim kabızlık derdim de yok hep o halde sayılırımBu arada didoşun hafta sonu sesi çıkmadı galiba doğurdu
bazi bayanlarda olurmus dogum oncesi ishal.doktor hastasina niye sordu acap.o bacak bacak ustune atamadigini soyleyen bayan da yok.ayagima tas takilsa doguruyommu diye dusunuyorum napayim komsi.son haftalar stres haftasi.2 gundur de karnim sanki ck asagida gibi bidd cok top seklini alir oldu.karnim yayvandi benim cunku.kuzum masallah zaten size kasiyiver bir taraflariini senin hamilelegine imrenmemekbmumkun degil.karnin sismese usg fotolari olmasa hamile olduguna kim inanir (kadir inanir) espuruk bile yapiyom
Komsi o akintinin renginden doktorunu arayip bilgilendir bence.o baski olayi bende cok var heleki cok ayakta kaldiysam.dedigjn gibi kbelki dogum pozisyonunu almistir ama benim kafami kurcalayan akintinin rengi.pecete yada gunluk ped kullanarak takip et istersen.hastanede ki kız doğuracaktı anladığım bebğin kalp atışları hoşuna gitmedi doktorun sezeryan olacaktı zaten , senin dediğin gibi doğum habercisi demekki onun için sormuştur, ne kadar aklıma getirmesemde aklım hep sancı da benimde şu 2 hafta bir geçse kapısında yatılcak bişey olsa doktorun kapısında yatcam inan, dün sırf baskı hissettim henüz tam pozisyonu almamıştı başı sağ aşağıda demişti doktor belki bebek yerleşti ama benim aklıma hep kötü şeyler geliyo namaz kıldım yattım anca gün boyu bir arada wc ye gittim akıntı sanki pembemsiydi azıcık ama korkudan azıcık baskı olsa wc deyim
komsi o akintinin renginden doktorunu arayip bilgilendir bence.o baski olayi bende cok var heleki cok ayakta kaldiysam.dedigjn gibi kbelki dogum pozisyonunu almistir ama benim kafami kurcalayan akintinin rengi.pecete yada gunluk ped kullanarak takip et istersen.
Ben yeni gordu. Yazini gunaydjnlarr hosgeldnn sefa geldinngunaydin araniza ywni katiliyorum :) gunaydin bu arada herkeese
Yok bacim dogurmadim oyalaniyoz bizrümeysa daha doğurmadın mı :)
Kotu bisey oldugundan degilde ne bilim ben senden fazla telas yaptim hemen aklima nisan mi diye geldicanım hem ped kullanıyorum hemde namaz zamanı peçete koyuyodum namaz için abdest aldım bişey yoktu namazdan sonra girdim ama o kadar belli belirsizdi bir dahada olmadı o yüzden aşırı telaş yapmıyorum birde kötü bişey olsa devamı gelirdi diye düşündüm şuan tetikteyim bazen baskısı azalıyo sabh biraz yürüdüm servise vardı bir süre şimdi yok baskı, ayrıca suda çok içiyorum artık mesane az dolsa rahatsızlık veriyo ....
benim kuzenim 6 aylikken ogrendi o vakte kadar sakladi kendini hep bu bebislere bic bellj olmaz.kızlar geçmişi okuyamadım akşam okuycam şimdi doktordan geliyorum her şey yolundaymış çok şükür 3lü testimizi yaptırdık sonucu yarın alıcaz.. cinsiyet hala muallakta çünkü kordonunu bacaklarının arasına almış bizim sıpa bi de sırtüstü yatmış hiç kıpırdamadı uyuyodu ayaklarını da çekmiş kendineanlıycağınız cinsiyetini öğrenemedim yine ne zaman öğrenirim sizce geçen gittiğimizde de bacaklarının arasındaydı kordon doğuma kadar öğrenemezsek bi de
ben yeni gordu. Yazini gunaydjnlarr hosgeldnn sefa geldinn
yok bacim dogurmadim oyalaniyoz biz
kotu bisey oldugundan degilde ne bilim ben senden fazla telas yaptim hemen aklima nisan mi diye geldi
benim kuzenim 6 aylikken ogrendi o vakte kadar sakladi kendini hep bu bebislere bic bellj olmaz.
millet doğurcam diye yarış yapıyo şuraya bak bu ne çaba azim böle şaşıp kaldım ya :S
yok bende dün korktum hemen yeni doğum yapan arkadaşıma sordum yok resmen kan gibi oluyo dedi o yüzden rahatladım öyle değildi benim ...
Kizlar aranizda recel yapan varmi bu aralar pazara cikamadigimdan fiyatlardan hsberim yok.fiyati uygun olan bu zamanlarda neyden recel yapilir
Kizlar aranizda recel yapan varmi bu aralar pazara cikamadigimdan fiyatlardan hsberim yok.fiyati uygun olan bu zamanlarda neyden recel yapilir
rümüşüm bu ara çoğalan bi meyve yok reçel için geç kalma pazarda da pek seçenek kalmamış gördüğüm kadarıyla ama iremin dediği incir olabilir...her ne kadar incirler bitmeye yakın olsada fiyatı 4 tl burada
Hangi niyetle yazdin bunu bilmiyorum ama insan bi selam veriri ortaya maydonaz gibi girmez
millet doğurcam diye yarış yapıyo şuraya bak bu ne çaba azim böle şaşıp kaldım ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?