hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın kızlarrrr

kepenkler artık benden millet bebekler uyuşunda birazda ben uyuyum derdinde
tabii kepenkde bana kaldı

ooooh kız valla doğumhane değil 5 yıldızlı suit gibiymiş orada. neyse Türkiye'de de yeni yeni böyle bi yapı şekillendirmeye çalışıyorlar amma kızıma anca yetişir gibi gözüküyor
uy kuzumun cicileri ve yataklarıgüle güle giysin mışıl mışıl uyusun
günaydın kızlarrrr

günaydın berceeeeeeeee

günaydın orkiimmm

Selam canlar. Nasılsınız. Geçmiş yapadim doğru dürüst.her kes iyidir inşallah.kardeşlerim dün annemi babamı ve halamı hacce yolcu.etdiler.qürbet zormuş.orada olamadım.ama sağ salim dönsünler o bana yeter

Son düzenleme:
Maşallah Allah bize de nasip etsin. Güle güle gidip gelsinler

Besigine bayildim.lilanin rengide cok guzel insallah icinde guzel guzel uyur annesini uzmez.
günaydın kızlarrrr

iremden devir aldin desene izne ayrildi ya daha kepenk acamiyyy.haftasonu dinlensen ya niye erken kalkiyonki.

merak ediyom bu kulaklari niye kapatiyon gunaydin derkenn

Ne mutlu oraya gidenlere.acaba bizede nasip olurmu

erkenden kalkmya alışınca biraz erken kalktım
Ama uykumu almışştım siz uyuyun ben kepenkleri açarım

Ağlamak istiyorum.avazımın çıktığı kadar bağırmak istiyorum.offff.şişkoyum işte ya şişko.bayrama eltim gile filan gidecez.dolabımı açtım.hiç bir şey yokya üstüme giyebileceğim.olmuyor.sanki benim dolabım değil.üzgününüm mutsuzum

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde kilo vermem lazım
hemde 20 kilo ama verecem diyorum
elbetteki çok zorlanıyorum senin gibi ağlıyorum bazen
ama senin bu kilolarla gelen çok güzel bir sebebin var ben ise kilolu olduğum için bebek sahibi olamıyorum
sakın benim durumum daha kötü dediğimi zannetme
verecez bu kiloları

Canım arkadaşım ya.off kilo gerçekten kötü.insanı mutsuz etmeyi başarıyor..bende nerdeyse 16 kilo vermeliyim.66 kiloyum şuann..boyda uzun olmadığı için kötü yüm.164 boyum. Inşallah vericez haklısın..

Kizlar muge anliyi izleyen var mi ben izlemezdim ama 13 yasindaki nezen diye bir kiz once kayipti sonra olu bulunmustu o yuzden bayadir izliyom.ne istediled acaba 13 yasindali kizdan

Evey bende izliyorum.çokda merak ediyorum.annesi tuhaf bir kadın. .
Orkidem geçmiş olsun canım.ikizlerimiz korkutmuşlar seni.
Kikim nasılsın.bebişin beşiği super.güle güle yatsın büyüsün kızımız.
Meltem oğluşun geliyor demek.pipsini gözükmüşsağlıkla sıhhatla gelsin annesi.
Bercestem kociş üzmüş seni sonrada hatasını anlıyıb yemek yapmış..ohhh afiyet olsun.
İrem sıra sende günler geçiyor az kaldi müjdeli haberi duymamıza.
Yaşamım, Rümeysa, Violem

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…