hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlar ben bugun ruyamda kızım icin ŞİMAL ismini gordum.. Birden bi ekran cikiyo karsima ve bu isim yaziyor.. Sizce nasil ne yapmam gerekiyor.. Bu arada şimal kuzey demek bide bildigim kadarıyla şimal yıldızı var :))

Kızlar ben bugun ruyamda kızım icin ŞİMAL ismini gordum.. Birden bi ekran cikiyo karsima ve bu isim yaziyor.. Sizce nasil ne yapmam gerekiyor.. Bu arada şimal kuzey demek bide bildigim kadarıyla şimal yıldızı var :))

hııım farklı ve kulağa hoş geliyor. siz şimdiye kadar isim düşünmediniz mi?

hııım farklı ve kulağa hoş geliyor. siz şimdiye kadar isim düşünmediniz mi?

düşündük cnm güneş ismini yıllardır düşünüyoduk kızımız olursa adını hep güneş koyacaz dedik...fakat eşim 2. ismide olsun dedi aylardırda onun araştırması içindeyiz dünde isim bakıyoduk fakat şimal ismini baktığımız yerlerde görmedim görmüş olsam etkilendim dicem ama sadece rüyamda gördüm daha eşime söylemedim bakalım o ne dicek :)

canım benim ya senin paşan cok yoruyor inşallah tez vakitte düzelir.kuzum masaj falan fayda etmiyor mu
Insallah canim...masaj yapiyorum da uyumamasinin sebebi gaz degilki uykuya dalamiyor sadece...bugun 3 kere sadece yarimsar saat uyudu...
- BEBEGIMIN UYKU DUZENINI NASIL SAGLARIM? KIZLAR BU SİTEYİ Bİ ARKDAŞ TAVSİYE ETTİ BENİM COK HOŞUMA GİTTİ BELKİ SİZDE OKUMAK İSTERSİNİZ

Hemen bakiyirum

Naber kızçeler biz bugün doktora gittik 3 kiloyu gecmiş tombik yanaklım ama bas yukarda büyük ihtimal kesilcem, gelecek hafta son kez bakılcak sezercik icin gün alcaz :18::18::18:

Naber kızçeler biz bugün doktora gittik 3 kiloyu gecmiş tombik yanaklım ama bas yukarda büyük ihtimal kesilcem, gelecek hafta son kez bakılcak sezercik icin gün alcaz :18::18::18:

oyy maaşallah ne yiyonda böyle tombiş olmuş kız bizede söyle :) sağlıklı olsunda nasıl doğduğu önemli değil cnm sende iyiysen çabuk toparlanırsın cnm benim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

İrrreeeeemmm! Demek zamani geldi. Ne cabuk gecti yahu. İsmine karar verdinizmi kizcenin? İnsallah hersey yolunda gider. İnsallah sagliklaalirsin bebisini kucagina.

şimal çok güzel bir isim bence
rüyanda gördüysen koy bence canım
Allah koymuş ismini
aklında kalmasın bence

kız sen nerelerdesin merak ettik seni
orkiim izin alınca okuldan girdiği için gelemedi dedide rahatladım
acep doğurdu mu dedim
bu arada sağlıklı olsunda sezeryan olsun canım
ama yine de dualarınızı bekliyorum

valla bol mercimek corbası proteinliolduguna birde hergün muz pnun dışında cok yiyen biri degilim canım, dediğin gibi önemli olan saglık noröal istiyoruz sonucta makat gelişli gelen bebişlerin normalide sezeryan .....

İrrreeeeemmm! Demek zamani geldi. Ne cabuk gecti yahu. İsmine karar verdinizmi kizcenin? İnsallah hersey yolunda gider. İnsallah sagliklaalirsin bebisini kucagina.
Efet tatlım son 30 a girdim ki bu durumda son 21 günm 39 hafta dolunca alıyomus doktorum kasım başı anne oluyorum kısmetse Bu gidişle asude olacak kızımızın adıda düşünmeyi bıraktık......

şimal çok güzel bir isim bence
rüyanda gördüysen koy bence canım
Allah koymuş ismini
aklında kalmasın bence

eşim evde değil die tam konuşamadık gördüğüm rüyayı.. doğru belkide allah koymuştur ama ilahi bir rüya değildi çok kısaydı.. eğer karar verirsek bu isime ŞİMAL GÜNEŞ olacak iki isimli.. iş ciddiye binince alışmaya çalışıyorum isme :))))

oy oy ismide çok güzel.. az kalmış cnm darısı bizim 21 günlerimize inşallah :))

izne ayrıldım canım telde netim yok eşimin telden giriyorum anca bu saatlerdeoluyooda dualarımdasınız tatlım rabbim saglıkla hayırlı ve tez vakitte tattırcak inşallah

ilahi bir rüya ne demek ille ak sakallı dede mi girecek
eğer bir ismi rüyanda görürsen koy derdi babam
çünkü abimin ismi farklı olacakmış rüyasında Ali görmüş ali koymuş
sen eşinle konuş şimal çok güzel bide içim ısındı

izne ayrıldım canım telde netim yok eşimin telden giriyorum anca bu saatlerdeoluyooda dualarımdasınız tatlım rabbim saglıkla hayırlı ve tez vakitte tattırcak inşallah

inşallah canımın içi
sizlerde hayırlısıyla asude ye kavuşun
ismide çok hoşmuş söylerken efsunlu gibi
asude ayy maşallaahhh

benimde aklımda çok başka isimler vardı şimal asla düşündüğüm bir şey değildi dediğin gibi düşünmeden rüyama girdiyse vardır bi hikmeti :)) bu arada sen beni güldürdün allahta seni güldürsün cnm ewet ben ak sakallı dede bekliyodum.. nara atarak o gür sesiyle kızının adını şimal koy diyerek seslenmesini felan :)))))))

sen bugece yat bakalım rüyaya gelecek mi
şimal diye öğrencim vardı çok severdim belkide o yüzden ısındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…