hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kız nereye gittin iki laflardıkkkk :)

bende fena değilim canım , o sırt ağrıları bendede çok var epeydirde var yani gece birtürlü uyku posizyonuna giremiyorum hertarafamı yastıkla dolduruyorum bitanesi bacak arasına koyuyorum birini karnıma birini sırtıma öyle sırt üstü yatınca nefesim daralıyor sürünüyoz bakalım. Benim sonki bat 19 Mart normalde ve 24 Aralık doğum yapacaktım ,fakat benimki 1 hafta ileriden gitiği için 17 Aralık son günüm tabi eğer 40 haftayı doldurursa,genelde kızlar 1 hafta 10 gün erkencidir bilinmez

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrr nabersiniz ben arada diyeet topiklerine takılıyorum
Nasılsınızzzzz

ay hiç sorma heryer yastık dolu sırt üstü yatma zaten tehlikeli heleki şimdiden sonra bebeğe kan akışı gitmiyomuş bugün dr tv de söyledi.. o önden gitmesine takılma banada 8 gün önden gidiyo dedi dr dedim erkenmi doğacak dedim yok o gelişimi için dedi sen 40 haftanı yine son adet tarihine göre düşün dedi 21 aralık görünüyo benim son adet tarihime göre..son adet tarihim 16 mart çünkü benim..bu arada kimi gördüysem kız doğuran ya 41. haftasına girdiğinde doğurdu bu kardeşim olmak üzere arkadaşımda 40. hafta bittiği gün doğurdu nerde erkek doğuran görsem erken doğuruyo bu işte bi cinslik var ama dur bakalım.. bende sanki hep 39. haftamda doğuracakmışım gibi geliyor :)))))

canım ben önden gitmesine takılmak istemedim ama doktorlar bana öyle bişey demedi şak diye tarihi değiştirdiler 1.hafta büyük diye , normalde 24 Aralık'tı 19 Mart batımdı ve aramızda seninle tam 4 gün vardı biliyorum ,ne biliyim kafam karıştı :26:
vallahi ne hikmetse bende hep 39 da doğururum gibi hissediyorum ayyy 9 hafta kaldıı

hakkımızda hayırlısı artık cnm ne zaman gelmek isterlerse bekleriz prensesleri.. eee hazırlıklarını ne yaptın tamamladın mı varmı eksiğin

Berceeeemmm aşkııımmm nasılsın kuzum iyimisin

İyiyim kikim nasıl olayym bizim öküzlle kavga ettik
İki gündür o.odasında yatıyo
Bende yatak odasında tabletle takılıyorum
Kapılarımız bile kapalı

Dün ben barışmak için adım attım adamda trip görmen lazım sanki haklı

Bende e de yemwk bile yapmıyorum valla
Spora gittim geldim duş. Aldım
Çorbam vardı ohhh kendi düşünsün
Ayağıma gelen fırsatı teptim diye kara kara düşünüyordur nasıl barışcaz diye
Yada benn öyle umuyorum neyse saabah çok erkennciyim yatayım ben
Bu arada tüm derdimi anlatıp kaaçıyorum ama geç olduuuuuu
:26:

Arca benim bebek bana dönük yatıyormuş ve eşide ön taraftaymış bu yüzden tekmelerini derinden hissediyorum organlarıma geçiriyor bazen ama öyle çok haraketi değil ,doktor sen hissetmiyorsundur diyor ,dün garip bişey oldu ama 2 sefer ard arda beni çok acıttı resmen hani tırnaklarında çizersin ya öyle oldu aa diye bağırdım valla neydi anlamadım :26:sende durum nasıl bu konuda ?

hakkımızda hayırlısı artık cnm ne zaman gelmek isterlerse bekleriz prensesleri.. eee hazırlıklarını ne yaptın tamamladın mı varmı eksiğin

Tamamladım im canım bi tek tırnak makasımız kaldı geçen sordumda zilliler kimse yazmamış ,cepten nasıl resim yükleniyor diye yükleyecektim bazı aldığım eşyaları ,olmadı

cnm benim kemikleri sertleştiğinden artık istemesende hissediyosun kuzenimi hatırlıyorum yürürken bi anda dururdu o derece acıtırmış..beni hiç sorma bacım ben 19. haftada hissetmeye başladım o günden beri fıldır fıldır hiç durmuyo gece gündüz sabahın 5 i gecenin 1 i hiç farketmiyo ona hatta dışardan izliyoruz benimki biraz fazla hareketli sanırım dışardan çok belli oluyo banada eşi ön tarafta dedi ama demekki bana dönük değil bebişim.. son gittiğimdede başı aşağı gelmiş dedi kaburgalarıma yediğim tekmeyi sen düşün artık :))

ayyy kavga etmeyin ya böyle şeyler duyunca üzülüyorum ,inş hemen barışırsınız ,ama sen gitme ayağına dingil o gelsin ,öyle burnu kalkmasın

iyigeceler canım üzme kendini olurmu

Tamamladım im canım bi tek tırnak makasımız kaldı geçen sordumda zilliler kimse yazmamış ,cepten nasıl resim yükleniyor diye yükleyecektim bazı aldığım eşyaları ,olmadı

bildiğim kadarıyla telden yüklenmiyor heralde cnm yaa.. iyi bişe kalmamış bizde 2 tane istersen kardeşimize yollayabiliriz.. ben almadığım halde kıyafet aldığım mağazada poşete 1 tırnak makası 2 emzik atmışlar bende bunu görmedim başka mağazaya gitmiştim 1 tanede ordan aldım :)))

Hmm kaburgalarına tekme yediğine göre sana dönük değildir herhalde ,:26: çok hissetmen bu yüzden belki neyse ya Allah aşkına tırnak geçirecek hali yok 1300 gr lık haliyle o içten bir yırtılma gibi bişey oldu sanki tekme anında neyse ben doktora gidince sorucam :)))
hee tam konuya dayandın ,merakta ediyordum ,bu haftalarda başı aşağıda oluyor değilmi genelde ???

ewet cnm aşağıda dedi zaman zaman dönüyo ama genelde yerini almış yani hele hıçkırık tuttuğunda çok hissediliyor aşağıda ritmik bi şekilde vuruyo.. sen normal doğuracaksın değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…