günaydın milletbugün son günüm beni özleyin anacım uzun süre sesim çıkmaya bilir
yerim o cimcimeyi ben evlat aşkı başka doğmadan bağlanıyon doğunca neler olur tasavvur bile edemiyo insan insanı çok değiştirdiği kesinakşam bende bir sıpa sevmeye gittim ki bir haftada bu kadar değişir mi ya çok ta tatlılar her gün farklı bir muziplikleri var 5 aya yeni girdi totosuna bakmaz balık gibi çırpınıp bir anda dönüveriyo otur izle yaptıklarını çok datlularrrrr
hayalim hemşom hoşgelmişin sohbetlerinize göre halime şükretcem ben hala tek yastıkla yatabiliyom tek derdim sırt üstü yatamıyom belim tutuluyo ........................
Bizdd kavga edince ayni siz gibi oluyoz ayri odalar evde yemek yok herkes kendi yapar.umadim ciddi bisey degildir.İyiyim kikim nasıl olayym bizim öküzlle kavga ettik
İki gündür o.odasında yatıyo
Bende yatak odasında tabletle takılıyorum
Kapılarımız bile kapalı
Dün ben barışmak için adım attım adamda trip görmen lazım sanki haklı
Bende e de yemwk bile yapmıyorum valla
Spora gittim geldim duş. Aldım
Çorbam vardı ohhh kendi düşünsün
Ayağıma gelen fırsatı teptim diye kara kara düşünüyordur nasıl barışcaz diye
Yada benn öyle umuyorumneyse saabah çok erkennciyim yatayım ben
Bu arada tüm derdimi anlatıp kaaçıyorum ama geç olduuuuuu
:26:
Kızlar merhabalar! Bugün kontrole gittik. doktorumuz kesin bir şekilde oğlan dedi. İremin tahmini tuttufotoğrafını yüklüyorum. anneannesi ve babası da gördü pipisini ama ben acaba mı diyorum hala Bir de siz bakar mısınız? bu arada sağlığı gayet iyiymiş şükür. inşallah böyle devam ederiz.
Eki Görüntüle 822757
Telefondan girdigim icin galiba resimden hicbisey anlamadim.emin degilsen birdahaki kontrole tekrar sorarsin ben 8.ay kadar sordum hep.sukurler olsun sagliginizin iyi olmasina sevindim
1 adet boydan gecelik mutlaka almalisin sezeryan olursan ilk gun onu kullnirsin.sonda olacagi icin pijama ile pek rHat olamassin yani en azindan ben rahat edemedim
Kızlar merhabalar! Bugün kontrole gittik. doktorumuz kesin bir şekilde oğlan dedi. İremin tahmini tuttufotoğrafını yüklüyorum. anneannesi ve babası da gördü pipisini ama ben acaba mı diyorum hala Bir de siz bakar mısınız? bu arada sağlığı gayet iyiymiş şükür. inşallah böyle devam ederiz.
Eki Görüntüle 822757
ay canım gözünüz aydın. sağlıklı, güleç, hayırlı bir oğul olsun
Anladim canim.sonda takiliydi bide hastabezi takiliydi.belli bir saat sonra yuruttulr beni yatarken pijamami cikariyodum yururken pijamayi giyiyordum giy cikar giy cikar yapmaktan gina geldiydi ondan geceligi giydim.sondayi cikardiktan sonra giymistim pijama takimini.aman zaten coraplari cikarma ayagindan usutme kendi iCnm benim haklisin ama benim oldugum yer cok soguk bi yer o yuzden gecelikle donarim usuturum yani zaten cok usuyen biriyim simdiden corapla yatmaya basladim yani.. Hele araligin sonuna dogru - 25 leri goruyo hava.. Gecen sene arkadasta sezeryan oldu pijama giydi bi sikintisi olmadi insallah sezeryana gerek kalmaz
Anladim canim.sonda takiliydi bide hastabezi takiliydi.belli bir saat sonra yuruttulr beni yatarken pijamami cikariyodum yururken pijamayi giyiyordum giy cikar giy cikar yapmaktan gina geldiydi ondan geceligi giydim.sondayi cikardiktan sonra giymistim pijama takimini.aman zaten coraplari cikarma ayagindan usutme kendi i
ayyy kavga etmeyin yaböyle şeyler duyunca üzülüyorum ,inş hemen barışırsınız ,ama sen gitme ayağına dingil o gelsin ,öyle burnu kalkmasın
iyigeceler canım üzme kendini olurmu
kaynatmışsa yiyebilirsin canım
oy kuzum geldim de telefon gıcıklık yaptı yazamadım
bugün de o adım atar yahu sonra barışırsınız inşallah. uzatmayın
Cok saol arkadasim.. Dedigim gibi umarim sezaryene gerek kalmazda rahat rahat dogururum.. Peki sonda takikirken yada cikarirken cok canin yandimi ben cok korkuyomda(
Bizdd kavga edince ayni siz gibi oluyoz ayri odalar evde yemek yok herkes kendi yapar.umadim ciddi bisey degildir.
Cok saol arkadasim.. Dedigim gibi umarim sezaryene gerek kalmazda rahat rahat dogururum.. Peki sonda takikirken yada cikarirken cok canin yandimi ben cok korkuyomda(
Ayy ben terk etmem hatta yamek yapmamazlıkda yyapmmam
Kendi gitti o.odasına ertesi günüde yemek yapayım dedim
Gerekmez dedi bi. Sonraki günde ben gerek görmedim
Bu günde kendi yapmışbirlikte yedik bi şımarıyo ki soorma
Neyse mutllu soonn
Barııştık hemde ne adım
Evlendiğimden beri ilk ddefa yemek yaptı geldimki sulu köfte ile salata yapmış
Valla şaşırttı beni bu arada makul bir kiloya indiğimde söylerim kilomu ama 1 ayda
2 buçuk kilo verdim:130::119::130::119::118:
Çok güldüm kız sen doğumdan değilde sondadan mı korkuyon
Allahım kolaylıklar versin de yine komik geldii
Benim sondayi belden ignemi yaptiktan sonra takilmisti ama cikarirken de hic acimadi.kndini cok kasmaman lazim sade ce
konuya cevap ver deyince mesaj yazdığın yerin altında eklenti ekle diye bir yer var onu tıklıyosun sonra dosya ekle den ekleyeceğin resimleri seçip yüklüyorsun , ama her telden yüklenmiyo resim denemen lazım pixeli yüksek geliyo resimlerin bazen
Kikikkm yurtdisinda saglik alani nasil bilmiyorum ama okudugum dogum hikayelerinin en guzelleri genelde yurtdisinda oturaanlarin anlattigi hikayeler oluyor.
bu fotoğraf değişik zaten. üstteki yukarda kaburgalar var.gerneşiyordu çünkü bebekimesniyor gibiydi..altta bacakları var.aradakide pipisiymiş.bana söylenen o valla bir tane daha..
Eki Görüntüle 822799 [/
vay vay tosun paşa geliyor demekhadi hayırlısı
Barııştık hemde ne adım
Evlendiğimden beri ilk ddefa yemek yaptı geldimki sulu köfte ile salata yapmış
Valla şaşırttı beni bu arada makul bir kiloya indiğimde söylerim kilomu ama 1 ayda
2 buçuk kilo verdim:130::119::130::119::118:
Çooookk sevindim ,mutlu son ohh ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?