merhaba eftelyacım. nerelerdesin sen anlat bakiim
Ben hamileykn yastiklarla destekleyerek yatiyordum ayaklarimin altina belkmjn arkasina kollarimin arasinada bi yastik alirdim bana faydasi olduydu.orkidenin bi kizi bi erkek bebisi olcak insallah saglikli gineorkidem şükür bir yaramazlık yok ağırlaşıyorum gitgide... yavrum yeni gösterdi cinsiyetini geçen haftaya kadar açmıyodu bitürlü bacaklarını :) kızlar hep erkek demişlerdi ama kızmış meleğim :) ağrılarım arttı gece uykularım gitti malesef. yumuşak doku romatizması var bende oyüzden herkesten daha fazla ağrım oluyor bilhassa nemli kapalı havalarda. onun dışında şükür bende kızım da iyiyiz. hareketlendi epey. hiç durmuyor içimde kıpır kıpır maşaALLAH. Seninkiler nasıl oldular büyüdünüz mü iyice :) bellimi cinsiyetleri?
Ben hamileykn yastiklarla destekleyerek yatiyordum ayaklarimin altina belkmjn arkasina kollarimin arasinada bi yastik alirdim bana faydasi olduydu.orkidenin bi kizi bi erkek bebisi olcak insallah saglikli gine
maşaALLAH RABBim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH. valla yastıklar da pek fayda vermiyor bana kuzum. sen nasılsın? meleğin nasıl? toparladınız mı epey?
canım rümüşüm demiş bi kız bi oğlum olacak inşallah. oy senin de demek kızın olacak. sağlıkla kucağına al inşallah. arada gel. tümden kaybolma emiorkidem şükür bir yaramazlık yok ağırlaşıyorum gitgide... yavrum yeni gösterdi cinsiyetini geçen haftaya kadar açmıyodu bitürlü bacaklarını :) kızlar hep erkek demişlerdi ama kızmış meleğim :) ağrılarım arttı gece uykularım gitti malesef. yumuşak doku romatizması var bende oyüzden herkesten daha fazla ağrım oluyor bilhassa nemli kapalı havalarda. onun dışında şükür bende kızım da iyiyiz. hareketlendi epey. hiç durmuyor içimde kıpır kıpır maşaALLAH. Seninkiler nasıl oldular büyüdünüz mü iyice :) bellimi cinsiyetleri?
Gunaydin kizlar ufffff mide bulntim bitti derken bugun yine basladi napcm ben
2 aylik gebwyim bendedw cok bulanti var gecmiyorrr
Slm orkidem...
Slm orkidem...
Ben adet oldum bugün bal tarçın çörek otu üçlüsünü kullandım bu ay en azından düzene soktu adetimi... Bu ay yine kullanicam... Bu ay normal yolla son denememiz olcak :'( ne zormus bu işler ya :'(
Sen nasılsın ikizler nasıl :)
10 günlük aradan sonra herkese merhabaaaaa kızlar memeleketten yeni geldim dün iş güç uğraşıp duruyorum girip hergün okudum ama yazacak vaktim olmadı herkes iyidir inşallah.. ben kızımın alışverişini bitirdim artık onu beklemek kaldı sağsalim kucağıma alim başka bişe istemiyorum.. dün dr kont. vardı boyumuz 38 cm kilomuz 1200 olmuş ama bana biraz az geldi inşallah bundan sonra çok alır :)) dr herşey normal dedi başıda aşağı gelmiş şimdilik normal doğum için bi sıkıntı yok dedi :))
Yuce rabbim benim bebegim gibi uslu bebisler nasip eder insallah sizlerede.gunduz aciktikmi basiyos cigligiRümüşüm valla supersin sen ya ben topik'e ugraman seyreklesir diye düşündüm ama sen maşallah... Senin minik akilli uslu sanirim... Nasıl bi duygu insanın çocuğunu kucağına alması nasıl bi sewgi çok merak ediyorum...
Bugün ablamin arkadaşına gittik bebeği iki aylık ama sürekli agliyo... Ne yese kusuyo bebek reflüsü olmuş... Ve yüzünün bi tarafında kırmızı benekler oluşmuş isilik gibi... Bebek sürekli agliyo kadın artık hayatında bezmiş... Onunda sinirleri bozulmuş o aglayinca kendimde oturup ağlıyorum diyo.... Çok üzüldüm bebeğin durumuna küçücük bedeni ne acılar cekiyo ki o kadar agliyo
Bugun gobegimiz dustu teyzeleri
oyy maşallah büyüdünüz de göbeğiniz de düştü habiz de bugün doktora gittik doktor %90 kız dedi hala kesin bişey yok
Selam canlar. Nasılsınız. Rumus maşallah kızına.göbeği düşmüş prensesin.Viole büyümüş Bebişin maşallah. Benim kızçede doğuma kadar göstermedi cinsiyyetini. Tumetcim tedavinin başındasın daha.yakında gelicek kuzucuk.bizim bebişler bir az tembellik ediyorlar gelmeye
Teyzoslar bakın bana ne göreceksininEki Görüntüle 817215
ikizler büyüyor tumet teyze. bak ne güzel adetler düzelmiş. inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir.Slm orkidem...
Ben adet oldum bugün bal tarçın çörek otu üçlüsünü kullandım bu ay en azından düzene soktu adetimi... Bu ay yine kullanicam... Bu ay normal yolla son denememiz olcak :'( ne zormus bu işler ya :'(
Sen nasılsın ikizler nasıl :)
oooo arcacım maşallah bitirmişsin alışverişi. ben de büyük ihtimalle 1 ay sonra başka bir şehire taşınacağım. oraya gidene kadar daha bir şey almayacağım. zaten bayadır bebek mağazasına gittiğim yok10 günlük aradan sonra herkese merhabaaaaa kızlar memeleketten yeni geldim dün iş güç uğraşıp duruyorum girip hergün okudum ama yazacak vaktim olmadı herkes iyidir inşallah.. ben kızımın alışverişini bitirdim artık onu beklemek kaldı sağsalim kucağıma alim başka bişe istemiyorum.. dün dr kont. vardı boyumuz 38 cm kilomuz 1200 olmuş ama bana biraz az geldi inşallah bundan sonra çok alır :)) dr herşey normal dedi başıda aşağı gelmiş şimdilik normal doğum için bi sıkıntı yok dedi :))
oy oy oy saliha doğdu bi de göbek düşürdü. maşallah kuzumaBugun gobegimiz dustu teyzeleri
bence de kız violem. kızlar cadı gibi göstermiyorlar. benimki de inat edip göstermedi bir süreoyy maşallah büyüdünüz de göbeğiniz de düştü habiz de bugün doktora gittik doktor %90 kız dedi hala kesin bişey yok
amman diş görüyorum ordaSelam canlar. Nasılsınız. Rumus maşallah kızına.göbeği düşmüş prensesin.Viole büyümüş Bebişin maşallah. Benim kızçede doğuma kadar göstermedi cinsiyyetini. Tumetcim tedavinin başındasın daha.yakında gelicek kuzucuk.bizim bebişler bir az tembellik ediyorlar gelmeye
Teyzoslar bakın bana ne göreceksininEki Görüntüle 817215
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?