Kizlar saliham kollarimda.allahim sizlerede yasatir insalah.biz iuiyz
Canim benim hikayeni okurken tekrar yasadim o anlariii tekrar hayirli olsunnn...17 eylul sabahi babamizin bizim icin erken kalkip hazirladigi tost ile basladik.sonra gene uyumaya devam.1 gibi uyandik.evimizi topladik.aksam kizkardesimi istemeye gelicekler annemlere gitmk icin hazirlanip ciktik evden.yolda yururken dogum hikayemin icinde acaba kizkardesimin sozunde suyum geldi dye bir cumle olurmu diye aklimdan geciverdi.ne cumbus olurdu diye...benzer kelimleri yengem de soyledi annemlerde.yadim saat sonfa falan hafiften karnim agrimaya basladi.annem yengem karsimda oturuken benden biseyler akti anne benim suyum geldi diyom ama hemen sesim titremeye basladi.3 4 defa su geldi aama ben halen su geldigine inanamiyorum.doktorumu aradim hastaneyee gel ordayim dedi.gittik.muayene etti.dogum yeni baslamis ama aciklik yok dedi.yatismiz yapildi.nst takibi serum takildi bebek icinmis o serum.bense suni sanci serumuu saniyom.nst de 2 zanci var ama bende tik yok ebe hemsiremiz bana sakami yapiyon sancin var ama sen hisstemiyon diyor.sabaha kadar 4 kez aciklik kontrolu yapildi.2 tanesinin sonunda sinir bosalttim.en son nst bu yuzden sikintili cikti.bende artik dayanamiyodum alttan muayeneye.esimle konusup sezeryNa karar aldik.sabah doktorumuz geldi.nst bozuk cikti riske atmyalim dedi.gece olanlrda anlatilmis doktorumuza.sezeryana karar kilindi.1 saat sonra falan tekerlekli sandalye ile ameliyat kapisina indirildik kapidan girerken aglamamk mumkun olmadi esimi optum.iceriye girdik.hastabakici beni bir perdenin arkasina birakti.perdenin arkasindan ilk doktorum ugur beyin sesi geliyodu.kes tut gibi biseylee diyordu.bende kurbanlk koyun gibi sandalyee de beklyom.birazdan doktor cikti ardindan hSta.iceri beni aldilar ama ben ameliythaneyi daha farkli dusummustum.masaya oturttular belden ignemi yaptilar com miniminnacik hiseetim igneyi serum ignesi bile daha fazla acitirdi.sonraa ayaklarim isinmaya karincalnmaya basladi.basimda bir bayan konusuyor benimle.igne ile kontrol edip durdu beni ama ben uyusmakta gec oluyodum.benim midem bulanmaya basladi.azcik cikarnca rahatladim.onume perde cekildi.ben acayip korkmaya basladim doktrum geldi.muzik actirdi benimle konustu.sonra basimdaki bayan bana doktorun neler yapicagini anlTacgini soyledi karnima dokjnduklarinj hissedeyom dedim.tamam hissetmen normal dedi.sonra aciyor dedim bayana bakarak sonra hemen beyaz sivi olan igne enjekte etti kolumdan ve hemen bogazimdan bi islaklik hissettim sonrasinda ben uyumusum.uyandirildim.sedye ile yukari cikarildim yari baygin yari ayiktim annemler agliydu.kizkardesm onu sakinlestiriyodu.odamiza ciktik biraz sonra bebegim geldi o an kptuk birlikte kucagimdaydi ve ilk ben aldm onu kollarima.sonra esimi optum.sezeryn olmak kolay degil ama sukur iyi gecti gecemiz kizim yormadi bizi.biz artik 3 kisi
Olduk...darisi tum isteyrnlerin basina.o tekerkli sandalyede beklerken sizler icin dualar ettim
Günaydın kızlar,
Yine bir kontrolden daha çıktık. Bebeğimiz oldukça sağlıklı görünüyordu :) Hatta o kadar büyüdü ki cinsiyeti bile tahmin edilecekti. Ama maalesef bacaklarını kapattı ve bize bir şey göstermedi. :) Yine de ultrasonun sonuna doğru bir elini havaya kaldırıp bize el sallaması her şeye değerdi.biz onu merak edelim..kendisi yan gelip yatsın hıh bir de hiç durmuyor yerinde..sürekli hareket ediyor..doktor kırk takla attı bu pozu yakalamak için
Eki Görüntüle 810959
ooooyyy rümeysaaammm almışsın bebişinin kokusunuAllah analı babalı büyütsün rümüşşş kuzucuuucuk
kızlar çok yoğundum kardeşim bendeydi, rümüşü merak edmiştim bi gelim dedim. inşallah sizde de herşey yolundadır... oooooo ben hiç durmadım, fingir fingir gezdim, şuan ayaklarım tutmuyorohh iyi yaptım valla olsa da yine gezsem
canımm maşallahhh
ne tatlı buu ama bana erkekmiş gibi geldi
bak görürsün hadi hayırlsı bakalım
:26::26::26::26: aaaayyyyy Allahın işine bak çok garip bir duygu olsa gerekGünaydın kızlar,
Yine bir kontrolden daha çıktık. Bebeğimiz oldukça sağlıklı görünüyordu :) Hatta o kadar büyüdü ki cinsiyeti bile tahmin edilecekti. Ama maalesef bacaklarını kapattı ve bize bir şey göstermedi. :) Yine de ultrasonun sonuna doğru bir elini havaya kaldırıp bize el sallaması her şeye değerdi.biz onu merak edelim..kendisi yan gelip yatsın hıh bir de hiç durmuyor yerinde..sürekli hareket ediyor..doktor kırk takla attı bu pozu yakalamak için
Eki Görüntüle 810959
ohh gez bakalım ne yaptın dr a gidecektin tedaviye başladın mı
benimde misafirlerim geldi h.sonu şimdi okul vakti
Ehehe ..bercestem kocaman gobusu var gordunmu :)) irem de oglan tahmin etti. Benim icime kiz doguyor ..saglikli olsunda farketmez. Darisi basina artik. Seni bekliyoruz
:26::26::26::26: aaaayyyyy Allahın işine bak çok garip bir duygu olsa gerekben içimde böyle bir canlının olduğunu görsem ne tepki veririm acep:26: resmen mucize bu yaaa ... o mucizeden ben de istiyorum
evet yaaa okullar açıldı. doktora gittik canım ama hoca yoktu asistanlar da bizim yetkimiz yok dediler ama ben ağızlarını yokladım sanırım hocaları bizi aşılamaya yönlendirecekler. bu hafta fırsat bulursak tekrar gideceğiz. sen nasılsın ne yaptın canım? benim bayramdan bu yana hergün misafirim vardı, çok yoğundum anlatamam ama çook güzeldisenin misafirler kimdi?
