hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Canim benim hikayeni okurken tekrar yasadim o anlariii tekrar hayirli olsunnn...

Kizlar saliham kollarimda.allahim sizlerede yasatir insalah.biz iuiyz

ooooyyy rümeysaaammm almışsın bebişinin kokusunu Allah analı babalı büyütsün rümüşşş kuzucuuucuk

kızlar çok yoğundum kardeşim bendeydi, rümüşü merak edmiştim bi gelim dedim. inşallah sizde de herşey yolundadır... oooooo ben hiç durmadım, fingir fingir gezdim, şuan ayaklarım tutmuyor ohh iyi yaptım valla olsa da yine gezsem

Günaydın kızlar,
Yine bir kontrolden daha çıktık. Bebeğimiz oldukça sağlıklı görünüyordu :) Hatta o kadar büyüdü ki cinsiyeti bile tahmin edilecekti. Ama maalesef bacaklarını kapattı ve bize bir şey göstermedi. :) Yine de ultrasonun sonuna doğru bir elini havaya kaldırıp bize el sallaması her şeye değerdi. biz onu merak edelim..kendisi yan gelip yatsın hıh bir de hiç durmuyor yerinde..sürekli hareket ediyor..doktor kırk takla attı bu pozu yakalamak için

canımm maşallahhh
ne tatlı buu ama bana erkekmiş gibi geldi
bak görürsün hadi hayırlsı bakalım

ohh gez bakalım ne yaptın dr a gidecektin tedaviye başladın mı
benimde misafirlerim geldi h.sonu şimdi okul vakti

:26::26::26::26: aaaayyyyy Allahın işine bak çok garip bir duygu olsa gerekben içimde böyle bir canlının olduğunu görsem ne tepki veririm acep:26: resmen mucize bu yaaa... o mucizeden ben de istiyorum
ohh gez bakalım ne yaptın dr a gidecektin tedaviye başladın mı
benimde misafirlerim geldi h.sonu şimdi okul vakti

evet yaaa okullar açıldı. doktora gittik canım ama hoca yoktu asistanlar da bizim yetkimiz yok dediler ama ben ağızlarını yokladım sanırım hocaları bizi aşılamaya yönlendirecekler. bu hafta fırsat bulursak tekrar gideceğiz. sen nasılsın ne yaptın canım? benim bayramdan bu yana hergün misafirim vardı, çok yoğundum anlatamam ama çook güzeldi senin misafirler kimdi?

yaaa nerde bu millet

Ehehe ..bercestem kocaman gobusu var gordunmu :)) irem de oglan tahmin etti. Benim icime kiz doguyor ..saglikli olsunda farketmez. Darisi basina artik. Seni bekliyoruz

maşallah canım normalde pek anlamıyorum ultrasondan
ama seninkinin maşalllahı var
inşallah bizlerde sırada bekliyoruz ama Allahın dediği olur
ben sömestr tatilini bekliyorum inşallah o zamana kadar kendimi
hazırlayacam
hepinizi doğurtcam inşallah en son ben doğuracam

benim misafirler h.sonu akşam oturmasıydı hala ev görmeye geliyorlar
ama misafir evin bereketidir ben seviyorum

cemrecim senin sorun için tam olarak ne diyorlar
bence direk tüp yaptır canım aşılama bence zaman kaybı
çokta bilmişlik yaptıysam affet olur mu canım

Kikiimmm seni gordugume bebeginin senin iyi olmasina cok sevindim.evet kizim dunyaya geldi.insallah darisi sizerinbasina.

bende canım ya sizileri çok özledim ne güzel bebişin kucağında artık ,bazen şu zaman çabuk geçsede gelse diyorum benimkide Allah uzun sağlıklı ömürler nasip eder inşallah kızına canım benim

canım kikimm bizler iyiyiz işte prensesler şehzadeler gelince topik bir şenleniyor
daha sonra eski sükunetine dönüyor
gelice biraz muhabbetin belini kıralım

Evet :) hakikaten doğuran doğurana sırada irem gacısı var sanırım :44::44: sonra ben ve arca :44: sonra orki galiba,viole en son kız inşallah Allah en kısa zamanda sana ,cemreye ,tumete ,bartek ede nasip eder kız bu duyguyu vallahi hep dualarımdasınız ,
Bu aralar pek bir vakit bulamıyorum bercem inşallah yakın zamanda sohbetin belini kırarız tatlım

iyiyim orkidem sağol sen nasılsın? büyük kızım biraz toparlandı gibi ama tam değil canım hala arada tutuyo bişeylerden ( bende erken annelik iznine ayrıldım 1sene3 ay Evdeyim canım ,sonrasına Allah Kerim ,şu bebişlerimizide sağ sağlim kucağımıza alsaydık rahatlıcam ,Arada hala endişeleniyorum bebeğim sağlıklımı diye stres stres bi ara siagarayıda çoğaltım korkuyorum şimdi

Senin irkeğin olucak galiba meltemcim :) alyans gibi şeyler erkek derler ,önce hayırlısı olsun tabi:))

günaydın kızlar
iyidir tatlım azaltıyom günleri işte yaramazlık yapmazsa kızçem az biraz daha vaktim var , usludur o uslu ben kızçemden umutluyum açıkçası tekmelerken bile sesi mi duysa tekmelemeyi kesiyo sen nasılsın nasıl gidiyo kızçen nası kardeşe hazır mı inş. doğuncada hazır olur nede olsa küçükler için için kıskanma yaşayabiliyolar ....

bende bercestenin dediğine katılıyorum direk tüpbebek şansınız var ise aşılama ile yaptırmayın derim.Rabbim gönlüne göre verir inşallah.

inşallah canım barteki göremiyorum hiç inşallah ondada herşey yolundadır:26:
siz sağlıkla bebişleri doğurun bizimkide olur inşallah allahın izniyle
senin niye çok doğum iznin bakim
Avrupa gacısıyım diye hava mı atıyon sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…