hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

tebrik ederim viole pembeli cicileri olcak artık.. sen geç gördün herhalde cinsiyetini? göstermedi mi utangaç kız?
sağol canım
12. haftada erkeğe benziyo ama değişir dedi
14. haftada kordon var bacak arasında erkeğe benziyo dedi
16. haftada yine kordon var bacak arasında erkek olabilir dedi ve uyuyodu bebeğim uyandırmadı doktor
20. haftada bacakları kapalıydı baya salladı karnımı sonra döndü bebeğim %90 kız dedi
ayrıntılıda %99 kız dedi kızlarda %1 lik ihtimal her zaman vardır dedi ondan %99muş
çok uğraştırdı bizi zilli anlıyacağın
inşallah bu defa olucak bercestem hem de ikiz ikiz ne güzel

valla saklamış zilli
ama edebinden annesi herkese göstermiyooo

bu arada herkese günaydın kızlarrrrr
rümüşüm salihayada günaydın

bu arada 7buçukta kalktım
5 km yürüdüm kahvaltımı yaptım
birazdan okula gidecem
sporumu yapınca çook mutlu oluyorum
bazen sürprizler olunca o gün enerjim düşüyoo

Uzak dursun senden o enerjini dusuren suprizlerrr.

bazen oluyo işte mesela misafir geliyor
onlarda olsun ama bu sefer çok istikrarlıyım
okula bile giderken salatalarımla gidiyorum
elma falan
okulda tüm bayanlar diyete başladı
kantinciler bana kızacak diyordum
kantincide başladı bizimle diyete
okulun yaşam koçu olacam yakında
ama verecem inşallahhhh aralığa kadar 10 kilo

valla saklamış zilli
ama edebinden annesi herkese göstermiyooo

ahaha çok edepli bi de tripli geçen gittiğimizde sırtını döndü bi de elini kafasına koydu bakmayın bana der gibi ama ben biliyorum neden böyle yaptığını eşim erkek diyodu ben kız diyodum çocuk da hissetti göstermedi işte didişin durun dedi demek ki

yaa zamane çocuğu daha beşikte belli etmiyor artık ultrasonda bile belli ediyo kendini
Allah sağlıkla kucağına versin kızçeni inşallahhh

kızlar ben şimdi gidiyorum okula gidiyorum
akşama tekrar gelirimmm
yeğenlerime iyi bakın

merhabalar

bana soğan kürü ve kuru incir kürü hakkında bilgi verebilirmisiniz.ben baktığımda soğan kürüne bi yerde sumak döküp yencek bi yerde de kayanatılıp suyu içilicek yazıyo hangisi sizce.kuru incirde de kaynatınca incirler yenicek mi yoksa sadece suyumu içilicek ben de uygulım belki bende çabuklaştırırım bebişimin gelmesini

soğan kürünün iki farklı şekilde yapılıyor olmasının sebebi iki farklı sorun icin yapılıyor olması.ben bir ay kuruincir kürünü denemiştim ama öyle kaynatarak falan değil adetimin ikinci günü günde ikişer adet adetin 12,gününe kadar yemiştim.hormonlarım normal düzeylerine indiydi,tercih senin ister kaynatarak yap ister kendisini ye.yalnız kuruincir prolaktin yani süt hormonunu yükselttiğine dair yorumlar okumuştum.sizin ne gibi bi sıkıntınız var da bu kürleri uygulamak istiyorsunz,bu kürleri uygularken yumurtalama günlerinizi de sıkı sıkı takip etmelisinz

Slm kizlar kimse var mi göremiyorum telden giriyorum bugun oglum hic uyumadi gecede cok az uyumustu cok yorgunum cok kotuyum 15dk sonra esim gelecek onu bekliyorum hemen yatacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…