benimki en küççüğü mü kızbende canım ya sizileri çok özledimne güzel bebişin kucağında artık ,bazen şu zaman çabuk geçsede gelse diyorum benimkide Allah uzun sağlıklı ömürler nasip eder inşallah kızına canım benim
Evet :) hakikaten doğuran doğuranasırada irem gacısı var sanırım :44::44: sonra ben ve arca :44: sonra orki galiba,viole en son kız inşallah Allah en kısa zamanda sana ,cemreye ,tumete ,bartek ede nasip eder kız bu duyguyu vallahi hep dualarımdasınız ,
Bu aralar pek bir vakit bulamıyorum berceminşallah yakın zamanda sohbetin belini kırarız tatlım
Günaydın kızlar,
Yine bir kontrolden daha çıktık. Bebeğimiz oldukça sağlıklı görünüyordu :) Hatta o kadar büyüdü ki cinsiyeti bile tahmin edilecekti. Ama maalesef bacaklarını kapattı ve bize bir şey göstermedi. :) Yine de ultrasonun sonuna doğru bir elini havaya kaldırıp bize el sallaması her şeye değerdi.biz onu merak edelim..kendisi yan gelip yatsın hıh bir de hiç durmuyor yerinde..sürekli hareket ediyor..doktor kırk takla attı bu pozu yakalamak için
Eki Görüntüle 810959
iyiyim orkidem sağol sen nasılsın?büyük kızım biraz toparlandı gibi ama tam değil canım hala arada tutuyo bişeylerden ( bende erken annelik iznine ayrıldım 1sene3 ay Evdeyim canım ,sonrasına Allah Kerim ,şu bebişlerimizide sağ sağlim kucağımıza alsaydık rahatlıcam ,Arada hala endişeleniyorum bebeğim sağlıklımı diye stres stres bi ara siagarayıda çoğaltım korkuyorum şimdi
Senin irkeğin olucak galiba meltemcim:) alyans gibi şeyler erkek derler ,önce hayırlısı olsun tabi:))
uzuun bir aradan sonra merhaba kızlar. hayırlı sabahlar herkes nasıl bakalım? rümaysam meleğini kucağına almış çok sevindim darısı başımıza inşaALLAH. hayırlı uğurlu olsun RABBim nur etsin inşaALLAH...
sağolasın tumetim.bebişiniz cok şirin cok güzel maşallah.allah analı babalı sağlıklı gine büyütsün inşallah.slm kızlar uzun zamandır giremiyom özledim sizi... rümüş doğum yapmışsın yawrum yeni gördüm allah analı babalı büyütsün darısı hamişlerin başına
bende iyi bi haber yok 2 gün sonra adet günüm test yaptım negatif...eminimde bişi yoktur
ama yinede keyfim yerinde çünki ablamın yanına geldim teyzoşumla tanıştımçok tatlı çok uslu yawrum benm hafta sonu ewe döncem ama stresi tuttu nasıl ayrılcam diye
Eki Görüntüle 814541 Eki Görüntüle 814542
iste kuzum... büyüdü bile prensesim
sen kızcene söyle o seni dinler alsın doğum pozisyonunu.karnını severek anlat annesi.Teyzoslar biz geldik bu sefer sancim cikmadi yuruyuste zorlsnirsan yapma oda sanciyasebep olmus olabilirdedi ben 300 gr kicim 400 grdan fszla almis 2 bucuk kilo suan gununden biraz ileriymis ama hala dogum pozisyonunu almamis diger randevuda dogum sekline karar vercez anlasilan belli olmaz donebilir dedi ama anladigim gelecek randevudada donmezse sezercik olcaz :18::18::18: boyunu soylemedi bende sornadim 2 hafta sonra buluscaz tombik yanagimlakicimada gelirken 4 liradan 4 tane kulotlu corap aldim civilede iyiki gitmemisim nette daha pahaliydi cunku
Kizlarr ben cok kotuyum hic uykumuz yok bizim gece vunduz uykusuzum o yuzden sizlere de bskamadim ne zamandir...insallah en kisa surede duzene gireriz.....
oooyyyynassıııııııııl güzel bişeysin sen böyleee Allah nazrlardan saklasın maşşallah sübhanallah....
