- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ooooh kız valla doğumhane değil 5 yıldızlı suit gibiymiş orada. neyse Türkiye'de de yeni yeni böyle bi yapı şekillendirmeye çalışıyorlar amma kızıma anca yetişir gibi gözüküyorteşekür ederim irmoşuuummhemşoom denicem bakalım
Taze annişnasıl gidiyor saliha bebikle
canım burda doğum odalarının sistemi çok güzel yataktan hariç, havuz ,balon ,doğum sandalyesi , rahatlatıcı müzikler dinletmek için cd çalar bile mevcut ,fitnes Salonu'ndan farkı yok istediğin şekil doğum yapabilirsin ,dal dan dalada atlıyabilirsin sancıdan ben gibiyok bura olmadı onu denicem yok şu olmadı su doldur girecem benim çilem çekilmezdi ayrıca doğum ebeleri çok ilgili gerçekten ,ama velakin sezaryan yok ( normal doğuracan oda ben gibi doğumu zor olan kişiler için yandınki ne yandın :18::18: 2 ci kolay olur derler ama görecek bakalım ,inş doğrudur
uy kuzumun cicileri ve yatakları
günaydın berceeeeeeeeegünaydın kızlarrrr
kepenkler artık benden millet bebekler uyuşunda birazda ben uyuyum derdinde
tabii kepenkde bana kaldı
ooooh kız valla doğumhane değil 5 yıldızlı suit gibiymiş orada. neyse Türkiye'de de yeni yeni böyle bi yapı şekillendirmeye çalışıyorlar amma kızıma anca yetişir gibi gözüküyor
uy kuzumun cicileri ve yataklarıgüle güle giysin mışıl mışıl uyusun
günaydın berceeeeeeeee
bu fotoğraf değişik zaten. üstteki yukarda kaburgalar var.gerneşiyordu çünkü bebekimesniyor gibiydi..altta bacakları var.aradakide pipisiymiş.bana söylenen o valla bir tane daha..
Eki Görüntüle 822799 [/
vay vay tosun paşa geliyor demekhadi hayırlısı
hayalimsin doktorumuz öyle söyledi..pipisini de gördük ama illaki insanın kafasında "acaba"lar devam ediyorsanırım elime gelene kdar emin olamıcam yeni cicileriniz pek güzelmiş. ben daha alışverişe başlamadım.erken diye düşünüyorum.İremnevanın gönderdiklerinden başka bir şeyi yok bebeğimin :26: azcık daha bekleyeyim..bayramda kayınvalidem gelecek onunla çıkarım belki alışverişe
berceste! çok sevindim her şeyin yoluna girmesine..
benim aklıma bir şey takıldı.dün doktora sormayı unuttum.bu haftalarda üçlü test mi dörtlü testmi ne oluyormuş..onu yapmadık biz.ikili testte sorun çıkmamıştı.o yüzden mi acaba?! 20 gün sonraya randevu verildi..siz yaptırdınız mı kızlar?
Maşallah Allah bize de nasip etsin. Güle güle gidip gelsinlerSelam canlar. Nasılsınız. Geçmiş yapadim doğru dürüst.her kes iyidir inşallah.kardeşlerim dün annemi babamı ve halamı hacce yolcu.etdiler.qürbet zormuş.orada olamadım.ama sağ salim dönsünler o bana yeter
Besigine bayildim.lilanin rengide cok guzel insallah icinde guzel guzel uyur annesini uzmez.
