hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

benimki en küççüğü mü kız olsun bi sürü ablası abisi olucak desene hayalim napıyosun seni özlüyoruz o neşeli espirili günlerini özlüyoruz iyisindir umarım arada gel cöö yap bize mutlu oluyoruz

eheh benimki de bacak arasına kordonu almış göstermiyo hala öğrenemedik cinsiyetini maşallah bebişine artık büyüdü annesi

bol streslyim. tez hazırlıyorum. çok ders çalışıyorum. ama gebelikle çok zor oluyor. valla depresyona giriyorum

uzuun bir aradan sonra merhaba kızlar. hayırlı sabahlar herkes nasıl bakalım? rümaysam meleğini kucağına almış çok sevindim darısı başımıza inşaALLAH. hayırlı uğurlu olsun RABBim nur etsin inşaALLAH...

merhaba eftelyacım. nerelerdesin sen anlat bakiim

slm kızlar uzun zamandır giremiyom özledim sizi... rümüş doğum yapmışsın yawrum yeni gördüm allah analı babalı büyütsün darısı hamişlerin başına

bende iyi bi haber yok 2 gün sonra adet günüm test yaptım negatif...eminimde bişi yoktur

ama yinede keyfim yerinde çünki ablamın yanına geldim teyzoşumla tanıştım çok tatlı çok uslu yawrum benm hafta sonu ewe döncem ama stresi tuttu nasıl ayrılcam diye

iste kuzum... büyüdü bile prensesim

Teyzoslar biz geldik bu sefer sancim cikmadi yuruyuste zorlsnirsan yapma oda sanciyasebep olmus olabilirdedi ben 300 gr kicim 400 grdan fszla almis 2 bucuk kilo suan gununden biraz ileriymis ama hala dogum pozisyonunu almamis diger randevuda dogum sekline karar vercez anlasilan belli olmaz donebilir dedi ama anladigim gelecek randevudada donmezse sezercik olcaz :18::18::18: boyunu soylemedi bende sornadim 2 hafta sonra buluscaz tombik yanagimla kicimada gelirken 4 liradan 4 tane kulotlu corap aldim civilede iyiki gitmemisim nette daha pahaliydi cunku

sağolasın tumetim.bebişiniz cok şirin cok güzel maşallah.allah analı babalı sağlıklı gine büyütsün inşallah.

sen kızcene söyle o seni dinler alsın doğum pozisyonunu.karnını severek anlat annesi.

Slm kizlar sizlerle kyifli keyifli muhabbet etmeyi ozledim (cok uykuzuzz kaliyoruz kimse kalmiyor artik yanimda cok darlandim ben birr anda ne oldugumu sasirdim hafta sonu ailemin yanina gidecez biraz kafam dagilir...oglum en fazla bi saatuyuyor...sizinkiler insallah boyle olmaz...

Kizlarr ben cok kotuyum hic uykumuz yok bizim gece vunduz uykusuzum o yuzden sizlere de bskamadim ne zamandir...insallah en kisa surede duzene gireriz.....

oooyyyy nassıııııııııl güzel bişeysin sen böyleee Allah nazrlardan saklasın maşşallah sübhanallah....

Gaz sorununuz mu var ondan mi uyumuyor.kuzum tek basina kalmak cok zor biliyorum ama inan yuce rabbim oyle bir guc veriyoki altindan kalkabilirzin azcik zaman alicak ama duzeninizi insallah oturtabilceksini

aaa tumet gelmiş hoş gelmiş. canım kuzunuza maşallah. büyümüş teyzesi. canım siz tedavi anlamında ne alemdesiniz. şu an eşin bir şeyler kullanıyor mu? aşılama tüp bir şeyler diyordun
maşşallah kızçeye.

canım benim Allah güç kuvvet versin

Gaz sorununuz mu var ondan mi uyumuyor.kuzum tek basina kalmak cok zor biliyorum ama inan yuce rabbim oyle bir guc veriyoki altindan kalkabilirzin azcik zaman alicak ama duzeninizi insallah oturtabilceksini

Gaz sorunu degil canim deein uykuya gjdemiyoruz gaz ilaci falan kullaniyorum zaten insallah yakin zamanda Duzelieiz sen iyisinsir umarim minik kizin iyi mi bakim

Amin canim aminnnnnnn.......

Gaz sorunu degil canim deein uykuya gjdemiyoruz gaz ilaci falan kullaniyorum zaten insallah yakin zamanda Duzelieiz sen iyisinsir umarim minik kizin iyi mi bakim
Minik kizimiz iyi sukurler olsun.canim bugun tv de izledim bebek annenin kalp atislarini duyarsa kendin huzurlu hissedermis.buyuzden gunde bikez gogsunuzde yuzustu pozisyonunda uyutun diyordu.
Umarim tez zamanda duzene oturursunuz.

Ewet canım hoşgeldim hoşbuldum... Sen nasılsın ikizlerin nasıl... Canım bizim tedavi 3 aylık ilaç tedavisi... Kasımda bitiyo kontrollerimiz olcak sonuç degismemisse önce aşılama olcak... Oda olmazsa tüpe yonlenicez... Inşallah aşılama tutar... Biz eşimle ikiz çok istiyoruz o yüzden tüpude özelde yaptirmayi düşünuyoruz... Yani yilbasindan sonra tüp bebek olabilir... Normal yolla olmazsa tabi...
Ikiz Zorda olsa tek seferde olsun bitsin istiyoruz... Tabi kader kısmet herşey ama planlar böyle....

benim ikizler büyüyor teyzesi. ikiz annesi olmak şimdilik güzel geliyor. umarım doğduklarında da aynı şeyi düşünürüm iyi en azından bir tedavi var. boşta değilsiniz. temennimiz kendiliğinden gelmesi. olmazsa aşılamalarla vakit kaybetme. aşılama ile pek tutmuyor. insan çok yıpranıyor.

ya zaten aklımız kalmasın ondada diye bikere deneriz... Sonra artık oda tutmazsa zaten tüpbebek kaçınılmaz.... Hakkımızda hayırlısı... Ama çok isterim senin gibi bi kız bi erkek ikizim olsun... Sağlıklı hayırlı olsun tabiki önce ama gönlümden geçen de o :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…