17 eylul sabahi babamizin bizim icin erken kalkip hazirladigi tost ile basladik.sonra gene uyumaya devam.1 gibi uyandik.evimizi topladik.aksam kizkardesimi istemeye gelicekler annemlere gitmk icin hazirlanip ciktik evden.yolda yururken dogum hikayemin icinde acaba kizkardesimin sozunde suyum geldi dye bir cumle olurmu diye aklimdan geciverdi.ne cumbus olurdu diye...benzer kelimleri yengem de soyledi annemlerde.yadim saat sonfa falan hafiften karnim agrimaya basladi.annem yengem karsimda oturuken benden biseyler akti anne benim suyum geldi diyom ama hemen sesim titremeye basladi.3 4 defa su geldi aama ben halen su geldigine inanamiyorum.doktorumu aradim hastaneyee gel ordayim dedi.gittik.muayene etti.dogum yeni baslamis ama aciklik yok dedi.yatismiz yapildi.nst takibi serum takildi bebek icinmis o serum.bense suni sanci serumuu saniyom.nst de 2 zanci var ama bende tik yok ebe hemsiremiz bana sakami yapiyon sancin var ama sen hisstemiyon diyor.sabaha kadar 4 kez aciklik kontrolu yapildi.2 tanesinin sonunda sinir bosalttim.en son nst bu yuzden sikintili cikti.bende artik dayanamiyodum alttan muayeneye.esimle konusup sezeryNa karar aldik.sabah doktorumuz geldi.nst bozuk cikti riske atmyalim dedi.gece olanlrda anlatilmis doktorumuza.sezeryana karar kilindi.1 saat sonra falan tekerlekli sandalye ile ameliyat kapisina indirildik kapidan girerken aglamamk mumkun olmadi esimi optum.iceriye girdik.hastabakici beni bir perdenin arkasina birakti.perdenin arkasindan ilk doktorum ugur beyin sesi geliyodu.kes tut gibi biseylee diyordu.bende kurbanlk koyun gibi sandalyee de beklyom.birazdan doktor cikti ardindan hSta.iceri beni aldilar ama ben ameliythaneyi daha farkli dusummustum.masaya oturttular belden ignemi yaptilar com miniminnacik hiseetim igneyi serum ignesi bile daha fazla acitirdi.sonraa ayaklarim isinmaya karincalnmaya basladi.basimda bir bayan konusuyor benimle.igne ile kontrol edip durdu beni ama ben uyusmakta gec oluyodum.benim midem bulanmaya basladi.azcik cikarnca rahatladim.onume perde cekildi.ben acayip korkmaya basladim doktrum geldi.muzik actirdi benimle konustu.sonra basimdaki bayan bana doktorun neler yapicagini anlTacgini soyledi karnima dokjnduklarinj hissedeyom dedim.tamam hissetmen normal dedi.sonra aciyor dedim bayana bakarak sonra hemen beyaz sivi olan igne enjekte etti kolumdan ve hemen bogazimdan bi islaklik hissettim sonrasinda ben uyumusum.uyandirildim.sedye ile yukari cikarildim yari baygin yari ayiktim annemler agliydu.kizkardesm onu sakinlestiriyodu.odamiza ciktik biraz sonra bebegim geldi o an kptuk birlikte kucagimdaydi ve ilk ben aldm onu kollarima.sonra esimi optum.sezeryn olmak kolay degil ama sukur iyi gecti gecemiz kizim yormadi bizi.biz artik 3 kisi
Olduk...darisi tum isteyrnlerin basina.o tekerkli sandalyede beklerken sizler icin dualar ettim
Goruculer geldi canim o aksam.annemin heyecanini dusum artik.o gece agrim sancim olsaydi durabilirmiydi evde bilemiyomcanıım çok şükür şimdilik 3 daha sonra 4 5 inşallah canım
kızkardeşinin sözünü merak ettim olmadı galiba
oyy sen meleğine kavuştun inşallah bizde hissederiz bu güzel duyguları:16
duaların içinde Allah razı olsun canım
nasılsınız kızlar ? Geçmişte başka nevar ne yok ,yeni gelişmeler odumu ?
