hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

merhaba eftelyacım. nerelerdesin sen anlat bakiim

orkidem şükür bir yaramazlık yok ağırlaşıyorum gitgide... yavrum yeni gösterdi cinsiyetini geçen haftaya kadar açmıyodu bitürlü bacaklarını :) kızlar hep erkek demişlerdi ama kızmış meleğim :) ağrılarım arttı gece uykularım gitti malesef. yumuşak doku romatizması var bende oyüzden herkesten daha fazla ağrım oluyor bilhassa nemli kapalı havalarda. onun dışında şükür bende kızım da iyiyiz. hareketlendi epey. hiç durmuyor içimde kıpır kıpır maşaALLAH. Seninkiler nasıl oldular büyüdünüz mü iyice :) bellimi cinsiyetleri?

Ben hamileykn yastiklarla destekleyerek yatiyordum ayaklarimin altina belkmjn arkasina kollarimin arasinada bi yastik alirdim bana faydasi olduydu.orkidenin bi kizi bi erkek bebisi olcak insallah saglikli gine

Ben hamileykn yastiklarla destekleyerek yatiyordum ayaklarimin altina belkmjn arkasina kollarimin arasinada bi yastik alirdim bana faydasi olduydu.orkidenin bi kizi bi erkek bebisi olcak insallah saglikli gine

maşaALLAH RABBim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH. valla yastıklar da pek fayda vermiyor bana kuzum. sen nasılsın? meleğin nasıl? toparladınız mı epey?

maşaALLAH RABBim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH. valla yastıklar da pek fayda vermiyor bana kuzum. sen nasılsın? meleğin nasıl? toparladınız mı epey?

Sukurler olsun oyle cok yaramazlkk yapmiyor kuzum anasi gibi sakin yapili insallah boyle devam ederiz.dikislerim cok sanci yapiyordu onun haricinde bir derdimiz yok.cok korkuyodum nasil olur hemen toparlanabilirmiyim diye ama Yuce rabbim her isin kolayligini gucumuze guc katiyor

Topikcanlar nerelerdesiniz...

Iste geldik burdayim

Rümüşüm valla supersin sen ya ben topik'e ugraman seyreklesir diye düşündüm ama sen maşallah... Senin minik akilli uslu sanirim... Nasıl bi duygu insanın çocuğunu kucağına alması nasıl bi sewgi çok merak ediyorum...

Bugün ablamin arkadaşına gittik bebeği iki aylık ama sürekli agliyo... Ne yese kusuyo bebek reflüsü olmuş... Ve yüzünün bi tarafında kırmızı benekler oluşmuş isilik gibi... Bebek sürekli agliyo kadın artık hayatında bezmiş... Onunda sinirleri bozulmuş o aglayinca kendimde oturup ağlıyorum diyo.... Çok üzüldüm bebeğin durumuna küçücük bedeni ne acılar cekiyo ki o kadar agliyo

canım rümüşüm demiş bi kız bi oğlum olacak inşallah. oy senin de demek kızın olacak. sağlıkla kucağına al inşallah. arada gel. tümden kaybolma emi
Gunaydin kizlar ufffff mide bulntim bitti derken bugun yine basladi napcm ben

2 aylik gebwyim bendedw cok bulanti var gecmiyorrr

benim 24 hafta oldu hala devam ediyor bulantılar. ama 17-18 haftalardan sonra sıklığı azaldı

10 günlük aradan sonra herkese merhabaaaaa kızlar memeleketten yeni geldim dün iş güç uğraşıp duruyorum girip hergün okudum ama yazacak vaktim olmadı herkes iyidir inşallah.. ben kızımın alışverişini bitirdim artık onu beklemek kaldı sağsalim kucağıma alim başka bişe istemiyorum.. dün dr kont. vardı boyumuz 38 cm kilomuz 1200 olmuş ama bana biraz az geldi inşallah bundan sonra çok alır :)) dr herşey normal dedi başıda aşağı gelmiş şimdilik normal doğum için bi sıkıntı yok dedi :))

Kuzum bal tarcin karismini bende kullanmistim.bak ne guzel faydasini gormusun adetin duzene girmis.sakin biralma guzel guzel ye.bide duzenli olarak ates olcebilse ne guzel olucak.bende karisimi kullanmaya basladiktn 4 yada 6.Yimda hamile kalmistim insallah sen daha kisa surede kalirsin hamile saglikli olrak

Telefonfsn girdigim icin kachaftaliksin goremiyorum ama doktorn bebegin kilosunu az bulsaydi soyleerdi sen kafanatakma bosu bosuna.cicilerini saglikli gunlerde kullanin.bizde bugun bebek icin kanguru aldik tasimak icin.anne kucagi ile bebegi tasimK cok zor oldu.

Yuce rabbim benim bebegim gibi uslu bebisler nasip eder insallah sizlerede.gunduz aciktikmi basiyos cigligi gecede 12 gibi yediriyom altini aliyom ben uyandirmasam 5 6 saat uyuyck turdeyiz.Rabbime binlerce kez sukurler olsun.yormuyor kizim beni.insallah boyle devam ederiz.2 dk gaz cikarma telasi bile yasatmiyor bana.uyanik oldugunda gozlerine bakmak cok acayip bisey bide gulucuk atiyor ya mayisip kaliyom.rabbim sizlerede yasatir insallah bu duygulari

Selam canlar. Nasılsınız. Rumus maşallah kızına.göbeği düşmüş prensesin.Viole büyümüş Bebişin maşallah. Benim kızçede doğuma kadar göstermedi cinsiyyetini.Tumetcim tedavinin başındasın daha.yakında gelicek kuzucuk.bizim bebişler bir az tembellik ediyorlar gelmeye
Teyzoslar bakın bana ne göreceksininEki Görüntüle 817215

maşallah dişleri mi çıktııı ne çabuk o kadar çabuk çıkıyo muydu pek bi cahil hissettim kendimi :26: maşallah kızçene demek doğana kadar göstermedi haa o zaman benimki de kızdır cadı kızlar göstermiyolar bacaklarını kapatmış göstermedi bizimki de sonra bi de sırtını döndü küstü bize bi tripler bi tripler babası kılıklı nolcak

ikizler büyüyor tumet teyze. bak ne güzel adetler düzelmiş. inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir.
oooo arcacım maşallah bitirmişsin alışverişi. ben de büyük ihtimalle 1 ay sonra başka bir şehire taşınacağım. oraya gidene kadar daha bir şey almayacağım. zaten bayadır bebek mağazasına gittiğim yok kuzum bu arada bebeişe maşallah. her şeyi iyi gözüküyor.
Bugun gobegimiz dustu teyzeleri
oy oy oy saliha doğdu bi de göbek düşürdü. maşallah kuzuma
oyy maşallah büyüdünüz de göbeğiniz de düştü ha biz de bugün doktora gittik doktor %90 kız dedi hala kesin bişey yok
bence de kız violem. kızlar cadı gibi göstermiyorlar. benimki de inat edip göstermedi bir süre
amman diş görüyorum ordamaşşallah prensese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…