hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

çok süslüsünüz bakıyorumda
hayırlı uğurlu olsun mışıl mışıl uyusunda büyüsün
gocaman gocaman olsuunnnn

hiç sorma bacım ana süslü olunca kızınada yansıyo heralde :) sen bide kıyafetlerimizi görsen matmazelimizin.. hastane çıkışımız da dantelli dur bulursam onuda ekliyim :) resmini çekemiyom ara kablom bozuk

aaaaaa gözün aydın. ne güzel. kız bebek candırhayırlı evlat olsun inşallah

canıım sevindimmm bi kızımız daha oluyo ayyy kız anaları topiği olacak arada erkek oluyo işteee

teşekkürler teyzoşlar benim de gönlümden geçen kızdı Allah gönlüme göre verdi çok şükür bu arada ayrıntılıda da sorun çıkmadı herşeyi normalmiş maşallah

ekleyin yaaaa çok seviyorum ben cicilere bakmaya
süslülerrr sizi

bu ama bellimi bilmiyorum krem rengi bizimki bu beyaz duruyo

Eklentiler

• .webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 23
teşekkürler teyzoşlar benim de gönlümden geçen kızdı Allah gönlüme göre verdi çok şükür bu arada ayrıntılıda da sorun çıkmadı herşeyi normalmiş maşallah

ohh ne güzel demekki Allah gönlüne göre vermiş
sağlığıda bahtıda iyi olsun inşallah

Teyzeleri biz büyüdük galiba kocaman olduk Kızım saliham
oyy maşallah ne kadar bbüyümüş daha kaç gün oldu bu minik doğalı serpilmiş sütün yaramış demekki canım maşallah tü tü tüüü
ohh ne güzel demekki Allah gönlüne göre vermiş
sağlığıda bahtıda iyi olsun inşallah
sağol bercestem amiin darısı size olsun inşallah senin oğlun olucak gibi geliyo bana

banada sanki öyle geliyooo
çünkü ben erkek çocuk hastasıyım
sağlıklı olsunda kız olursada erkek gibi yetiştiririm olur biter

banada sanki öyle geliyooo
çünkü ben erkek çocuk hastasıyım
sağlıklı olsunda kız olursada erkek gibi yetiştiririm olur biter

bercem senin ikizlerin olacak Allahın izni ile. bak gör kız ilk haziran topiğini kurduğunda amma ikiz üçüz muhabbeti yaptık senle ben. benimki tuttu. sıra sende

bercem senin ikizlerin olacak Allahın izni ile. bak gör kız ilk haziran topiğini kurduğunda amma ikiz üçüz muhabbeti yaptık senle ben. benimki tuttu. sıra sende

inşallah orkiim
iki emriyo konulacak inşallah bu sefer
ben size planlarımdan bahsetmedim dimi
planlar kraliçesi bercesteee

sömestre kadar d. kontrol hapı kullanıyorum
daha sonra memoriale yada acıbademe gidecem
ilk yumurta toplamayı ozaman yaptıracam yazında tekrar gidip bidaha yumurta toplama olacak
yazın temmuzda transferim olacak inşallah
yaza kadar 70 kilo olacam inşallahhhh

Son düzenleme:

ay canım benim bu sefer çok ümitliyim. Allahın izni ile her şey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…