sağol canımtebrik ederim viole pembeli cicileri olcak artık..sen geç gördün herhalde cinsiyetini? göstermedi mi utangaç kız?
inşallah bu defa olucak bercestem hem de ikiz ikiz ne güzelinşallah orkiim
iki emriyo konulacak inşallah bu sefer
ben size planlarımdan bahsetmedim dimi
planlar kraliçesi bercesteee
sömestre kadar d. kontrol hapı kullanıyorum
daha sonra memoriale yada acıbademe gidecem
ilk yumurta toplamayı ozaman yaptıracam yazında tekrar gidip bidaha yumurta toplama olacak
yazın temmuzda transferim olacak inşallah
yaza kadar 70 kilo olacam inşallahhhh
sağol canım
12. haftada erkeğe benziyo ama değişir dedi
14. haftada kordon var bacak arasında erkeğe benziyo dedi
16. haftada yine kordon var bacak arasında erkek olabilir dedi ve uyuyodu bebeğim uyandırmadı doktor
20. haftada bacakları kapalıydı baya salladı karnımı sonra döndü bebeğim %90 kız dedi
ayrıntılıda %99 kız dedikızlarda %1 lik ihtimal her zaman vardır dedi ondan %99muş
çok uğraştırdı bizi zilli anlıyacağın
inşallah bu defa olucak bercestem hem de ikiz ikiz ne güzel
bu arada herkese günaydın kızlarrrrr
rümüşüm salihayada günaydın
bu arada 7buçukta kalktım
5 km yürüdüm kahvaltımı yaptım
birazdan okula gidecem
sporumu yapınca çook mutlu oluyorum
bazen sürprizler olunca o gün enerjim düşüyoo
Uzak dursun senden o enerjini dusuren suprizlerrr.
valla saklamış zilli
ama edebinden annesi herkese göstermiyooo
ahaha çok edepli bi de tripligeçen gittiğimizde sırtını döndü bi de elini kafasına koydu bakmayın bana der gibi ama ben biliyorum neden böyle yaptığını eşim erkek diyodu ben kız diyodum çocuk da hissetti göstermedi işte didişin durun dedi demek ki
amin bercemyaa zamane çocuğu daha beşikte belli etmiyor artık ultrasonda bile belli ediyo kendini
Allah sağlıkla kucağına versin kızçeni inşallahhh
kızlar ben şimdi gidiyorum okula gidiyorum
akşama tekrar gelirimmm
yeğenlerime iyi bakın
[sıze=3]merhabalar
bana soğan kürü ve kuru incir kürü hakkında bilgi verebilirmisiniz.ben baktığımda soğan kürüne bi yerde sumak döküp yencek bi yerde de kayanatılıp suyu içilicek yazıyo hangisi sizce.kuru incirde de kaynatınca incirler yenicek mi yoksa sadece suyumu içilicek ben de uygulım belki bende çabuklaştırırım bebişimin gelmesini[/sıze]
Slm kizlar kimse var mi göremiyorum telden giriyorum bugun oglum hic uyumadi gecede cok az uyumustu cok yorgunum cok kotuyum 15dk sonra esim gelecek onu bekliyorum hemen yatacam..
amin bercem
güle güle canımben de okula gidiyorum kuzular beni bekler
kız vıolemm sizin evde pembe patikli bi sultan gelcekmiş hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre vermiş
saol rumeysamne kadar sevinçliyim anlatamam inşallah sonradan erkek demezler artık demezler demi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?