cnm dikkat et hasta olma bi de artık git gide ağırlaşıyorsun ondanda olabilir.. benimde keyfim olmayınca kilometrelerce yol yürümüşüm gibi hissediyorum kendimi
annemle eşimde vardı bi grip halleri. aman hastalanmayayım. hep evdeyim. çok sıkılıyorum sanırım. tabi bir de ağırlaşma halleri. oturduğum yerden zor kalkıyorum. iki lokma zor yiyorum. midem küçücük oldu. bebekler iyice yukarı çıktı.
Teyzeleri biz büyüdük galiba kocaman oldukKızım saliham
Bu arada iremneva görünmez oldu. Nerelerde acaba? ??
anlıyorum seni cnm hamilelik sendromları işte bende öyleyim bi gün kimseye tahammülüm yok bazen kendimi çok yalnız hissediyorum...bütün günüm tek geçiyo bide benim şimdi bile tekim
kesinlikle benimde gözümden kaçmadı ama
hani erken diye ses etmek istemedim :44::44:
36 haftalıktı dimi irmoş:26:
Teyzeleri biz büyüdük galiba kocaman oldukKızım saliham
he yaa hamilelik sendromları. insanın günü gününe tutmuyor.
aynen öyle cnm.. bebek olunca sıkılmaya vaktin olmıcak zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın diyolar.. bakalım dedikleri olacakmı :) bu arada beşik bakmaya başladınmı nasıl bişeler almayı düşünüyorsun.. eğer park yatak düşünürsen ben babylife markası aldım hem çok kaliteli hemde fiyatı uygun dur bulursam resmini koyim buraya
işte bizimki bu birebir aynısı :)
ooo prenses yatağı. ne güzelmiş. güle güle kullanın
canım şimdi ben yaklaşık 1 ay sonra taşınacağım için beşik falan bakmadım. 1 ay sonra da iyice ağırlaşacağım için bakamam diye düşünüyorum. o yüzden büyük bir park yatak alıp 4-5 ay birlikte yatırmayı düşünüyorum bıcırları. ama onda da ne alacağımı bilmiyordum. bi bakayım bunlara
teşekkür ederiz teyzoş :) iç viskolex yatağıyla beraber 250 tl tuttu
ben buralardayım ama keyfim pek yok. niye bilmiyorum. ama kolumu kıpırdatasım gelmiyor arca.sabah beri uyuyorum.
fiyatı da baya iyi
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
havalar çok soğuk
sıcak tut kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?