Gaz sorununuz mu var ondan mi uyumuyor.kuzum tek basina kalmak cok zor biliyorum ama inan yuce rabbim oyle bir guc veriyoki altindan kalkabilirzin azcik zaman alicak ama duzeninizi insallah oturtabilceksiniSlm kizlar sizlerle kyifli keyifli muhabbet etmeyi ozledim(cok uykuzuzz kaliyoruz kimse kalmiyor artik yanimda cok darlandim ben birr anda ne oldugumu sasirdim hafta sonu ailemin yanina gidecez biraz kafam dagilir...oglum en fazla bi saatuyuyor...sizinkiler insallah boyle olmaz...
aaa tumet gelmiş hoş gelmiş. canım kuzunuza maşallah. büyümüş teyzesi. canım siz tedavi anlamında ne alemdesiniz. şu an eşin bir şeyler kullanıyor mu? aşılama tüp bir şeyler diyordunslm kızlar uzun zamandır giremiyom özledim sizi... rümüş doğum yapmışsın yawrum yeni gördüm allah analı babalı büyütsün darısı hamişlerin başına
bende iyi bi haber yok 2 gün sonra adet günüm test yaptım negatif...eminimde bişi yoktur
ama yinede keyfim yerinde çünki ablamın yanına geldim teyzoşumla tanıştımçok tatlı çok uslu yawrum benm hafta sonu ewe döncem ama stresi tuttu nasıl ayrılcam diye
Eki Görüntüle 814541 Eki Görüntüle 814542
iste kuzum... büyüdü bile prensesim
Teyzoslar biz geldik bu sefer sancim cikmadi yuruyuste zorlsnirsan yapma oda sanciyasebep olmus olabilirdedi ben 300 gr kicim 400 grdan fszla almis 2 bucuk kilo suan gununden biraz ileriymis ama hala dogum pozisyonunu almamis diger randevuda dogum sekline karar vercez anlasilan belli olmaz donebilir dedi ama anladigim gelecek randevudada donmezse sezercik olcaz :18::18::18: boyunu soylemedi bende sornadim 2 hafta sonra buluscaz tombik yanagimlakicimada gelirken 4 liradan 4 tane kulotlu corap aldim civilede iyiki gitmemisim nette daha pahaliydi cunku
Slm kizlar sizlerle kyifli keyifli muhabbet etmeyi ozledim(cok uykuzuzz kaliyoruz kimse kalmiyor artik yanimda cok darlandim ben birr anda ne oldugumu sasirdim hafta sonu ailemin yanina gidecez biraz kafam dagilir...oglum en fazla bi saatuyuyor...sizinkiler insallah boyle olmaz...
Gaz sorununuz mu var ondan mi uyumuyor.kuzum tek basina kalmak cok zor biliyorum ama inan yuce rabbim oyle bir guc veriyoki altindan kalkabilirzin azcik zaman alicak ama duzeninizi insallah oturtabilceksini
aaa tumet gelmiş hoş gelmiş. canım kuzunuza maşallah. büyümüş teyzesi. canım siz tedavi anlamında ne alemdesiniz. şu an eşin bir şeyler kullanıyor mu? aşılama tüp bir şeyler diyordun
maşşallah kızçeye.
canım benim Allah güç kuvvet versin
Minik kizimiz iyi sukurler olsun.canim bugun tv de izledim bebek annenin kalp atislarini duyarsa kendin huzurlu hissedermis.buyuzden gunde bikez gogsunuzde yuzustu pozisyonunda uyutun diyordu.Gaz sorunu degil canim deein uykuya gjdemiyoruz gaz ilaci falan kullaniyorum zaten insallah yakin zamanda Duzelieiz sen iyisinsir umarim minik kizin iyi mi bakim
aaa tumet gelmiş hoş gelmiş. canım kuzunuza maşallah. büyümüş teyzesi. canım siz tedavi anlamında ne alemdesiniz. şu an eşin bir şeyler kullanıyor mu? aşılama tüp bir şeyler diyordun
maşşallah kızçeye.
canım benim Allah güç kuvvet versin
Ewet canım hoşgeldim hoşbuldum... Sen nasılsın ikizlerin nasıl... Canım bizim tedavi 3 aylık ilaç tedavisi... Kasımda bitiyo kontrollerimiz olcak sonuç degismemisse önce aşılama olcak... Oda olmazsa tüpe yonlenicez... Inşallah aşılama tutar... Biz eşimle ikiz çok istiyoruz o yüzden tüpude özelde yaptirmayi düşünuyoruz... Yani yilbasindan sonra tüp bebek olabilir... Normal yolla olmazsa tabi...
Ikiz Zorda olsa tek seferde olsun bitsin istiyoruz... Tabi kader kısmet herşey ama planlar böyle....
ya zaten aklımız kalmasın ondada diye bikere deneriz... Sonra artık oda tutmazsa zaten tüpbebek kaçınılmaz.... Hakkımızda hayırlısı... Ama çok isterim senin gibi bi kız bi erkek ikizim olsun... Sağlıklı hayırlı olsun tabiki önce ama gönlümden geçen de o :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?