hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ah canimmm maasallah maasallah.. İkinizde cok guzelsiniz.. Bak sonunda sag salim kucagina aldin stresli gunler bitti.. Allah adiyla yasatsin saglikli sihhatli anali babali insallah..darisi bana ve buradaki hamis arkadaslarima..imrenmemek elde degil kizlar yaaa :)))

Goruculer geldi canim o aksam.annemin heyecanini dusum artik.o gece agrim sancim olsaydi durabilirmiydi evde bilemiyom

Gunaydinlar... iki gün ust uste ruyamda benzer seyler gordum. Dün zaten evli olan kuzenimi nisanlandirdim ruyamda. Kuzenimin cok istedigi birsey var. Ona yordum. Bugün de ruyamda cöpte altin alyans buldum. Neye yorayim acaba? Anlayan varmi? Alyans esiminkine benziyordu.

Günaydın kızlar .....

hoşgeldin hemşom iyi olmanıza sevindim büyüdünüz tabi ağırlaşcan içinde bir can daha var Normal her bebek aynı olacak diye bişey yok rutini dışında bir hareketini görürsen o zaman telaşlan tatlı anniş günün belli saatlerinde yemek yediğimde hareket ediyo diyon ço demekki bu kızçen uslu olcak Tembel demedim bak sonra tembel değiliz diye ayaklanıyo zilliler

huyum kurusun düzeltme yapam aksaray değil karamana taşındı

altın erkek bebek yada hamile kalmaya delaletti sanki ama emin değilim :44::44::44:

günaydın kızlarrrrrrrr doktordan geliyorum üçlü testimiz de temiz çıktı maşallah bi sorun yok dedi 11inde tekrar çağırdı detaylı ultrasona giricem :18:

arcaa sen detaylı ultrasona girdin mi canım? 20. haftadan sonra giriliyomuş bizim bi arkadaş girdi de kalbinde sorun çıkmış bebeğin üniversitede profa göndermişler doğunca ameliyata alıncakmış sanırım ben de tırstım:18: herkese soruyorum detaylıya girdin mi diye sana da sorayım

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.bende bebiş istiyorum 5 aydır gelmiyo

bereketli bir topik olsun inşalllahhh

TOPİĞİMİZİN ÇITIR HAMİLELERİ

horstensia..............hamile.......................hoşgeldin bebek

nazlma....................hamile.......................hoşgeldin bebek

yaşamım..............hamile......................hoşgeldin bebek

h_derya................hamile......................hoşgeldin bebek

sweet85...............hamile.......................hoşgeldin bebek

sonsy.................hamile.........................hoşgeldin bebek

deniz48...............hamile........................hoşgeldin bebek

d_yeşilcik............hamile........................hoşgeldin bebek

lowely22.............hamile........................hoşgeldin bebek

rümeysamustafa.......hamile.........................hoşgeldin bebek

seap_serap............hamile.............................hoşgeldin bebek

papatyadalı..............hamile...........................hoşgeldin bebek

iremneva...................hamile..........................hoşgeldin bebek

hayalimsin1...........hamile...........................hoşgeldin bebek

orkide2.................hamile...................hoşgeldin bebek

viole...................hamile.............................hoşgeldin bebek

meltemtnc.........hamile.............................hoş geldin bebek

NOT:arkadaşlar salatı tefriciyeye başladık okuduklarımızı rümeysaya yazın dualarımız bizimle olsunn[/QUOTE]

[/QUOTE]
hoş geldin canım. henüz erkenmiş. inşallah çok beklemez tez zamanda dileğine kavuşursun

hoş geldin canım. henüz erkenmiş. inşallah çok beklemez tez zamanda dileğine kavuşursun[/QUOTE]

orkidem sen yaptırdın mı detaylı ultrason canım?

Benim doktorm 23.haftada almisti ayrintli usg yi.

Ewet cnm 21. Haftada girmistim cok sukur bi sikinti cikmadi.. Heryerini uzun uzun inceliyo zaten.. Korkma icini ferah tut insallah bi sıkıntı cikmaz :))

inşallah bi sıkıntı çıkmaz kızlar artık cinsiyeti falan da önemsemiyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter kaç dakika sürdü sizinkiler cd falan verdiler mi bebeğin kime benzediği falan belli oluyo mu yine de merak etmeden duramıyorum huyum kurusun :121:

hoş geldin canım. henüz erkenmiş. inşallah çok beklemez tez zamanda dileğine kavuşursun

orkidem sen yaptırdın mı detaylı ultrason canım?[/QUOTE]

yaptırdım canım benim telaşlanacak bir şey yok. ki ben ayrıntılı yaptığını anlamadım. en son 20 haftada gittiğimde ayrıntılı ne zaman dedim eee yaptım ya dedi bir de resim veriyor bebek yüzünü gösterirse. benim sadece oğlan gösterdi ama o da yarım yamalak. bazı dr lar cd veriyormuş. benimki vermedi.

Kizlar babamiz cok kotu usuttu kendini karantina altina aldi yatak odasjna kapandi resmen .

Eşine geçmş olsun canımm daha bir kaç günlük bebeğine yaklaşamamk çok zordur onun için...
Sen nasılsın ağrın sızın var mııı bebişin nasıll alıştı mı emmeye??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…