yaaa nerde bu millet
Kikiimmm seni gordugume bebeginin senin iyi olmasina cok sevindim.evet kizim dunyaya geldi.insallah darisi sizerinbasina.
canım kikimm bizler iyiyiz işte prensesler şehzadeler gelince topik bir şenleniyor
daha sonra eski sükunetine dönüyor
gelice biraz muhabbetin belini kıralım
oy kuzum ya seni görmek ne güzel. iyisin inşallah? evet rümüşko doğurdu. nurtopu gibi kızçesi geldi maşallah. darısı hepimize olsun
kuzum en son viole ve meltem hamileydi. onları biliyorsun galiba. tumet aksaraya taşındı. cemrenin eşinin sonuçlarında düzelme var. zaten buralar eskisi gibi kalabalık olmuyor. özledik seni.bak ne güzel akıllı bi kızın olacak galiba. korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. büyük kızın nasıl?
Gunaydinlar... iki gün ust uste ruyamda benzer seyler gordum. Dün zaten evli olan kuzenimi nisanlandirdim ruyamda. Kuzenimin cok istedigi birsey var. Ona yordum. Bugün de ruyamda cöpte altin alyans buldum. Neye yorayim acaba? Anlayan varmi? Alyans esiminkine benziyordu.
Günaydın kızlar .....
hoşgeldin hemşom iyi olmanıza sevindim büyüdünüz tabi ağırlaşcan içinde bir can daha varNormal her bebek aynı olacak diye bişey yok rutini dışında bir hareketini görürsen o zaman telaşlan tatlı anniş günün belli saatlerinde yemek yediğimde hareket ediyo diyon ço demekki bu kızçen uslu olcak Tembel demedim bak sonra tembel değiliz diye ayaklanıyo zilliler
Hemşom benimnasılsın iyimisin ? Nasıl gidiyor hamişlik ? Günleri azaltın he heyecan doruktamı bakim inşallah dediğin gibi uslu olur hemşom tersi çıkmasında , gebelik boyunca çok stres yaşayanların bebekleri huysuz doğar derler:18: sonradan cozutmasın zilli
Hemşom benimnasılsın iyimisin ? Nasıl gidiyor hamişlik ? Günleri azaltın he heyecan doruktamı bakim inşallah dediğin gibi uslu olur hemşom tersi çıkmasında , gebelik boyunca çok stres yaşayanların bebekleri huysuz doğar derler:18: sonradan cozutmasın zilli
:26::26::26::26: aaaayyyyy Allahın işine bak çok garip bir duygu olsa gerekben içimde böyle bir canlının olduğunu görsem ne tepki veririm acep:26: resmen mucize bu yaaa ... o mucizeden ben de istiyorum
evet yaaa okullar açıldı. doktora gittik canım ama hoca yoktu asistanlar da bizim yetkimiz yok dediler ama ben ağızlarını yokladım sanırım hocaları bizi aşılamaya yönlendirecekler. bu hafta fırsat bulursak tekrar gideceğiz. sen nasılsın ne yaptın canım? benim bayramdan bu yana hergün misafirim vardı, çok yoğundum anlatamam ama çook güzeldisenin misafirler kimdi?
yaaa nerde bu millet
bende canım ya sizileri çok özledimne güzel bebişin kucağında artık ,bazen şu zaman çabuk geçsede gelse diyorum benimkide Allah uzun sağlıklı ömürler nasip eder inşallah kızına canım benim
Evet :) hakikaten doğuran doğuranasırada irem gacısı var sanırım :44::44: sonra ben ve arca :44: sonra orki galiba,viole en son kız inşallah Allah en kısa zamanda sana ,cemreye ,tumete ,bartek ede nasip eder kız bu duyguyu vallahi hep dualarımdasınız ,
Bu aralar pek bir vakit bulamıyorum berceminşallah yakın zamanda sohbetin belini kırarız tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?