hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kikikiki taa Danimarka'ya minak tırnakmakası yollicak ,teeyyy canını sevdiğim arkadaşım :2: kikiki
bizde kıyafet çookk 3 aylığa kadar yetecek ,kız olması çok avantajlı oldu ,senemden kalan bir sürü bebek kıyafetlerini saklamıştım, bi görsen halen gıcır gıcır bugün alınmış gibi , bi güzelde yıkadım ohh be ,ne gacıyım ya ben kendimde aldım bir sürü kıyafet,ayrıyeten beşiğini ,dışarı vagonunu yorgan çarşaf yüzü felan vesaire leride tamam

ewet cnm aşağıda dedi zaman zaman dönüyo ama genelde yerini almış yani hele hıçkırık tuttuğunda çok hissediliyor aşağıda ritmik bi şekilde vuruyo.. sen normal doğuracaksın değilmi

Daha öncede bir hamilelik yaşadım bu hıçkırık meselesi nasıl bişeyse anlamadım gitti okadar hissedilirmi ya benim büyük kızda seninki gibi çok fırıl fırıl oynardı ama ne bilim hıçkırıktan anlamıyorum ben
evet yaaa:18: burda Sezaryan yasak mecbur kalmadıkları sürece :18: normal olucak bu yüzden tırsıyorum biraz ,benim ilk i çok zor olmuştu 2400 gr olmasına rağmen ( 3 hafta erken doğmuştu )

iyi bari senin kızda şanslı desene bende kıyafet doldu yeğenimin hiç giyemediği kıyafetleri kardeşim saklamış yeğenim yazın doğdu hediye getirenlerde kışlık getirmiş e bizim iri kıyım kızımız 4500 kilo doğduğu için hiç birini kışın giyemedi bize kaldı bende biraz abarttım galiba kıyafet işini doldu bayaa..kendime fazla bişe almadım 2 takım lohusa pijaması aldım 2 eşofman altı bide iç çamaşırı aldım gerisi kızıma :)) anası zayıflayıp eski fit günlerine dönünce alacakkkkkkk :)))

ah cnm yaaa inşallah bu sıkıntı çıkarmazda bi ses te kurtulursun :)) ben tekmelerini çok net hissettiğim için tekmeyle hıçkırığı ayırt edebiliyorum hatta geçen gün eşim kulağını koydu karnıma bu nasıl vuruyo böyle dedi saniye atar gibi dedi o bile anladı hıçkırık tuttuğunu çok farklı çünkü tekmeden :))

Arcam ben çıkıyorum canım sabah erkenciyim kızımı okula götürecem , yatsam iyi olur , yine gelirim ben , ikinizide öpüyorum kocaman

günaydın millet bugün son günüm beni özleyin anacım uzun süre sesim çıkmaya bilir
Habu saatte bi ingaaya kalkacak kadin oldugumu dusunmezdim anne olmadan once Rabbim tum isteyenlere nasip eder insallahh.
yerim o cimcimeyi ben evlat aşkı başka doğmadan bağlanıyon doğunca neler olur tasavvur bile edemiyo insan insanı çok değiştirdiği kesin akşam bende bir sıpa sevmeye gittim ki bir haftada bu kadar değişir mi ya çok ta tatlılar her gün farklı bir muziplikleri var 5 aya yeni girdi totosuna bakmaz balık gibi çırpınıp bir anda dönüveriyo otur izle yaptıklarını çok datlularrrrr

hayalim hemşom hoşgelmişin sohbetlerinize göre halime şükretcem ben hala tek yastıkla yatabiliyom tek derdim sırt üstü yatamıyom belim tutuluyo ........................

konuya cevap ver deyince mesaj yazdığın yerin altında eklenti ekle diye bir yer var onu tıklıyosun sonra dosya ekle den ekleyeceğin resimleri seçip yüklüyorsun , ama her telden yüklenmiyo resim denemen lazım pixeli yüksek geliyo resimlerin bazen

Gunaydin herkese ahhhh bu uykusuzluk zor ama evlat olunca hersey bos

kaynatmışsa yiyebilirsin canım
Oorrrkideeemde gelmiiişşşş nasılsın canım
oy kuzum geldim de telefon gıcıklık yaptı yazamadım
bugün de o adım atar yahu sonra barışırsınız inşallah. uzatmayın

Kizlar muge anliyi izleyen var mi ben izlemezdim ama 13 yasindaki nezen diye bir kiz once kayipti sonra olu bulunmustu o yuzden bayadir izliyom.ne istediled acaba 13 yasindali kizdan

1 adet boydan gecelik mutlaka almalisin sezeryan olursan ilk gun onu kullnirsin.sonda olacagi icin pijama ile pek rHat olamassin yani en azindan ben rahat edemedim

Kikikkm yurtdisinda saglik alani nasil bilmiyorum ama okudugum dogum hikayelerinin en guzelleri genelde yurtdisinda oturaanlarin anlattigi hikayeler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…