Umarım herkez iyidirBen ve bebişim iyiyiz şükür şimdiye kadar 11 kg aldım Kendimi özellikle bu hafta çok ağır hissediyorum yatağa uzanmış kalkmada zorlanıyorum Ve bebişim çok çok az tekme atıyo yaa günde 2-3 tekme 1 seferliğine mahsus ben buradayım dercesine okadar ,oda öyle hafiften omuz sallar gibi Normalmi kızlar bu ? Ilk kızım kıpır kıpırdı bu çokmu tembel anlıyamadım
kuzum en son viole ve meltem hamileydi. Onları biliyorsun galiba. Tumet aksaraya taşındı. Cemrenin eşinin sonuçlarında düzelme var. Zaten buralar eskisi gibi kalabalık olmuyor. özledik seni.Bak ne güzel akıllı bi kızın olacak galiba. Korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Büyük kızın nasıl?
gunaydinlar... Iki gün ust uste ruyamda benzer seyler gordum. Dün zaten evli olan kuzenimi nisanlandirdim ruyamda. Kuzenimin cok istedigi birsey var. Ona yordum. Bugün de ruyamda cöpte altin alyans buldum. Neye yorayim acaba? Anlayan varmi? Alyans esiminkine benziyordu.
altın erkek bebek yada hamile kalmaya delaletti sanki ama emin değilim :44::44::44:
Ah canimmm maasallah maasallah.. İkinizde cok guzelsiniz.. Bak sonunda sag salim kucagina aldin stresli gunler bitti.. Allah adiyla yasatsin saglikli sihhatli anali babali insallah..darisi bana ve buradaki hamis arkadaslarima..imrenmemek elde degil kizlar yaaa :)))
[/QUOTE]slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.bende bebiş istiyorum 5 aydır gelmiyo
bereketli bir topik olsun inşalllahhh
TOPİĞİMİZİN ÇITIR HAMİLELERİ
horstensia..............hamile.......................hoşgeldin bebek
nazlma....................hamile.......................hoşgeldin bebek
yaşamım..............hamile......................hoşgeldin bebek
h_derya................hamile......................hoşgeldin bebek
sweet85...............hamile.......................hoşgeldin bebek
sonsy.................hamile.........................hoşgeldin bebek
deniz48...............hamile........................hoşgeldin bebek
d_yeşilcik............hamile........................hoşgeldin bebek
lowely22.............hamile........................hoşgeldin bebek
rümeysamustafa.......hamile.........................hoşgeldin bebek
seap_serap............hamile.............................hoşgeldin bebek
papatyadalı..............hamile...........................hoşgeldin bebek
iremneva...................hamile..........................hoşgeldin bebek
hayalimsin1...........hamile...........................hoşgeldin bebek
orkide2.................hamile...................hoşgeldin bebek
viole...................hamile.............................hoşgeldin bebek
meltemtnc.........hamile.............................hoş geldin bebek
NOT:arkadaşlar salatı tefriciyeye başladık okuduklarımızı rümeysaya yazın dualarımız bizimle olsunn
günaydın kızlarrrrrrrrdoktordan geliyorum üçlü testimiz de temiz çıktı maşallah bi sorun yok dedi 11inde tekrar çağırdı detaylı ultrasona giricem :18:
arcaa sen detaylı ultrasona girdin mi canım? 20. haftadan sonra giriliyomuş bizim bi arkadaş girdi de kalbinde sorun çıkmış bebeğin üniversitede profa göndermişler doğunca ameliyata alıncakmış sanırım ben de tırstım:18: herkese soruyorum detaylıya girdin mi diye sana da sorayım
günaydın kızlarrrrrrrrdoktordan geliyorum üçlü testimiz de temiz çıktı maşallah bi sorun yok dedi 11inde tekrar çağırdı detaylı ultrasona giricem :18:
arcaa sen detaylı ultrasona girdin mi canım? 20. haftadan sonra giriliyomuş bizim bi arkadaş girdi de kalbinde sorun çıkmış bebeğin üniversitede profa göndermişler doğunca ameliyata alıncakmış sanırım ben de tırstım:18: herkese soruyorum detaylıya girdin mi diye sana da sorayım
hoş geldin canım. henüz erkenmiş. inşallah çok beklemez tez zamanda dileğine kavuşursun
ben acele ediyorum ama kaç aya kadar beklemem lazım sizce.ortalama kaç ayda geliyo bu bebek yaşım 25.
Ayyyyyyrümüşüm doğummu yapmışş ne güzel bi haber bu :)) Allah annalı babalı büyütsün rümüşüm çok sevindim ya,
Doktorlar korunmasiz 1 sene iliski sonunda bebek olmassa ozMN doktora gozuun diyorlar.bu bekleme sureside yumurtlama gunlerini dikkatli bir sekilde takip edebilirsin.ben acele ediyorum ama kaç aya kadar beklemem lazım sizce.ortalama kaç ayda geliyo bu bebek yaşım 25.
Kizlar babamiz cok kotu usuttu kendini karantina altina aldi yatak odasjna kapandi resmen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?