iremden devir aldin desene izne ayrildi ya daha kepenk acamiyyy.haftasonu dinlensen ya niye erken kalkiyonki.günaydın kızlarrrr
kepenkler artık benden millet bebekler uyuşunda birazda ben uyuyum derdinde
tabii kepenkde bana kaldı
merak ediyom bu kulaklari niye kapatiyon gunaydin derkennooooh kız valla doğumhane değil 5 yıldızlı suit gibiymiş orada. neyse Türkiye'de de yeni yeni böyle bi yapı şekillendirmeye çalışıyorlar amma kızıma anca yetişir gibi gözüküyor
günaydın berceeeeeeeee
Ne mutlu oraya gidenlere.acaba bizede nasip olurmuSelam canlar. Nasılsınız. Geçmiş yapadim doğru dürüst.her kes iyidir inşallah.kardeşlerim dün annemi babamı ve halamı hacce yolcu.etdiler.qürbet zormuş.orada olamadım.ama sağ salim dönsünler o bana yeter
erkenden kalkmya alışınca biraz erken kalktımBesigine bayildim.lilanin rengide cok guzel insallah icinde guzel guzel uyur annesini uzmez.
iremden devir aldin desene izne ayrildi ya daha kepenk acamiyyy.haftasonu dinlensen ya niye erken kalkiyonki.
merak ediyom bu kulaklari niye kapatiyon gunaydin derkenn
Ne mutlu oraya gidenlere.acaba bizede nasip olurmu
Ağlamak istiyorum.avazımın çıktığı kadar bağırmak istiyorum.offff.şişkoyum işte ya şişko.bayrama eltim gile filan gidecez.dolabımı açtım.hiç bir şey yokya üstüme giyebileceğim.olmuyor.sanki benim dolabım değil.üzgününüm mutsuzum
canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde kilo vermem lazım
hemde 20 kilo ama verecem diyorum
elbetteki çok zorlanıyorum senin gibi ağlıyorum bazen
ama senin bu kilolarla gelen çok güzel bir sebebin var ben ise kilolu olduğum için bebek sahibi olamıyorum
sakın benim durumum daha kötü dediğimi zannetme
verecez bu kiloları
Kizlar muge anliyi izleyen var mi ben izlemezdim ama 13 yasindaki nezen diye bir kiz once kayipti sonra olu bulunmustu o yuzden bayadir izliyom.ne istediled acaba 13 yasindali kizdan
hayalimsin doktorumuz öyle söyledi..pipisini de gördük ama illaki insanın kafasında "acaba"lar devam ediyorsanırım elime gelene kdar emin olamıcam yeni cicileriniz pek güzelmiş. ben daha alışverişe başlamadım.erken diye düşünüyorum.İremnevanın gönderdiklerinden başka bir şeyi yok bebeğimin :26: azcık daha bekleyeyim..bayramda kayınvalidem gelecek onunla çıkarım belki alışverişe
benim aklıma bir şey takıldı.dün doktora sormayı unuttum.bu haftalarda üçlü test mi dörtlü testmi ne oluyormuş..onu yapmadık biz.ikili testte sorun çıkmamıştı.o yüzden mi acaba?! 20 gün sonraya randevu verildi..siz yaptırdınız mı kızlar?
ben 16. haftada 3lü test yaptırdım canım temiz çıktı 12. haftada 2li yaptırmışştık o da temiz çıkmıştı sonra 4lüyü yapmıcaz dedi doktorumbu arada erkek bebişin hayırlı olsun gözün aydın
Besigine bayildim.lilanin rengide cok guzel insallah icinde guzel guzel uyur annesini uzmez.
Biz pembelerden acık bıktık şekerim:120::120: lila lardan gidelim dedik busefer
ooooh kız valla doğumhane değil 5 yıldızlı suit gibiymiş orada. neyse Türkiye'de de yeni yeni böyle bi yapı şekillendirmeye çalışıyorlar amma kızıma anca yetişir gibi gözüküyor
Kız orki ,doğuma gidince odanın resmini çekip koyacam bak görve kendimin ne halde olduğumu
aslında bir yatağımız daha var küçük salanan türden ,resimlerin çoğunu yüklüyemedim nedenseonuda salonun köşesine aldım 4-5 aylığa kadar kullanabilir ,benim ev merdivenli sürekli yukarıya yatak odasına in çık yapmak istemiyorum
tşk ederim canım.
banada erkek gibi geliyor gülomsağlıklı olsunlarda,
bencede alışveriş için acele etme ,henüz erken annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?