hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

cnm dikkat et hasta olma bi de artık git gide ağırlaşıyorsun ondanda olabilir.. benimde keyfim olmayınca kilometrelerce yol yürümüşüm gibi hissediyorum kendimi

annemle eşimde vardı bi grip halleri. aman hastalanmayayım. hep evdeyim. çok sıkılıyorum sanırım. tabi bir de ağırlaşma halleri. oturduğum yerden zor kalkıyorum. iki lokma zor yiyorum. midem küçücük oldu. bebekler iyice yukarı çıktı.

anlıyorum seni cnm hamilelik sendromları işte bende öyleyim bi gün kimseye tahammülüm yok bazen kendimi çok yalnız hissediyorum...bütün günüm tek geçiyo bide benim şimdi bile tekim

anlıyorum seni cnm hamilelik sendromları işte bende öyleyim bi gün kimseye tahammülüm yok bazen kendimi çok yalnız hissediyorum...bütün günüm tek geçiyo bide benim şimdi bile tekim

he yaa hamilelik sendromları. insanın günü gününe tutmuyor.

he yaa hamilelik sendromları. insanın günü gününe tutmuyor.

aynen öyle cnm.. bebek olunca sıkılmaya vaktin olmıcak zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın diyolar.. bakalım dedikleri olacakmı :) bu arada beşik bakmaya başladınmı nasıl bişeler almayı düşünüyorsun.. eğer park yatak düşünürsen ben babylife markası aldım hem çok kaliteli hemde fiyatı uygun dur bulursam resmini koyim buraya

işte bizimki bu birebir aynısı :)

Eklentiler

• $cache_500_1__i_10393339_BKP[1].webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 48

canım şimdi ben yaklaşık 1 ay sonra taşınacağım için beşik falan bakmadım. 1 ay sonra da iyice ağırlaşacağım için bakamam diye düşünüyorum. o yüzden büyük bir park yatak alıp 4-5 ay birlikte yatırmayı düşünüyorum bıcırları. ama onda da ne alacağımı bilmiyordum. bi bakayım bunlara

ewet dediğin gibi 6 aya kadar birlikte yatırabilirsin ben 70 e 110 aldım rahat rahat bu ölçülere iki bebek sığar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…